Ideš li u Betu plus? Trebam li ti objasniti kako doći do tamo?
Printable View
Ideš li u Betu plus? Trebam li ti objasniti kako doći do tamo?
snupi hvala na ovome:)
ako mozes bar priblizno bila bih zahvalna da idem u Beta plus privatno kod njega
Okej... Pokušati ću.
U Zagreb uđi s autoputa kod Buzina (Na jug su skretanja za Veliku Goricu i Sisak , ne znam točno što piše na ulazu u Zagreb). To je ulica Savezne republike Njemačke. Vozi dok ne dođeš do avenije Dubrovnik i skreni lijevo prema velesajmu. Na raskršću gdje je velesajam i Avenue Mall skreni ponovno desno. Čini se kao da opet ideš na autoput. Cesta s dva kolnička traka će uskoro postati obična cesta. Grad će se jako razrijediti (tu nije toliko izgrađeno). Na lijevoj strani je bijela zgrada i tu skreni . U prizemlju je kafić , na zgradi piše Novamed , Beta plus je na prvom katu. Ovo nije nužno najbliži i najbrži , ali je orijentacijski najbolji put.
Također , možeš ući u Zagreb po Slavonskoj aveniji. U tom slučaju , vozi ravno. Na velikoj petlji kod Folnegovićevog naselja idi ravno (poslije je na desnoj strani McDonalds) . Na velikom križanju pokraj Nacionalne knjižnice skreni lijevo (putokazi za velesajam) i pređi most preko Save. Pokraj velesajma i Avenue Molla , dalje kao i gore , vozi samo ravno dok ne vidiš zgradu.
hvala ti draga na informaciji puno,ali mislim da necemo ici autom vec vlakom,e sad sam ga bas zakomplicirala uffff
i sjetila sam se da je sestra rekla da idrm tramv. 4 i izlazim kod Cibone i dalje ne znam da me ubijes,
hope, jesi li ti sigurna da se radi o Betiplus, a ne o Poliklinici Supernova (Savska 38)??
e to stvarno ne znam
Nemas brige, nisi bilo mi je drago da sam ti pomogla makar i krivo, nisam znala da postoji još jedna nova poliklinika u kojoj radi!
nema kave :-o?
brzo kuham :kuhar: i usput svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frka, hvala na kavi. Baš mi treba danas :coffee:
I ja šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~ za što vam treba!
mmmmm..u zadnje vrijeme mi se baš i ne pije, ali danas vrlo rado. Hvala, frka :coffee:
Hope, ja sam prošli tjedan bila kod Hafnera u poliklinici BETA PLUS, to je u Novom Zagrebu, u sklopu klinike Novamed, Avenija Većeslava Holjevca 23, ako znaš gdje je Avenue mall u Novom Zagrebu, ideš samo ravno prema Velikoj Gorici, i vidit ćeš na lijevu stranu veliku zgradu NOVAMED.
Sretno!!!
PS, BB, meni punkcija bila 24.10., ET 26.10., beta 12.11.
Šaljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
hope adresa ti je savska 38, poliklinika supernova
http://www.zagrebinfo.net/zagreb/opc...ika_super_nova
cure pliz pomagajte:-(
danas vadila betu na 20 dnt i ona je samo 6233.
Čini mi se da je to puno premalo s obzirom da je na 13 dnt bila 905.
Izludit ću sad do pregleda...kaj mislite jel se imam čemu nadat?
:-( :-(
Bab, ali ja mislim da je ok. Jer u startu se dupla svakih dva dana, a onda svaka 3 i sporije. Ja mislim da se ne moraš brinuti. :love2:
Ja sam vadila betu samo 13. i 15. dan. Sad čekam da se negdje ubacim na uzv. Moja gin mi je rekla (tek nakon što sam potvrdila pozitivnu betu) da ona nije kompetentna voditi ivf trudnoću i nek idem u bolnicu gdje mislim roditi. Sad to rješavam i nadam se da ću kroz tjedan dana obaviti prvi uzv jer lagano ludim i svašta mi se već mota po glavi.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima svima
Zašto nisi pitala koja to dodatna znanja i vještine trebaju ginekologu da bi bio kompetentan voditi ivf trudnoću? Po čemu se ta trudnoća razlikuje od trudnoća nakon spontanog začeća? Ta ginekologica u najmanu ruku kao da je pala sa Marsa!
Inače, u bolnicama se vode sam tudnoće sa visokim rizikom i obavljaju pregledi za sve trudnice nakon 38 tt. To što je neka trudnoća rezultat medicinski potpomognute oplonje, ne znači da je odmah i visokorizična.
Sretno Runa ~~~~~~~
Hope, ja nažalost ne znam u kojoj od poliklinika se nalazi dr, no ako idete u Beta Plus, kada izađete iz vlaka prođite kroz pothodnik importanne centra pa si tamo uzmite taksi. To će vas do poliklinike koštati cca 40 kn. Ako želite javnim prijavozom, možete sjesti u bus koji vozi za V. Goricu (268) i mislim da izlazite na 2. stanici nakon Avenue Malla, tj. na 5. stanici od samog početka.
Nemojte nikako uzimati taxi ispred glavnog kolodvora jer ti taxisti tamo imaju nekakve drugačije cijene pa vam to baš i nije dobar potez. Ako pak idete u savsku, na GK uzmite taxi, ali nazovite ga jer vam onda dođe taxi sa standardnim cijenama. ja nekako uvijek uzmem Zagreb taxi (zovem 1777 - ako zovem sa moba naravno dodam 01) i ok su, nisu skupi i dođu brzo. Sretno!
cure, da nadopunim-sad svi taxiji u zg imaju iste cijene, bez obzira ko je vlasnik, pa i radio taxi
zar nije gl.kolodvor - savska 38 najbrže(7-8 minuta) i najjeftinije(10 kn) tramvaj br. 4 ispred kolodvora?
Bab, cure su ti vec sve rekle. Nadam se da je ovaj put to to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ! Sretno!!!!
Inesz, ja ti imam jedan problem, a to je da reagiram s vremenskim odmakom. Naprosto u datom trenutku kad me nešto šokira, ostanem bez teksta. Sve što si napisala stoji i ja to znam. Iskreno, ova žena me je primila za pacijenticu kad sam pobjegla od bivše gin nakon što mi nije htjela dati preporuku za bolovanje prije mjesec dana. Ova nova mi je stvarno izišla u susret što se tiče svega (ostalog) i činilo mi se nezahvalno gunđati.
Hvala ti, nadam se da ću to nekako riješti.
Uh Runa tako i ja reagiram...ali reći IVF trudnoća da traži drugačiji način vođenja 8-), ali razumijem i tvoj stav nakon svega...sretno s novim ginekologom :love2:
Ma, hvala curke. Dale ste mi razmišljati...mislim, mislim, mislim da ću ja to obavljati privatno kod jedne super gin. koju sam posjećivala dok sam bila u onom praznom prostoru. Potrošit ću četvrtinu plaće, ali čini mi se da će to biti najbolje. uh
Bab,no sikiriki..beta je ok:)
runa, mozes otic privatno bilo kojem mpo dr, i nije tako strasno skupo ako je uzv jednom mjesecno
ja sutra na 12dnt radim betu (a i imendan mi je) i imam osjecaj da ce bit 8. put 0
pirice draga,:fige: za sutra i najljepši imendanski poklon!
tako sam i ja mislila dok se nisam jednom prilikom iznenadila kad sam sjela u taxi kod gk... cijena starta nije bila 9 već 16 kn i poprilično me koštao taj put do bolnice... Uglavnom, kasnije sam pritala taksistu i rekao je da imaju svi istu cijenu osim onih koji su parkirani kod GK i autobusnog kolodvora (oni kao niti nemaju onaj radio već prevoze samo putnike koji im dođu na tim lokacijama, ali su zato dosta skuplji).
Bab, meni se beta čini skroz ok, cure su ti sve napisale. Iznad 1200 joj treba više od 48 sati za dupliranje!
Pirice, ~~~~~ da te osjećaj vara i da sutra javiš veliku betu!
Moja je jučer iznosila 510 na 14 dnt. Vidjet ćemo kako će se situacija razvijati...
Hope, najviše ~~~~~~~~~ šaljem tebi da sve bude dobro na pregledu!
hvala vam cure, zbilja ste divne.
Ja sam se evo upravo vratila sa uzv-a.
Vide se 2 gv, jedna je sa žv, a druga za sada prazna.
Dr pretpostavlja da je druga odustala pa je i beta zato tako rasla čudno.
Reko je da ne isključuje mogućnost da se za koji dan i u drugoj gv pojavi nešto, ali da misli da su šanse relativno male.
Tako da je nalaz za današnji dan tj 5+4 sasvim uredan.
Iskreno, lakše mi je sad jer sam se baš splašila.
Sad dan po dan dalje. U pon idem na novi pregled pa ćemo više znat.
Hope draga, tebi želim danas lijepe vijesti i probaj se smirit kolko ide.
Pirice, imenjakinjo...želim ti naaajljeeeepšiiii imendan ikada.
S-iva...da i kod tebe krene napokon kak bi i trebalo...i da sa smješkom na licu svima pokazuješ svoj trudnički trbuščić
Pusa svima drage moje
s_iva :klap:
pirice ~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
bab lijepe vijesti! saljem kiss!