Nego sto nego cheat, ja jela nutelu na zlicu :lool:
Summerica krasan ti je sako! Izgleda elegantno, ali i malo otkaceno, to mi se svidja.
Mb jesi vidjela da sad i Zara ima online ducan u hr?
Printable View
Nego sto nego cheat, ja jela nutelu na zlicu :lool:
Summerica krasan ti je sako! Izgleda elegantno, ali i malo otkaceno, to mi se svidja.
Mb jesi vidjela da sad i Zara ima online ducan u hr?
Anamar jesam :lool: ne volim zaru bas. Imam par njihovih majica, na svakoj su se stvorile rupice nakon par nosenja :/
Kolektivni cheat day, ja sam jela kremšnitu. :mrgreen:
Danas duplić, ni više ni manje, nego TBC i ab intervals. Dati ću sve od sebe.
U ponedjeljak idemo na Roglu, ostajemo do četvrtka. Baš se veselim.
Cure želim vam ugodan i lijep kraj radnog tjedna :-D
i kod mene je jučer bio cheat day :lool: :napolitanke:
ne znam brojim li da sam jučer vježbala ili ne, nisam napravila nijedan workout u komadu, ali dok sam se igrala s malom radila sam neke vježbe iz arm balancea, konkretno 4 runde po 10 sekundi na svaku nogu jednonožnog planka i hard core egg.
malo sam se uživila jer me mala imitirala, a urnebesna je kad to radi :heart:
Sinocnji prijavak:
Izazov:70 burpee
Po onda anicin link sa lovingfita. Jedina iznimka je sto nisam radila jump lunge tuck, nego obicne jump lungese jer sam morala biti jaaako tiha. Jedva sam malog uspavala, sad su oboje pokupili neku virozu,kaslju i smrklje cure posvuda. Danas idemo na prematanje rukuce pa kod pedice da ih poslusa. Veseli dan pred nama!!
tigrić vibram da malci budu dobro, a pogotovo mala ruka :-)
tang, please, neki link na taj hard core egg, išla sam guglati to kad si zadnji put spominjala, otvorilo mi je bome svakakve stranice :lol:
sani, potražit ću, ja to radim u okviru ovog arm balance programa, koji je na pretplatu
u biti staneš u plank, onda približiš noge rukama, recimo negdje 30cm od ruku, guza je gore, uvučeš trbuh i prebaciš težinu tijela na ruke i tako držiš. to je nekakva priprema za stojeve i slično, jačanje ruku
sestro po robi. jucer sam ja pak setala po WG kupila sam carapa za cifru koju ne smijem ni napisati :facepalm:ali dosla sam i s jednom normalnom vrecicom. http://www.massimodutti.com/hr/hr/%C...goryNav=911188 uopce nije moj stil, ali mi je trebala neka tunika.
Flopi :fige: za rezultate, a di s glatkom frizurom. nije li natapirana tvoja zelja :D
nakon shoppinga carapa otisla s klincima u slasticarnu. muka jer je BC isao na testiranja pa je laregican izmedju ostalog i na zumanjak. djete prvi put jelo saumsnitu. izjava: nije lose, samo sok nema uopce okus. dakle konc. secera je opaka. poslije su prste ubadali u nju i lizali. nisu je upsjeli pojesti na kraju njih dvoje.
malo i skakucem.
tigrić, odlično! 70 burpija!!!
jel ti se svidio trening?
nisam ni ja radila taj jump, već isto obične jump lunge i onda sam digla jednu nogu. tako nekako.
sinoć sam dosta kasno došla doma, oko 1 i nisam bila za vježbanje jutros. bilo nam je predobro vani, pravo žensko cerekanje :lool:
ne znam što ću danas, izazov odrađen!
flopi, držim fige!
E da tang sjecas se da sam je prije dvije godinu dvije isto plakala kako nisam simetricna. da vidim i osjetim razliku kako odradim na lijevoj i desnoj strani. ja te kuzim u potpusnosti.
Jutro!
Jučer i kod mene cheat :coksa:
Danas odradila strech i završila drugi tjedan gamme.
Flopi, ne mogu vjerovati da si bacila nove starke, iako i meni dođe da dječje zavrljatim kad ugaze i pseći drek.
Sani, super za Roglu, nema veće uživancije od skijanja dok sunce prži :zaljubljen:
Tigrić, jel prošla rukica? Moja se jučer ispekla na cijev od radijatora u jaslicama. Hmm, malo mi je čudno da može cijev biti toliko vruća da su joj mjehuri izašli ali ajde, dobro podnosi, normalno sve radi s rukicom pa nisam išla kod dr.
Spajka, baš ti je dobra tunika. Vidiš meni najgore kupovat čarape i te gluposti, uvijek čekam zadnji tren kad je već kriza, to mi zadnje padne na pamet.
Tang kuzim! Thanks :-)
bravo cure za kupovine i cheateve :mrgreen:
ja jutros fino odspavala, baš mi je trebalo, valjda ću navečer uspjet odvježbat :angel:
tigrić, Sani, tang bravo za treninge cure :klap:
Sani zavidim na skijanju
Spajalice tunika je odlična i baš nosiva.
Ja sam prekjučer nakupovala čarapa i gaća glava boli. Kupila sam 10 hulahopki neke fine talijanska marka + 7 gaćica paket u Women Secret. I sad sam mirna jedno vrijeme :mrgreen:
Evo malo štiva zašto trkači trebaju trenirati s girjom:
http://womensrunning.competitor.com/2016/03/strength-training/heres-runners-use-kettlebells_56151
ja sam jucer odmarala, tako je i po programu, a i odgovaralo mi je
i meni je periodica stigla jutros, na 27dc, malo uranila
valjda je takvo proljece :)
inace mi je prosjek 29
veceras opet snaga, 40-tak min
radujem se vikendu, planiramo neke sitne aktivnosti, dovoljno da bude zanimljivo
jedan djecji rodjendan, jedna utakmica, odvela bih djecu u kino, svi skupa na neki rucak/vecericu
a imam i sredjivanja, gusim se u stvarima koje nikako dobro organizirati
jucer sam dva sata uzivala u frizera
malo sam se skratila, osvjezila boju, i nagovorila me da razdjeljak pomaknem sa sredine na stranu
naravno da me sad to strasno zivcira i smeta :mrgreen:
i jos, ja nikad nisam zadovoljna kako mi frizerka napravi frizuru, kad me fenira i cetka
ja jedva cekam oprati je i osusiti 'na divlje' jer tako cu je i inace nositi, ne volim 'uredjene' frizure, osjecam se ko kakva gospodja
sto i jesam, al ne volim se tako osjecat :)
summer da gospodja :lool: ti mi nikako nisi gospodja, ne budali :kiss:
Zar trebam prijaviti i cheat day :lool:? Tu bi imala redovnije prijavke!
Sinoć ništa, bili kod prijatelja mm, bilo i nekih kolača, dva pojela. Doduše e to mi je pravi cheat, a ono svaki dan kocka - dvije čokolade, par gumenih bombona meni nije strašno :lool:.
Tigrić, Ivanas vibre :-*!
Što se kupovine tiče tu sam ko Zhang i Spajka, meni je to pravo mrsko. Uglavnom sam u spektru crne, sive i tamnoplave.
https://www.facebook.com/Thara-Konce...=page_internal ovi mi se, recimo, pravo sviđaju. Ali s obzirom na moju mrskoću, daleko mi je Sarajevo.
j-la, baš ti je fora ovaj butik :)
Solidan trening doma.
Osim kaj mi je mala mogla stradati, dobro je :)
Radila sam duboki cucanj s njom u rukama jer mi se muvala i onda ju podignula pa malo bacila u zrak pa opet cucanj. Ima 11kg. Osim kaj sam se malo podcjenila pa joj je 2cm falilo da lupi u strop glavom. Zivot mi pred ocima proletio a ona se trga od smijeha. Korigirala sam i nastavile smo. Njoj to urnebesno.
Plank, sklek, side plank, cucnjevi, tricepsi ma citavo tijelo sam pokrila. Samo mi ja cardio falilo tj.traka.
Stigao whey pa nakon treninga njega sa probavinom zmiksala i popila.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Willow je l da je super :-)!? Moje kolegice imaju par njihovih haljina, nosive su godinama i u svim prilikama.
Kris uff! Već zamišljam šta je moglo biti!
j-la super je butik.
Kris, tvoja malena je ko moj hahar. Što luđe to bolje.
ivanas vibram da rukica ne boli. Bravo za gammu!
Trebam i gaća i čarapa, jedino izbjegavam frizera. Ali to je zato što ni sama ne znam što bih od svoje kose.
Danas je bio duplić. Prvo sam napravila ab intervals a potom TBC, zadnjih par minuta sam odradila ono Spajkino ležanje i umiranje. Nisam se mogla pomaknuti. Ma ni disati nisam mogla.
Prije toga sam odradila vožnju s bicom s maleckim. To mi je takav gušt.
Ja sam dosla prijaviti temperaturu uz bolno grlo kod sebe i vodene kozice kod srednje
To znaci da me ceka troje kozica za redom
A i bez toga mi je situacija u banani :nope:
Tako da, bar dok ja ne ozdravim, nista od vjezbanja
Vi mi i dalje budite tako vrijedne :-*
Jao, ginger! Mozda nece zaredom, ove dvije mozda dobiju skupa ako su bile izlozene istovremeno, a jesu. Hug, hug. I moje su to prosle jedna za drugom, mjesec dana bolovanja u komadu :mrgreen:
Ginger,hug
Mi obavili sve preglede. Rukica je bolje ali u utorak opet na kontrolu. Oboje su u virozi, jedan ima temp drugi ne, smrklje i kasljanje. Ja nakon cijelodnevnog leetanja mrtva. Kad ih uspavam vidjet cu jesam li u stanju odraditi trening.
Ja prijavljujem nove pramenove ;)
vibrice da sto lakse savladate kozice :heart:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Tigric, super za rukicu... I hug za smrklje :)
Ja sam napravila neki ini upper jer nisam vise uspjela. I nisam bas za trening, spava mi se i prvi mi je dan ciklusa. Dug mi je dan danas.
ginger, hug za temperaturu i koze, držim fige da što bezbolnije prođe
kao i tigric i ivani s i malim opečenim ručicama, jao
ja večeras opet rest, umorna ko pas
pedometar kaže da sam danas prošetala 10km pa neka to bude dovoljno
Tigric, ginger :love:
Ivana s kako je kod vas danas?
Ja sam bila s mazom doktoru i samo se iznervirala. Opet mi je dala kremu s kortikosteroidima a rekla sam joj da to nije pomoglo! Izvadila mu je krv, nije bakterijski. Luda sam skroz. Davat cu mu sirup za alergiju koji mi je dala pa cu vidit za koji dan oce bit ista bolje.
Tang, triba i rest uzet ponekad :)
Anci :love:
I meni je prvi dan ciklusa. Mislila sam da necu nista, bilo mi je hladno nekako i sva sam nikakva. Plus sam iznervirana od doktorice. Ali sva sreca tvrdoglava sam ko mazga pa sam odradila trening po rasporedu - 10 km, 58 min :)
Joj Ginger i koze i viroza. Zao mi je draga :hug:
Tigric bravo za rucicu. Nadam se da ce ekipa brzo ozdraviti.
mb super za desetku!
Mene lagano bole misici, sto znaci da ce me sutra boljeti jos i vise tako da sutra napokon rest :-)
Bravo za sve vrijedne.
Prijavak:75 burpeeja +zcut ktb 11.
I napokon m dosla!
Bravo za vrijedne!
Idem sad bedinati svoje bubance dalje
bome, mb, anci, tigric i ja, sve prvi dan ciklusa
i tang je skoro upala
ajmo druge, sta cekate?!? :mrgreen:
lakse ce nam bit pratit kad budemo sve uskladjene, napuhanost, zudnja za ugljikohidratima i slicno
jedino cemo se poklat u pms-u :lol:
ali kako je ovo motivirajuce
ja bih se inace prvi dan periode sklupcala i ne bih vjezbala, umorna i nikakva kako kaze anci
i skoro sam bila pri tom planu
onda procitam kako je ona odradila nesto, mb otrcala svoje, sad vidim i tigric ode u marince, pa sam i ja digla dupe i odradila 40 min snage
ubila me
ovaj mi je video bolji, ali ubila mi je tricepse i deltoide i ne znam ni ja sta, ubila
prekjucer su bili bicepsi
evo popis vjezbi, po 12 ponavljanja svaka, 10 sec pauze, pa extreme set od tri jaaaako spora ponavljanja i odmah sljedeca vjezba
sve osim osme vjezbe s 5 kg, nju sam s 3
1) Sumo Squat w/ Anterior Delt Lift -
Extreme Set - sumo squat with the weights on your shoulders
2) Double-Arm Row & Single-Leg Lift with Band -
Extreme Set - Double-Arm Row with no leg lifts.
3) Single Hamstring Curls, with Lateral Raise with thigh toner band
Extreme Set - Only the Lateral Raise, no hamstring curls.
4) Runner’s Lunge with Double-Arm Row -
Extreme Set - Just the double arm row.
5) Lateral Raise with Adbuction with Bands -
Extreme Set - Lateral arm raise with no legs.
6) Plank with Single-Arm Row -
Extreme Set - Regular push ups
7) Reverse Lunge - Lateral Raise -
Extreme Set - lateral raise
8) Posterior Deltoid Raise with Leg Lift in plank -
Extreme Set - both arms at the same time, on your feet
9) Squat with Double-Arm Anterior Delt Lift -
Extreme Set - Squats.
Bravo summer :klap:
Umirem kako su nam se ciklusi poklopili :lool:
Ja sam na nogama od 7 a dica spavaju. Sinoc sam u 10 odlucila da bi mogla sirnice napravit pa sam se morala dignit da ih premijesim. Nekad bi samu sebe udavila :roll:
Danas je u planu teretana i to prije rucka jer cimavica ima break dance jutros.
Ginger draga drzim fig3 da sto prije prodje i t3mp a kozice koliko je moguce blaza varijanta
ivana s i tigric hug za rucice
mb summer tigric i tko je jos odradio bravo!
mb na dr. grrrr....
Ja sam isto s nekim uskladjena s mengom al se ne mogu sjetit s kim :-)
:lool: pola nas je u jednoj rundi s ciklusima pola u drugoj.
Tigric vauuu!
Summer odlican trening! Drago mi je da ti se ovaj video svidio. Neka tako ostane do kraja programa.
Mb mljacccc
Svima lijep vikend :-*
Ovo sam i ja pomislila da imamo 2 klana. Meni je neki dan taman bila sredina ciklusa...
Ginger, mislimo na vas i zelimo brz oporavak...
I ivana, i tigric i mb, za sto manje komplikacija...
Jucer sam planirala upper, ali sam na kraju jedan kratki jer sam u medjuvremenu narucila kod frizera pa sam trening ugurala izmedu dolaska doma i odlaska kod frizera.
Lili, mi smo u istoj rundi :lol:
ja bome jučer nisam ništa, cijeli dan me zezao tlak (niski), sve mi se nešto mantalo, zacrnilo mi se valjda 5 puta pred očima,
osjećala se slabo, tek mi je predvečer bilo bolje... baš mi nešto došlo...
zato sam jutros odradila cvx, e to mi je odličan trening ;)
mislim da ću warrior ovaj tjedan preskočiti, sutra garant neću stići
Summer, odlično mi ovo tvoje izgleda
ugodan vikend svima, konačno nam stiglo proljeće :heart: