Beta mi je 875,4!!! 15. D.t. jel to u redu?????
Printable View
Beta mi je 875,4!!! 15. D.t. jel to u redu?????
Stvarno!? Ja se uplasila da i za jedno nije dobro!!!!!
čestitam i ovdje!
anddu dobro si rekla..
Ma ni ne znam kako sam to zakljucila! Sva sam u soku!!
Hvala vam ...
Ova roda mi je bas puno pomogla!!!!
čestitke curama s današnjim pozitivnim betama i za pravilno duplanje~~~~~~
svim curama s plusevima da bete budu ogromne, kao i čekalicama, i curama u postupcima~~~~~~
pozdrav curke
evo i od mene jedna novost, premda sam tek tjedan dana na forumu htjela bih podijeliti s vama da su dva testa (veceras i sinoc)
pokazala pozitivno i to u roku odmah, za 2 sekunde su oba puta crte pocrvenile punim
pa budem javila betu sutra!
joj cure moje kak je meni drago kad čitam ovako lijepe stvari :-):-):-):-):-)
svima vam čestitam a nama koje još čekamo želim isto to .....
Danas mi je 7dnt i već počinjem osjećati sve simptome pms-a, a tako bi voljela da sam u krivu...
Draga Sonja, hvala kaj pitas. Sutra. umirem od straha. I jos sam se tak jako prehladila da svaki put kad kihnem me zaboli. kaj sad na tom drugom ultrazvuku se radi? jel sad gleda jel srceko kuca, jel tak? i kak to radi na ultrazvuk na stapic ili ono po busi. sorry, al totalni sam neznanko. i da ti kazem uopce se ne osjecam trudno. vise umorno.
Hvala [B]malenab[B] ;)
ovaj put nisam bila napuhnuta, ali mi jajnici stalno od srijede navečer stalno nešto rade... Pliiiiiiiiiz da to bude gniježdenje mrvica/e, pliiiz, pliiiz, pliiiz... ;)
Samo se to opusti i ne brini previše! Što se tiće UZV ista sam bila kao i ti:-) Sutra će ti raditi vaginalni UZV jer je još rana trudnoća i drugačije se ništa i ne vidi i trebali bi čuti srčeko.Koliko se sječam da smo mi vidjeli i čuli srčeko sa 6+6 od ET.Sretno i javi se!Za prehladu dosta čaja i limuna i bit će sve u redu.
Meni danas 12dnt beta 181,70!!!!!!!! Da li je to malo????
Chiara, jeeeeeej ~~~~~~~~~ za duplanje (naravno da nije malo!)
evo da se podsjetimo tablice:
Za one koje uskoro vade betu evo tablice:
(prva vrijednost niska, druga srednja i treća visoka)
9. dan nakon 3d transfera: 17, 48, 119
10. dan 17, 59, 147
11. dan 33, 95, 223
12. dan 17, 132, 429
13. dan 70, 292, 758
14. dan 111, 303, 514
15. dan 135, 522, 1690
16. dan 324, 1061, 4130
17. dan 185, 1287, 3279
18. dan 506, 2034, 4660
19. dan 540, 2637, 10000
chiara nije mala ali evo naša mare ti je već sve napisala :-)
mare kad nam ti startaš???
kiarad možda čujete a možda i ne ali neka te to ne zabrinjava i mi smo tek na trečem UZV čuli srce.
Sonja, ja startam stalno samo nikako do cilja:-), al ti si nam svima uzor (a po broju nisam baš daleko:-))
kiarad, ja sam isto kao da nisam T. Normalno sve jedem, jedino sam se nocas dizala tri puta na wc i (.)(.) su mi velike i natecene. Ja idem 12.3. Na slijedeci UZV i mene je prpa. Dr. L je rekao da je prvi uzv bitan da se vidi da nije vanmatericna... Kod nas je bio za sada jedan mali mjehuric i vidjela se zumancana vrecica... Govorim si da treba ici polako i korak po korak i tjedan po tjedan. Jesu li tebi jajnici uvecani? Meni jesu vise od duplo, puni su cisti i u trbuhu imam dosta trkucine koja bi se trebala povuci do 9-10 tt.
chiara, to je savrsena beta za 12dnt!!! Cestitam mila!
Chiara čestitam, daj mi pliz napiši gdje si imala postupak, kakav i kaj si imala prije, za tablicu (ispazni Inbox)
Cure trudnice a dal te velek naotečene cice i bole, ja samo osjećam malo žarenje al jako rijetko, ali boli niš
a dole ili ništa ili pritisak al skoro pa niš PMS boli
Crna ovca, isto sve i meni. jajnici uvecani, 4 velike ciste...bolilo ko vrag do neki dan, sad mirujem vec 6 dana i ne boli vise po noci. malo me strecne tu i tamo.
isto idem polako korak po korak. sretna sam sto sam i dovde dogurala. mi smo vidjeli dva mala mjehurica, jedan veliki i jedan manji. s tim da sam ja tako nekako i osjecala. trenutno ne znam kaj me sutra ceka. koliko smo mi razlike, 7 dana, meni je transfer bio 3.2.
Mene su sjevale na pocetku, onda su bradavice promjenile boju i oni pupoljci okolo su natekli i povecali se. Mene cike bole u PMS-u samo sa strane ispod ruku, a sada me bole i iznad i ispod bradavica. Jaku bol sam imala samo jedan dan i to nakon druge inekcije Brevactida, a ostale dane sam osjecala menstrualnu bol ali kao stisanu.
Trudnice moje sve vam je to normalno,moraju jajnici biti uvečani,pa sjetite se koliko ste ampula primile u ovom postupku. Odmarajte,pijte dosta tekućine,lagane šetnje,itd... Uživajte u trudnoći! Ja sam u krevetu već skoro tri mjeseca,ništa skoro ne jedem,povračam i sl. pa sam sretna što smo uspjeli i što sam doma a ne u bolnici.
Mare moja uskoro ćeš ti nas obradovati a nije velika razlika ni u godinama;-)
Cure evo ja sad danas imala najtraumatičniji transfer ikada ali sva sreća sve je na kraju dobro prošlo i kod mene su na čuvaju 2 blastice! Ušće cerviksa je bilo toliko zgrčeno da se nije moglo uopće proći u dva navrata sa pauzom. Na kraju sam dobila 2 boce infuzije, apaurin i još neku pikicu protiv bolova i uspjeli su se malci smjestiti a malo je falilo da se transfer otkaže. Sad sam doma, zasad sve ok i čekamo betu :-)
linalena, ja sam radila ICSI u Crnoj Gori i prvi nam je put. Danas cu ponoviti betu, nadam se da ce se duplati.
Da li ovakva tablica koju ste postavile postoji i za transfer 5 dana? Citala sam neke studije u kojima tvrde da su u principu bete od 5dt manje u odnosu na bete od 3dt. Ne znam da li se to potvrdilo i u vasim slucajevima.
MOja beta danas je 56... izgleda nista od trudnoce... moze li ne daj boze biti vanmatericna? kako to mogu znati?
Ozana koji ti je danas dnt? ne mora biti da je ništa...56 je trudnoća samo moraš vidjeti da li će beta rasti...Sretno!
danas mi je 11dnt 5dnevnih embriona, ali je 9dnt bila 46. zato me i jeste strah ove vanmatericne
Morati ćeš pratiti dalje kako će se kretati beta a tvoj liječnik će ti reći što i kako dalje...ne mora biti da je vamaternična. Jesi se javila svom liječniku?
javila sam sestri, evo cekam da mi se javi
ne mogu ni opisati koliko sam tužna...napravila test a ono negativno...smečkasti iscjedak,a to znači samo jedno....ne znam što da kažem...kakvo razočaranje...
Malena zao mi je:love2: