:heart:
Printable View
:heart::heart::heart:
Drage tete, sretan vam Božić! Okitite vaša šarena drvca i uživajte s vašim srećicama! Ljubimo vas sve! :ghug: (mi ćemo danas i sutra pokušati nažicati druženje u troje, a ne da jedan mora grijati stolicu u čekaoni :-))
Draga Muma,
tvojem malom laviću, mužu i tebi kao i cijeloj tvojoj obitelji želim jedan lijepi, mirni i blagoslovljen Božić i da svi zajedno barem malo uživate! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za vas troje :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nažicate zajedničko druženje!
~~~~~~~~~za vas troje :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno maženja u troje!
da budete skupa...
vaša predivna obitelj :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart: Blagoslovljen Božić vam želim, da budete skupa, da se mazite i da mišića što manje boli.
Grlim vas sve troje, neka vam Božić bude miran i budete svi zajedno :heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ da budete skupa :heart:
:ghug::heart:
za Bozic u troje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za mirne i sretne božićne blagdane :heart::heart::heart:
Sretan vam Bozic. Zelim vam da se sto vise mazite :heart: :heart: :heart:
Sretan I Blagoslovljen Bozic Muma tebi I tvojoj obitelji.
Sretan Bozic malom lavu, mami i tati, da ga provedete zajedno u miru! :heart:
Draga moja, grlim vas jako i mislim na vas
Nadam se da ste svi zajedno :heart:
Nadam se da će u bolnici imati razumjevanja bar na jedan dan da zaobiđu malo pravila pa da budete zajedno. :heart: za Lovru
Želim vam Sretan Božić
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što si poželite
❤️❤️❤️❤️❤️ sretan vam i blagoslovljen bozic!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sretan vam Božić!! Da vam bude najljepši moguci
od srca se nadam da ste u troje! sretan bozic :heart:
Za zagrljaje u troje.
~~~~~~~~~~~~~~~ da svi trroje zajedno provedete Bozic uz puno mazenja i zagrljaja!!
Da vam Bozic prode u miru i sreci!!
❤️❤️❤️
Muma draga, zelim vam miran i s puno ljubavi i mazenja ispunjen Bozic. Da se cuvate i gledate svi troje skupa.. ljubi malenog borca u ime svih nas..
Draga Muma, sretan Božić tebi i tvojim dečkima. I ja se nadam da ste zajedno i da se mazite :heart:
~~~~~~~za zagrljaj u troje! !!♥♥♥
Bili smo u troje, i bit cemo i sutra, tj danas. Ali nam bas i nije trebalo da nam doktor pokvari ova dva dana rijecima da moramo biti svjesni da je kraj tu. Lakse je zivjeti iz dana u dan bez suvisnih rijeci. Kako bilo... sretan vam Bozic od nas troje! <3
Muma draga :heart:
:heart::heart::heart:
Muma draga :love2:
:ghug: