Evo me doma... Vratili su mi dvije 8-stanične i jednu 4-staničnu mrvicu, kaže biolog odlični embriji. Javim se još navečer, tipkam s bratovog kompa
Hvala svima i pusa:love2:
Printable View
Evo me doma... Vratili su mi dvije 8-stanične i jednu 4-staničnu mrvicu, kaže biolog odlični embriji. Javim se još navečer, tipkam s bratovog kompa
Hvala svima i pusa:love2:
Gabi:-D
Sada se odmaraj i čuvaj bebice:heart:
nego, ovako danas na uzv-u sam si dobro promotrila svoje izvjesce od doktora. nije ih bilo 9 vec 8, a danas ih je 7. i to na desnom su 3,4 perspektivna (jedan od 15 mm i 3 od 13 mm) i jedan mali od 11 mm, a na lijevom su dva mala (10, 11 mm) a endometrij mi je 8,9 sto je ok.
eto tako da sve skupa i nije nekaj s obzirom kolko cu primiti injekcija... :roll:
a imala sam ja neki losi filing u pon pa sam i zato bila malo ali danas mi je sve tak svejedno, samo da budu 2, 3 postene js i ja sretna... :mrgreen:
a da, i punkcija ce mi biti ili pon ili uto, a sutra sam opet gore na uzv-u...
eto moje izvjesce... ocito meni menopuri ne pasu za stimulaciju... tako da ne znam ako sad e uspijemo kad cu se opet odluciti na stimulirani s obzirom na sve...
zeena sve sam ti već rekla:love2:
aurora i ninochka za uspješne i bezbolne punkcije sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eh da, zaboravila sam napisati- ovaj put sam dobila nešto drugačiju terapiju- 3x1 utrogestan oralno, andol 100 1x1, normabel po potrebi i novost- crinone vaginalni gel zbog kojeg sam na noge digla pola ljekarni u Zg-u. Na kraju sam ga uspjela naći, kupila mi ga frendica, ne ide na recept a košta ni manje ni više nego 575 KN!!! Skoro sam pala u nesvijest. Eto, ako vam doktor to prepiše ima ga u ljekarni Kuharić u Grahorovoj
evo javljam kako izgleda dogovor za psiholosko i pravno savjetovanje. Dr. vam da broj na koji zovete, prvo se dogovorite za psiholosko jer je pravnica "slobodna" i ona se prilagodi tom terminu da se ne dolazi dva puta.Kkazu da traje po cca 15-20 minuta, za psiholosko treba uputnica tj.dvije uputnice i za muz i zenu, a za pravnicu kopija vjencanog lista (moze i stari, najstariji) ili potvrda ako se radi o izvanbracnoj zajednici. Ne placa se nista. Eto, tako mi rekose preko telefona, javit cu kako je bilo na razgovorima. Pisem ovo jer ima puno stranica, pa ne znam je li netko već prijavio..a i od viska glava ne boli :-)
drage moje ...stalno sam s vama ali ne stignem baš pisati...na poslu ludilo....meni danas 4 dc od jučer sam na klomifenima i slijedeću srijedu na prvoj folikolumetriji idem po treću sreću u vinog. odnosno treći aih ...
..za taj gel sam čula i msilim da je on isto što i utrogestani odnosno progesteron ali puno učinkovitiji...ma Gabi 25 ja uopće ne sumljam da će ti ovo biti dobitni ...minimalno dvije mrve će se primiti ....vidjet češ ..baš imam dobar felling .....pusa curke svima i sretno sa svime što vas čeka ...
Aurora, Ninochka sretno danas na punkciji... ~~~~~~~~
gabi, ajde super sto si nasla... ali slazem se sa mmaslacak, stvarno je pomalo nepotrebno a bome i preskupo. :-o
a jel stavrno moguce da moji folikuli prate moju prirodnu o? a tako mi se ne da danas ici gore... taaako sam si umorna... :oops:
Taj gel je isto progesteron, ne znam koja je razlika između njega i utrića. A da je preskup, definitivno je... nadam se da će biti i učinkovit. Nisu sve cure juče dobile takvu terapiju pa nemam pojma o čemu to ovisi
aurora, ninochka, zeena, sretno danas:-D:-D
Evo mene s punkcije. Dobili smo 2 j.s. (od 4 folikula), ja zadovoljna, samo još moram dočekati sutra 10 ujutro kad zovem da vidim jesu li uopće bile zrele (a nadam se stvarno da jesu, pa danas mi je bio 15.dc) i jesu li se oplodile. I odmah je Dejan rekao da ako će biti šta od njih, transfer je u ponedjeljak.
Dobila sam već sada terapiju 3x1 utrić oralno i 1x1 aspirin 100.
Inače, bile smo u sobici skupa Ninochka, Anaea40 i ja. Javit će se one. Ninocha ima 9 j.s. a Anaeai nažalost nisu uspjeli uloviti 1 u prirodnjaku.
Evo i mene!!9 j.s. i ja jako zadovolja:-D
Ova anestezija je mrak, ne znam kako bi bez nje sve to preživjela jer me sada sve boli:-(
Aurora ga zove sutra u 10 a ja u 10.05 i nadam se da će biti sve ok
Što se tiće terapije ja sam isto danas dobila kao Aurora Utrogestan 3X1 i Andol 100.
Veselim se tulumu u ponedjeljak...biti će nas dosta:-D
aurora, ninochka :-D:-D
baš mi je drago da je sve dobro prošlo, aurora 2 js u klomifenskom za mene bi bile veeeliki uspjeh... ninochka jesam ti rekla za punkciju?? anestezija rules:mrgreen:
i evo još malo za sutra da se lijepo oplode ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eto i mene... moji frajeri od jucer do danas fino porasli (17/16/16/15 mm), tako da je meni punkcija u pon, a stoperica u subotu. i naravno da ste me nagovorile pa sam i ja trazila anesteziju. tako da ako mi bude zlo 3 dana poslije vi ste krive. :lol::lol:eto tako da znate!
i bas mi je drago za lijepi brojecek js. :-D:-D
Zeena, neće ti ništa bit od anestezije. Evo, ja sam se prošetala do Britanca gdje mi stoji bus, sat i 15 minuta nakon što sam se probudila. To ti je anestezija od 15 minuta, onesvijesti te i kad se probudiš ti je kao da se budiš iz sna, nema nikakvih mućnina - samo ne smiješ ništa ni jesti ni piti 8 sati prije, dakle od ponoći.
AuroraBlu i ninochka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za js da budu zrele i s pola kromosoma vaših mužeka :-).
AuroraBlu, to je istina da se sada menopuri/gonali ne naručuju preko soc. ginekologa nego se dobiju od bolnice? Da li je to izašao neki novi pravilnik HZZO-a ili?
Vao pa ovdje je vecina SUUUUPER VIJESTI :):) Gabi SUPERRRRRR, Zeena vao koji broj 4 komada ~~~~~~ za pon, Aurora super si reagiraka na klomice.... Drzite se moga nije nikada gotovo ja sam 1 mjesec nakon klomifena i vise ostala trudna unazad 5 godina nisam imala F od prirodnog folikula zato kada se najmanje nadate ( i meni je ta izrekal isla na zivce pa sada moram sutiti :) :)
narnija draga :)
Ja ipaka nisam ovaj tj na ulz nego iduci 17.02 ajoj...mislim da cu do tada kod svoje ginicke....
VIBRA SVIMA~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
e da za ovaj gel cula sam za njega daju ga na dosta mj privano gdje se radi IVF i da je jako dobar..gabi nadam se da ti vise nece trebati
Nina i ja se nadam, koliko sam ga platila ima da djeluje :)
Aurora, ninochka, nestrpljivo čekamo...
Evo mojih vjesti...3 uspješno oplođene i vračaju se u ponedjeljak mamici:-D:-D
Jedino što me malo bacilo u bed je to što su ostale bile koma i nije bilo ništa zazamrznuti i to me malo uplašilo:cry:
Kako je moguće da od 9 stanica 6 ništa ne valja:cry:
Ciao curke!! Tu sam svama vaki dan i poorno pratim...
svima puno ~~~~~~~~~~~za sve....
:-D
zahuktalo se u NMK:-D
:-D
ninochka pa ni meni 6 stanica nije valjalo, samo sam ih ja imala 14 pa su mi 5 zamrznuli
to je ono što je aurora rekla- nije da one nisu zrele nego nisu DOVOLJNO zrele za zamrzavanja
imaš svoje 3 oplođene i sad samo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepo dijeljenje
Ninochka, to sa zamrzavanjem je tricky...
da nema M.zakona, možda bi većia tih stanisa dala prekrasne embrije...to nitko ne može znati..
~~~~~~~~~~za tri mrvice:heart:
slažem se sa zedrom, možda bi baš te stanice bile bingo iako na prvi pogled ne izgledaju zrelo
sve nam je to napravio ovaj naš glupi zakon:-(
http://www.roditelji.hr/zelim-bebu/ICSI.html
zanimljiv tekst na temu kvalitet jajnih stanica..
znastvenici iz Bonna, kažu da od 10 j.stanica, dvije su idealne...i to je priroda tako uredila..
super članaka:-)
samo nek ove moje tri mrvice opstanu i sve će biti ok:love2: neću se više zabrinjavati
Aurora di si? Čekamo još tvoju vijest
Evo me, imamo 1 zametak. 1 stanica nije bila zrela, ali ova druga je odlična i lijepo se oplodila. U ponedjeljak u 10 dolazim po nju. Ninochka, vidimo se! :-)
Neću uopće čitati onaj članak, jer po njemu... ako su od 10 stanica 2 dobre, znači od 5 je 1 dobra - a ja sam prošli put imala 5 i ništa se nije dogodilo. S druge strane, ako sam sada imala samo 2 stanice, znači da nema šanse da je ova 1 koja se oplodila, dobitna! A opet... ipak postoji mogućnost da je. Statistika je jedno, a život je drugo...
Sad se psihički spremam na nepredviđeni trošak od 570 kn za taj gel koji je Gabi dobila... :-)
Aurora :-D:-D:-D
Vidimo se u pon u 10!!Baš mi je drago!!
Ninochka i Aurora bravo. Držim palčeve.
Bravo Aurora, neka bude jedan ali vrijedan:heart:
cure suuuuper za mrvice male!
ninochka, nemoj se zabrinjavati zbog js. glavne su ove 3!
:mrgreen:
i super je ovaj clanak...
a ja sam ko da me nektko letvom maznuo... samo mi se spava... kaj ce tek biti danas nakon stoperice?!? ps. jel stoperica pece ili nekaj? :oops:
zeena mene je choragon u guzu znao peći i biti neugodan, dok ovitrelle koji sam si sama dala nisam ni osjetila.
Aurora uopće se nemoj opterećivati sa ovim statistikama, ja više takve stvari i ne čitam jer mi užasno loše djeluje na psihu
Sad samo pozitivno- ja sam trudnica dok beta ne dokaže suprotno, tako se osjećam i tako se ponašam:mrgreen:
Aurora, jedna ali vrijedna :-)...ja se samo sjetim izraza lica cure koja je u stimuliranom imala 1 oplođenu JS, kako je bila i tuzna i razočarana...ali bez razloga, eno je sad, ljulja svoju curu.
Pusti statistike, odi na podforum Biseri klinaca...kako ćeš se nasmijati i napuniti pozitivnom energijom
Gabi ja se ponašam kao trudnica a još nisu mrvice nit u meni:lol:
Već sam im i imena dala8-)
Ma mene ujutro malo zabrinulo ali sada sam vrlo optimistična i jedva čekam mrvice da ih mazim i pazim..imam neki dobar filling da će biti val trudnica u vinogradskoj ovaj mjesec:klap:
Gabi, ti ćeš svoj plusić dobiti kao najljepši poklon za Valentinovo, Ninochka i ja 4 dana nakon Valentinova, a Zeena tjedan dana kasnije :-D:-D:-D ah, ta veljača... :-):heart:
Meni bi to mogao biti najljepši poklon za rođendan (termin kraj 10.mj., meni rođ.25.10.):love2:
Vibriram za naše male škorpijice:-D:-D
Joj cure riječi vam se pozlatile:heart:
Neka nam ova veljača bude čarobna:heart:
i ja se slazem da nam svima veljaca bude dobitna! :heart:
eto ja dobila pikicu... malo pece, nije tako strasno, ali sam se sva preznojila od muke...:lol:
sad nestrpljivo cekam pon da vidimo jesam li dobra koka s dobrim jajima ili nisam... :mrgreen: