obavezno i carapice, a gacice skidas i u dzep od ogrtaca.
uloske obicne, ne always....ako ce ti trebati
sestra Irena te voza na krevetu, a imat ces sigurno drustvo u 112-tici.
sretno sutra, drzim fige i vibriram
Printable View
obavezno i carapice, a gacice skidas i u dzep od ogrtaca.
uloske obicne, ne always....ako ce ti trebati
sestra Irena te voza na krevetu, a imat ces sigurno drustvo u 112-tici.
sretno sutra, drzim fige i vibriram
Pretpostavljam da uvijek uza se imas vlazne maramice,neophodne su jer se desi da u toaletu nema papira..
lijepi pozdrav svim suborkama od moje cure i njene mame...evo došlo je vrijeme pa smo poželili bracu ili seku pa smo dobili tek termin za dr.Šprem u 1 mj.za konzultacije,što sam se jako iznenadila jer prije 2god.se nije toliko čekalo...eh sad mene zanima kako i sta dalje nakon konzultacija kakvi su termini i pregledi po novom...da li je se sta uopće promjenilo čini mi se da je...da se naručujem onda i za dr.preglede u međuvremenu?koliko se čeka na postupak da me malo informitate kod nas je bila dijag.neprohodni jajovodi i oligoa. išli smo na ICSI ...
bok svima!
obavila sam rtg hsg u sisku i stvarno su svi tamo tak divni da bi ih čovjek stvarno sve vodio doma :) odjel ginekologije zgleda ko u filmu, sve lijepo ušminkano, čisto.. ma, divota :)
uglavnom, bilo je baš onak kak je napisala sirena 28. mene je iskreno prilično bolilo, ali možda je to samo bio strah, makar trenutak uštrcaja je bio koma, rekla sam dr. Rebiću da prestane.. ali kratko je trajalo i jajovodi su perfektni! :) tak je rekel... dobila sam antibiotike koji su prilično jaki, i odmah nazvala Petrovu i dobila opet kontrolu s nalazima za 18/12. dakle, još mjesec dana čekanja, a onda ko zna.. mislim da mi više nikakvu fizičku pretragu ne moraju raditi, ali ja ipak mislim da ću prije "konzultacija" sigurno raditi folikulometrije od kojih već znam da nema koristi jer sam ih radila već ohoho!... opet samo čekanje.. kaj je uopće potrebno i koliko to stvarno traje do kad ti se ne veli: "ok, ne ide prirodno, hajmo probati drugačije??" pitam se samo to naglas jer uz ovaj tempo, mislim da mogu/možemo čekati još sto godina...
hvala curke za korisne savjete
Ana,moj savjet ti je da prije konzultacija TM napravi spermiogram. Ako mu je dijagnoza ista kao i onda da bas dr.odmah zapise na listu za lijekove..
Postupak se ceka nekakvih 6 mj..tako da od konzultacija pa do eventualnog postupka stignete izvaditi ostale potrebne nalaze ( cervikalne briseve,papu,testiranje na spolne bolesti- HIV,hepatitis,sifilis, spolne hormone)
Mi smo po nalazu spermiograma odmah znali.da.smo.kandidati za ICSI,tako da taj nalaz puno olaksava..
Sretno!!
Snupi odlično, sretno !
Mary vidim da si i ti u sječnju, i ja isto ,i isto kod Strelca,meni je sestra rekla da se javimpočetkom 12 mj.
Ana ja sam bila na konzultacijama u 9 mj. a dobila termin u 1.
Htjela bi vas nešto pitati......skupila sam sve nalaze za AIH,još ovaj tjedan mi treba doći bris i ponovljeni nalaza za prolaktin,pošto trbam mjesečnica treba stići polovicom sljedećeg tjedna da li ja trebam tamo njih u bolnicu zvati da ima to sve javim i vidim kad trebam doći ili da čekam još ove nalaze ?!? I još nešto u papi sam imala malo gljivica ali sam to izlječila i dr mi je rekao pošto nije jako da ga ne treba ponavljati,ali mme strha što će mi oni u bolnnici reći
Mary123, da ja sam sve te nalaze povadila još u srpnju kad sam išla prvi put u Petrovu.
a vrijede joj svi nalazi od srpnja?ipak do veljače bude prošlo 7 mj.
to sad i mene zanima...ja sam sve potrebno za prvi ivf skupila u 3/12. brisevi i papa su mi od 9/12. e sad,vjerojatno mi bude to vrijedilo i za 3/13.,kad imam drugi ivf?
ili da nazovem ses. irenu pa pitam za svaki slučaj..jer dok budem u veljači išla po ljekove,nebudem stigla sve opet skupiti,ako bude trebalo.
Žužy to i mene zanima a niko nista ne govori....
ma da...a mislim da su najbitniji friški brisevi i papa za postupak,al eto.
ja sam sad u rujnu trebala na ivf u prirodnom ciklusu(na kraju je bio aih) i isto tak,rekli su mi da mi vrijedi sve od prvog ivf-a.ja sam napravila frišku papu i briseve na svoju ruku jer sam htela znati da sam čista.al eto,vrijedilo bi sve,mada sam u međuvremenu bila trudna i imala kiretažu.
znači,vjerojatno mi sve vrijedi,i markeri.
neki doktori imaju i druge obaveze pa imaju ogranicen broj pacijenata, isto je i s mojim dokom.
eto među živima, bila sama danas ko duh na aspiraciji danas. Aspirirali 4 najbolje js, sutra zovem da znam kad je transfer. Bila sam uspavana ništa me nije boljelo, boli se sada malo ali je podnošljivo i još sam malo drogirna i mamurna.
snupi,ajoj sama:love2:,al bitno da je sve ok..bravo za jajčeka!
skroz si spavala tokom aspir.?
da skroz sam spavala.
ajde super,onaj dan kad sam ja imala asp.,sve koje smo išle bile smo budne.:fige: za sutra!
hvala žužy!!:-)
Cure, jel ima koja aspiraciju u petak, 23.11.?? Nadam se da nisam sama!
znači nije se nista mjenjalo od 2010.jedino mislim da se sad naručuje na neke pretrage a prije nije trebalo.i da hm hoće li mi vrijedit hsg od 2010a mislim da će trebat novi jer ne bi ponovno na taj pregled jer imam jako ružno iskustvo s njim nikad se više ponovilo :(
E sad za HSG ne znam,bolje sacekaj konzultacije pa vidi sta ce rti dr.reci
Mozda se mozes naruciti za HSG pa da imas termin za svaki slucaj ako ce ti trebati..lako ga otkaues u suprotnom..
Sretno!!
Snupi,kad je transfer? Nis nam ne javljas
bokić, tu sam za sad su sve žive, moram ponovno zvati sutra da li idem u četvrtak ili u subotu. Rekla je biologica da su sve 4 dobre, nadam se da jesu i da dođu do blastice da imamo nešto i za smrznuti- ja sam jako pozitivna i vjerujem da bude sve ok, vjerujem da bi mi danas rekla da nesto nije u redu-
keti ja još uvijek ne znam kad idem na transfer , javit ću ti sutra!
hvala!
Evo došao moj ponovljeni nalaz prolaktina ..... sada iznosi 48 L mIU/L (109-557), prvi put je bio 748 H mIU/L (109-557).
Sad mi stvarno nije jasno da li je to dobro i da li se toliko smije sniziti nakon terapije bromergonom ?
da dobar ti je nalaz, koji dan ciklusa je to vađeno? sutra ujutro je moj dan d - za sad su žive sve 4.
amy nemoj ga prestati piti dok ti ne kažu, da ti ne bude narastao duplo nego što ti je bio , tak su meni rekli dok sam zvaka. hvala ti!
snupi :-D sretno
snupi :-D i :fige: za sutra!
hvala bareki!