Evo bila u pfc..6 je opstalo 4 su cak i malo brza(to je dalmatinac) :-)..sutra je transfer u 13❤️...sto se tice samog vracanja koji dan, i oni kazu da je bolje 3 dan ali ako zelim mozemo se dogovoriti i za blasticu
Printable View
Evo bila u pfc..6 je opstalo 4 su cak i malo brza(to je dalmatinac) :-)..sutra je transfer u 13❤️...sto se tice samog vracanja koji dan, i oni kazu da je bolje 3 dan ali ako zelim mozemo se dogovoriti i za blasticu
KAJI ti imas vec jednu uspjesnu trudnocu? gdje je ostvarena?
Curke jesu li vama noge oticale u postupcima? Meni su ovaj put bas puno natekle. Lijeva vise nego desna. Sad me malo to brine pred postupak
Mene recimo ovaj put jako tjera na mokrenje..vjerojatno sva kombinacija ljekova
Pozdrav cure.evo nas u našoj kućici,dosli smo jucer popodne
,jod cemo koji dan odmarati i onda polako se vraćati u normalu..do testa 22.08 kojeg trebam napravii..ziggi eto jos malo pa ces i ti na transfer..bit ce ovo lipi mjesec..nadamo se da će sve biti onako kako smo zaželile
Od sada vise ne mrdam nigdje, umorna sam vise od setnje, pocela sam i ceski pricati..do sutra u 12 ne micem s vise iz sobe :-)
I meni je drago da smo se upoznale i podjelile svoje priče..srwtno sutra pa se cujemo❤
Aha znaci jos nisi krenula..mislila sam da su ti mozda i od toga naoteknute noge..nisam jos..evo sad se spremam❤️
Evo mene..sve gotovo..2 bubice su vracene. Sad idem u hotel i u subotu ih vodim kuci :-)
Bravoooo.sad ih ljepo cuvaj i odmaraj se kolko hod mozes..evo ja sam danas uspila i rucak skuhati i vratila se opet u vodoravni položaj
Bila mi je dr.L na transferu..boze mili kako smirena zena. Dode ti samo da ju slusas ❤️
Da pravo olaksanje za dusu❤️
Antony34... je sigurno vec rodila i mazi se sa svojim andelom❤️
Kako ste se ponasale prvi dan transfera? Boze mili kao da mi je prvi put..
Prva noc prosla.naravno da sam od 3-5 ujutro bila budna.. svakih sat vremena ogromne vrucine, a valjda sam se i prenaspavala..
Drage cure, da vam pozelim srecu i pozitivne testove, pa da se zajedno radujemo! :) Kod mene je zamrznuto 8 blatociste, mi prezadovoljni! :D Sad samo da se tsh sredi, i idemo po njih :)
Ajme bravoo.. ❤️
Super mala, bas sam skoro mislila na tebe :heart:. Ja sad bila na UZ i endo mi nikad gori :-( samo 6mm. Dr kaze da je zato sto jos malo roskasto krvarim i 2 mjeseca sam uzimala pilule pa se jos nije poceo obnavljatii. Sad sam pisala u PFC da vidim sta ce oni reci. Izvadila sam i krv za TSH pa cu i to do podne znati. Moja donorka isto ima UZ danas i nadam se bar tu dobrim vjestima. A joj cure jesam sj..... sad skroz :cry:
Ne trebas biti..meni je isto tanji bio pa su mi pojacali dozu i kad sam ovdje dosla dali jos flastere. Dr je bila zadovoljna sa debljinom na mjestu gdje se trebaju staviti embrijici
Kaji onda ce ti sigurno reci odluku kad dodete na dan punkcije jer ce te i oni opet gledati. Meni je isto inace endo uvijek savrsen ali isto ocito sad radi pilula se sporije debljao