Snupi,sretno sutra:)
Printable View
Snupi,sretno sutra:)
milasova kako si ti? kako se osjecas imaš li mučnine?
Curke, evo ja jutros obavila konzultacije...idemo u novi postupak u travnju 2013. a vec sam mislila da sam "otpisana" zbog godina :)
Puse svima!
za sneki-:-D
Snupi sretno sutra....:-)Javi nam se...
Sneki samo hrabro...neznam koliko ti je godina ali nevjerujem da ćeš biti "otpisana"....Nedaj Bože...nemoj ni pomišljati na takve stvari...:-)
sretno svima :) :) :)
bubaba,kad ideš po ljekove moraš imati uputnicu za pregled(meni je dr uvjek pisal za pregled i ultrazvuk,zlu ne trebalo) i uputnicu za bolničko liječenje.na onom papiru s popisom potrebnih pretraga za postupak piše(bar je pisalo)da se ljekovi neče izdati ako se ne donesu potrebne uputnice.
bilo bi dobro ponoviti briseve i papu,ipak je godina dana dugo.
evo me doma! dvije mrvice u meni ostale dvije jedna je umrla jucer, druga danas ujutro, rađena isci metoda , pošto kad je moj trebao dati svoj najbolji dio , od staha je ispao najgori do sada.
Sneki da li si ti danas bila sa mnom u sobi?
Žužy hvala ti na savjetu. Ma negdje sam u pustim papirima zatrpala papis s popisom potrebnih pretraga, potrudit ću ga naći..hvala ti
Ma već sam zvala ginića da ću doći na briseve i papu.
Snupi sad cuvaj te dvije mrve i javi nam lijepu betu za 2 tj..
imamo dva malena kuckajuca srca:)
Presretna sam!!!!!
milasova- jeeeej, bas mi je drago zbog tebe. Čuvaj ih , za 2 srčeka-:-D!!!
milasova, bravo za dva srčeka, čestitam!!!
Bravooooooo draga.....:heart::heart: :-) :kiss:
Hvala vam :heart:
ajme Milasova...avatar ti je ko iz snova!!!
I ja sam zaljubljena:)
Samo da me prestane muciti ucestalo krvarenje da napokon pocnem uzivati...
Svim curama veliki pozdrav i ustrajte u svojim postupcima jer će se isplatiti. Taca draga često te se sjetim, a kako moje dvije šefice mi ne daju mira tako da više i ne odlazim na forum jer je uz posao i njih to stvarno nemoguće. Napiši mi kako si i što ima novo jer više ne znam ni poruku poslat kako treba. Svim curama želim puno uspjeha i neka nikad ne odustaju jer će se kad-tad pojaviti male rukice koje će ih zagrliti!!!!
Petrovke za sad još spavaju. idem i ja lagano natrag u horizontalu. Milasova avatar ti je prekrasan. Nadam se da i moj isci bude pozitivan kao i tvoj
curke, ja opet u ponedjeljak na konzultacije s popravljenim spermiogramom, od oligoasthenoterato ostalo nam je samo astheno :-D... Meni je malo snižen lh i estradiol, a i prolaktin se dosta spustio, s 56 na 26 (3-24) pa ćemo vidjeti kud i kako dalje
Milasova bravo za oba :heart: :heart: , ostalim hrabricama ~~~~~~~~~~~ za što uspješnije postupke
Kod dr. Streleca sam, on je ocito od onih koji ne odbijaju zbog godina - ja sam zivi primjer :)
A mm i ja vec napravili "kreditnu kalkulaciju" jer sam ja bila uvjerena da ce mi reci NE...
Dobro, proslo je, sad "punim baterije" do travnja i veselim se s vama velikim betama, kuckajucim srcekima i rastucim trbuscicima :)
Drage moje, sve vas puno volim!
Sneki ne daj se! I mi tebe volimo!:-)
Milasova super, divna vijest !
Snupi odmaraj i da nam javljašovakve vijesti ko i Milasova.
Cure kako ide s postupkom i bolovanjem, jel se ide na bolovanje odmah i do kad se bude, jel se može radit cijelo vrijeme ? I ako se ide na bo kakvo ti pišu, jel ide odmah ono ko za komplikacije ?
E da i gdje se ovdje još tipka, pošto vidim da na ovij temici baš i ne, odnosno nije zamišljena koa chat.
Mami,hvala:)
Mozes se javiti na Odbrojavanje..
E a imamo temu IVF i bolovanje pa tamo pitaj vezani za to
Milasova draga nadam se da si ok danas?
Ma muci me to krvarenje,sutra u Petrovu na hospitalizaciju:(
ne brini sve bude ok!
Imam jedno pitanje.zena je na listi na s.duhu ali posto sad vec cekamo god dana i danas smo zvali opet da se javimo za 2 mj.kakva je mogucnost i procedura da se premacimo u petrovu ili neku drugu bolnicu?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Tomek, uzmite uputnicu od svog ginekologa za konzultacije, ponesite sve nalaze koje imate i ravno u Petrovu.
Draga neznam jeli ti itko odgovorio na kojoj drugoj temi....ja sam išla na godišnji prvo a onda na bolovanje...imala sam 21 dan bolovanja...ovisi o tome gdje živiš....ako ti je daleko za put na folikometriju onda vidi da dobiješ odma bolovanje ako nemožeš uskladiti sa godišnjim...jer svaki drugi dan ideš na uzv...imaš dvije šifre za otvaranje bolovanja...jedna je 15 dana a jedna 21...pokušaj zamoliti doktora da ti otvori duže bolovanje...ionako će ti trebati...a ovisi i koji posao obavljaš...
Mislim da bi trebali nazvati npr.Petrovu i naručiti se za konzultacije...bilo bi najbolje kada bi se mogli pojaviti tamo bez kakve najave....jer se dugo i čeka na konzultacije...možda ovisno kod kojeg doktora...sretnooo
Milasova draga baš mi je žao šta moraš u bolnicu...ali to je bolje za tebe i tvoja dva srčeka....kissy