Drage moje: Imam + :-D
Printable View
Drage moje: Imam + :-D
Hvala, Brunaa! Ma ja vjerujem da će tu biti puno plusića narednih dana. :fige: :heart:
Sad se malo lakše čeka beta...
Mogu misliti koje olakšanje...Uh! Kyra želim ti isti scenarij ako se požuriš :-*
Runa, daj hajd opiši malo svoj postupak, protokol dugi/kratki, šta si korsitila za stimulaciju, koliko si dobila JS, embrija, smrzlića?
Kyra Ars, hvala puno. To mi je 11 dnt. Tamo oko 9. se može raditi test, čitala sam negdje... Pričekaj malo pa nam javi plus :)
:kiss:
Jupi, tako sam sretna što imaš plusić. :-D A kako se osjećaš?
Evo. Kratki protokol. 22.09. sam počela s logestom bez prestanka do 24.10. Od 29.10. krenula s gonalima (150 IU, mislim da su to 2 doze), i od petog dana sam dodala cetrotide. I tako do prve folikulometrije 5.11. Prof. je vidio dosta folikula, nekih 17, i rekao da još 5.11. uzmem i gonal i cetrotide, a 6. 11. sam morala ubaciti ovitrelle. I 8.11. je bila aspiracija. (predviđeno je bilo 10. studenog, ali mi smo se požurili).
Izvukli su mi 14 js, vratili 5.dan 1 blasticu. Od tih 14, 9 js je bilo zrelo, sve su oplođene, ali 3 su se prestale razvijati, tako da imamo 5 smrzlića.
Eto, nekako se sve brzo izdešavalo, i čini mi se dobro podešena stimulacija. :)
Joj, Kyra, jučer mi je bilo loše i povratila sam ujutro. Slinim dosta i spava mi se. Malo me love grčevi... Ali to mi je sve prisutno i u fazi pms pa se nisam baš nadala.
Meni je danas tek 5dnt, jučer sam primila drugi Choragon, tako da je za testić još rano.
A i rekla sam sebi da ću čekati do bete... Kao izdržat ću, aha ;-)
Uživaj u osjećaju Runa, nadam se da ću i ja dočekati taj osjećaj :kiss:
Runa super, čestitam!!!! :-D:-D
Runa čestitam... Bravoooo!! :-D
Znala sam, bravo Runa!
i svi čekalicama debele pluseve!
Runa čestitam! :)))) blago tebi :) jel tebi ovo prvi postupak ili?
Hvala, hvala svima! Baš ste drage. :heart: Neka bude još puno pluseva. Sutra beta i dalje dan po dan, nadam se da će sve biti kako treba. :)
ivanica86 - prvi icsi, prvi plus. ;)
runa čestitam na plusiću i nadam se da će današnja beta zablistati
cure oprostite što ponavaljam pitanje već stoti put al dal netko ima informaciju koliko u Mb drže smrzliće?
taman da tvoje :heart: uskoro dobije bracu ili seku :P
Runa izvješće bete. Snekica danas ti šaljem letak o matičnoj.
1650 :) jel to dobro za 13. dnt?
cjelodnevni boravak u zg. premorena. sutra moram hitno ginekologici jer me boliiii buša... :(
Runa beta betastična za 13dnt, sjedi 5. Sada nestrpljivo čekamo drugu i uzv! :-D
Runa, ti si čudo jedno! :-D Čestitam još jedanput na predivnoj beti!
Ma hvala vam prevelika! :*
jeej ima sam feeling da budes imala +!!
Hej curke.. Evo ja na putu u Maribor na konzultacije kod prof. Vlaisavljevica!nosim sa sobom sve papire sto imam pa cemo viditi sta kaze..Nego, imam pitanje jedno, ako je netko bio u slicnoj situaciji.. 15.11. sam imala zadnju menstruaciju, 12.11. Poceo je smedi iscjedak i onda 15. I 16. krv, i onda poslije opet 2-3 samo smede! Grudi me pocele boljeti par dana prije M,kao i obicno, medutim sad je 13 dan nakon M, nikako me nisu prestale boljeti, a sad me bole da je to strasno, ne smijem ih slucajno malo pritisniti.prije 2 dana ja napravila test, kao cisto da eto vidim iako sam imala M, al eto i test negativan! Nemam pojma sta je jer nikada mi nije tako bilo! Inace sa mnom je sve u redu i nikada nisam imala bas nikakvih problema,samo eto nikako ni da ostanem trudna :(((
Oprostite na ovom "malo" duzem postu :)
Loks: u Mariboru zamrzavaju 5 godina, nakon toga moras napisati zvanicnu zamolbu da se produzi rok zamrzavanja.
sretno ivanica86
Sretno Ivanice, i javi nam kako je prošlo... :-)
Runa bravo za tak veliku betu!
Ehej, hvala snupi :) Neću ja to više ni provjeravat. Dobro je. Samo nek nas bude više.
Runa, evo i ovdje bravo za novu betu :-*
Ma :kiss::kiss::kiss: svima!
Runa ma ide sve po školski
Ivanice sretno
Runa me too, ponavljam i tražim novu šansu :lol: