Mury žao mi je :love2:
Printable View
Mury žao mi je :love2:
A joj Mury, žao mi je .....
prima, prenesi zagrljaj Mury:-(
Mury....strašno....:love2: :love2:
mury drži se ,, žao mi je :love2:
mury stvarno, bez riječi sam, žao mi je
Mury užasno mi je žao:cry:, drži se:love2:
Mury stvarno strašno, drži se draga
Mury žao mi je:cry:
Mury draga drži se.
Mury draga žao mi je! Uz tebe smo:love2:
drage suborke sada sam se čula s Mury,
šalje vam veliki pozdrav i zahvaljuje na podršci, ona kaže da je bolje, koliko u uvom trenutko to može biti...:-(
Mury, drži se :-( :love2:
Mury jako mi je zao:cry::-(
a moja mury kako mi je žao :( :(
strašno sam se veselila tvojoj beti i sreći kad ti već cito niije uspio... nisam mogla zamisliti ovakav scenarij :(
drž se draga moja :heart:
e sad sam tek potonila a danima se već mučim s nekim vlastitim propitkivanjima svega skupa ali i kad te zgazi sva nevolja ovog svijeta treba se izdić i nastavit dalje nekako.
Mury draga drži se i oporavi brzo, mislimo na tebe
Mury drž se, žao mi je!:cry:
Mury, draga, tako me razveselila tvoja T...i tako mi je bilo strašno ovo čuti. Pitam se zašto, zašto baš mora biti tako. Šaljem ti jedan veliki zagrljaj :love2:, i ne gubi nadu. Uvijek nakon lošega, dođe sunce.
Alma, sory što te preskačemo, ali čestitike i ugodnih devet mjeseci
Mury, žao mi je, drž se :love2:
Mury, žao mi je :(.
Vanchriban, i ovdje da ti čestitam na lijepoj beti!!! :-D:-D:-D
Vanchriban cestitam :-D:-D:-D
nije me bilo neko vrijeme... odmaram, uživam u praznicima i veselim se jeseni
murry žao mi je... teško je sada, a na kraju nadam se postoji za sve nas ovdje happy end - samo netko ima, nažalost, teži put
novim trednicama čestitkke :-)
mury, jako mi je žao...
ajme Mury :cry: tako mi je žao
drži se :love2:
Stigli nalazi bete 13dnt 734, 15dnt 1798:-D:-D:-D
Bravo, alma!!! Cestitke!!!
Alma_idt, čestitke od srca za ovu prelijepu betu, i njenu finu cifru ida malena/malene mrvice ostanu kod svoje mame narednih 9 mjeseci od srca želim....:-D
Curke ajde molim vas za pomoć...sutra mi je točno mjesec dana od ET-a; a ja već dva dana imam lagano povišenu temperaturu 37,0-37,5...jel to normalno...imam li razloga za brigu...???
Alma prekrasno ti se beta poduplala...bravoooo
Bravo, alma!!! Cestitke!!!
alma_itd, beta se prekrasno uduplala, super:-D, tako mi je drago zbog tebe:klap:, želim ti od srca urednu trudnoću do kraja:heart:
alma_itd jako mi je drago radi tebe, nakon onih biokemijskih bilo je i vrijeme za ovako lijepu betu! Čestitam!
Alma bravo za betu!:-D
Milivoj, zar već 31+3??? Woow! Kako vrijeme leti! :-)
Milivoj hvala ti....pozz tvojim curkama :-)
Alma cestitam!:heart:
Sanja pazi svoje mrvice,i neka u ovo doba sljedece godine gurkas kolica po kvartu!!!!:yes:
Svima puse
Alma, čestitam! :-D