lasta..LEGENDO MOJA...čestitam ti od srca na maloj djevojčici..ajde hvala Bogu da smo i to dočekali...tako je brzo prošlo..a nedavno smo bili na početku...baš mi je drago da je sve u najboljem redu...
Darkica...ako pitaš za me..mi smo izvrsno,hvala dragom Bogu,samo neka tako i ostane...sada smo već 35 tjedana....imamo vrlo blizu 3 kg....tako bar kažu...i mali smo bucasti....nemamo više mjesta za velike manevre....ja dobila cca 15kg,iskreno se nadam da neću više....nek dobije samo moj bucasti..iskreno nemam pojma kak bu on izašal van...bojala sam se rezanja ,a nekak baš mislim da će biti sa rezanjem...pošto je vejiki(OGTT uredan,šećer uredan..željezo opalo dosta pa pijem nadomjeske u većoj dozi na recept)
jedino kaj me muči je žgaravica....inače jako puno hodamo..maratone do 6km na dana li u više navrata isjeckano..rečeno nam je da hvatamo kondiciju da lakše i brže rodim...pa se mi uhvatili tempa...;)...iskreno.....sve sam nestrpljivija i jedva čekam da upoznam malog svog debejog pobjednika...cijeli dan nam je ispunjen pa malo stižemo..a kamo li na net..i da vam kažem da mi baš tako i paše...
drage moje...hvala vam na svemu...a šaljem neizmjerno puno pozitivne energije svim curama koje su na putu da rode,onima koje su na početku, u sredini i pri kraju trudnoće..pogotovo jednoj mojoj suborki kojoj sada to najviše treba....neka joj sva naša zajednička energija da snage do kraja....da se iznenadi kako je vrijeme brzo prošlo i da u naručju pogleda svoju preslatku bombicu veliku,snažnu,zdravu i radosnu!!!!!!!!!puno pusa vam svima šaljem
ps.simicv.....čekala sam te dugo da se javiš...baš mi je drago da sve gledaš sa humorom i da je sa tvojim bombicama sve u redu....