Hvala draga
Printable View
Ja sam malo prije izvadila ß i samo je potvrdila moj negativni test. Beta je 0.
U 7.mj.najvjerojatnije opet nastupamo, vec sam se s dr.dogovorila ;-)
Bananka žao mi je, drzi se draga, drzim fige za 7 mjesec
mona bravo za betu :-)
Bananka zao mi je :( :(
Bananka,žao mi je..:love2:
I neka srpanj donese sreću!
Hvala cure!!
Trudnice moje, ~~~~ za skolski do kraja i
Una, tebi ~~~~ za sljedeci postupak.
Svim ostalima puno ~~~~~ u cemu god trebale!
Bananka, saljem veliki zagrljaj!
Bananka zao mi je
cure da li ste imale bolove kao pred megnu ali slabije nakon poz.bete
mona,da,evo sad več sve slabije ...ali to mi je jedini simptom od početka.
Da mona22 ja sam imala bolove nadutost sve je to normalno ;-)
Hvala cure odmah mi je lakse
Pozdrav :)
Ja sam bila na prvom prirodnom ivf i 1.6 idem vadit bedu..jedva cekam :)
Mene je dns bolio trbuh kao da moram dobit stvari..
Al ako je to normalno onda ok :)
Mona mene je dosta rano nakon ET pocelo dole cimat,slicno mengi ali opet drugacije.ko da mi se nes rasteze proteze,nelagodno :)
Cure moje neznam sto je gore kad boli zasto boli kad ne zasto ne....samo da je prezivjet do uzv
tinica8 sretno
tinica8 sretno :-)
Cure molim pomoć
Jel se kome dogodilo da kasni sa štopericam pola sata Od dogovorenog vremena davanja
Nadam se da to nije tako strašno
Meni se nije dogodilo da kasnim sa pikanjem ali preporucila bi ti da Zoveš svog mpo dr.i da mu kažeš
Nije ni meni do sad evo 5 ti put dajem štopericu i naravno da se zakomplicira
Budem sutra ujutro rekla na punkciji mislim da će možda punktirati pola sata kasnije jer se punkcija radi 34-37 sati nakon štoperice
Pozdrav cure, evo i mene k vama...
Prvo svima curama sretno od srca u postupcima.
Ja od sutra krećem s prvim bockanjem u životu. 225 j Gonala dnevno 2-5dc, 6dc idem na UZV, pa ćemo vidjeti što dalje. Kod mene nizak AMH, kod MM varirajući spermiogram, trudimo se cca dvije godine.
Smijem li na ovoj temi pitati za savjet? Nova sam na forumu, ne zamjerite :-*
ema,nije strašno,samo obavezno naglasi doktoru ili sestri ujutro čim dođeš,da te ne stave baš prvu na punkciju...
Ja sam jednom dobila štopericu malo ranije nego je trebalo,teta na hitnoj je rekla da to nije bitno..rekla sam sestri čim sam došla.
Žuzy
Hvala na odgovoru svakako cu reci a ionako sam zadnja na redu nadam se da će bit sve ok
A tebi sretno do kraja pratim vas sve ali rijetko pišem
Ema Ja sam kasnila sa stopericom 45 min i nikom nista :)
Sara, sve sam shvatila. Hvala ti puno.
Bananka, žao mi je zbog negativne bete, sretno idući put
Pisala sam prvo na temi- nakon transfera-, ali vidim da je ova tema aktivnija, pa da pokušam i ovdje.
Pozdrav za sve. Danas mi je 8.dc. Nervoza kreće, iako sam do danas bila u solidnom stanju, ali vrijeme slabo prolazi. Od simptoma ništa posebno. Grudi bole, ali utrići, estrofem u kombinaciji su uzrok tome, a osim toga, ovakav mi je osjećaj sa grudima svaki PMS.
Jedino sam 5.na 6. dnt, imala blago zatezanje u maternici, kao da se razteže nešto, a danas 8.dc.su krenuli blagi grčići, slični menstrualnim. Iako ja rijetko išta osjećam dok ne krene menga. Danas popodne mi se javila dosta jaka probadajuća bol sa desne strane maternice, pa kreće prema desnom jajniku, desnoj preponi i udara u cijelu desnu nogu. Naročito kada pokušam saviti nogu i prekrižiti ih. Bol je slična ovulacijskoj, onako probada, sjeva, ali stalno prisutna nelagoda. Ja umišljam svakakve stvari od tromboze, do vanmaterične...
Da li je itko imao ovakvo iskustvo, nakon transfera?
Hvala cure :)
2 dana me boli kao da moram dobit mengu..jooj..nadam se da necuu..i par puta me zigalo dole :/
Cure nije me bilo nekoliko dana pa da nadoknadim ;)
Čestitke mona na lijepoj beti! :-D
Bananka, žao mi je...super što već imaš plan za dalje-jednom će biti i tvoj dan :love2:
Svim čekalicama i pikalicama :fige:
Ja čekam sljedeći ciklus (početkom lipnja) pa krećem s novim postupkom, ovaj put ćemo probati kod Škvorca (mislim da ću ja proći sve klinike u ZG i okolici :lol: )
Hvala maca2
Pčelica84 i tinica8 da li je pao možda kakav testić
ajme cure kak preživite do uzv....mislila sam da je do bete strašno ali ovo je koma...do bete bar mogu testiće radit a sad samo osluškujem i čekam nekakav simptom a ono ništa neki dan malo trbuh a sad ni to...
Joj mona,ne pitaj....ja se sama sebi divim kak sam još relativno normalna:lol:
Mona22 nisam napravila testic jer me strah da se ne razocaram..valjda cu se strpit jos tj dana..nikako docekat taj 1.6
Ja sam i dalje piškila na testove do utz-a. Ono, mjerila sam koliko brzo je trakica tamnila i govorila si da ako potamni prije nego odložim test sve je još ok. Ne bih rekla da sam normalna. :aparatic:
eryngium e ti si luđa i od mene
žužy draga još dan i pol i :fige: da čuješ srčeko
Nije draga, rano mi je još. Danas mi je 9dnt, 8.st.embrija, starog 3 dana. Do sada sam uvijelk procurila 10, 11.dnt, pa ako se to ne desi sutra-prekosutra, radim testić ili betu u četvrtak. Danas me ne boli ništa, urijetko sjevne, ali ne jaka bol. Nemam pojma šta je bilo to jučer.
Joj, koliko me je strah, samo to vi možete razumijeti :(
Meni lakse cekat uzv nego betu.
Nestrpljiva jesam,ali nakon poz bete znam da ne zivim usporeno bzvz.
Mucnine imam cjeli dan tako da znam da se nes dogadja ;)
Pcelica tinica ~~~~~~~
Zuzy mona ~~~~~~♥♥
Bok, cure!
Jucer sam imala transfer dva trodnevna malca i vec sam sada u iscekivanju bete.
Mislite li da ce biti prerano ako vadim betu sljedeci tjedan u petak, 5.6.?
Znaci, aspiracija je bila 22.5, a transfer 25.5.
Od jucer me malo probada lijevi jajnik, ali to pripisujem punkciji jer su folikule bile nezgodno postavljene.
Jedina novost u ovoj stimulaciji mi je mucnina.
Jucer, nakon transfera, toliko mi se povracalo, ali sam se trudila kontrolirati se da se ne bih naprezala.
Ne mogu niti jesti, nisam naduta, ne znam sto mi je.