Ivana nisam znala ovo za D vitamnin, ja ga pijem, doduse neredovito, to mi je propisao endokrinolog jer imam jako nizak...sad razmisljam jel to moglo smetati, popila sam ga par puta od transfera...test mi je negativan, u pon beta...
Printable View
Ivana nisam znala ovo za D vitamnin, ja ga pijem, doduse neredovito, to mi je propisao endokrinolog jer imam jako nizak...sad razmisljam jel to moglo smetati, popila sam ga par puta od transfera...test mi je negativan, u pon beta...
Lemon - žao mi je zbog neg.testa... imaš li još kojeg smrzlića?
Meni vitamin D nisu nikad dali provjeriti... tak da ne znam jel to kome je jako visok kažu smanjiti ili tak na svetom duhu svima preporucuju
imam ih jos...
ma mislim da d vit nikome nije previsok nego nam vecinom svima manjka....
Nekome se ne implantira navodno ako je imunitet prejak i odbacuje “strani tijelo” nakon transfera (a vitamin D ga posebno jača) pa možda zato nekome tak preporučuju da se malo imunitet pojulja... iako to u korona doba opet i nije bas pametno
Bila sam na Sv. Duhu, nista mi nisu dali, nakon neuspjelog transfera,probaj ovo, ili ono. Pa mogli bi napravit ove nalaze. Kad sam zadnji put bla na vracanju VV doktorica mi rekla kad cemo probat nesto. Na kraju bio drugi doktor u sali, koji mi je ok, ali on mi dao upute, i na kraju nista nije promjenio,dao istu terapiju i doma, bez razgovora sa doktoricom. Negdje sam nasla na forumu da u vinogradskoj poslje transfera prepisuju normabele za opustanje.
To sam i ja nasla a i dragi za imunitet, i odbacivanje, ali ne znam sta uzet,a da se ne treba traziti od doktora.
Postoji neki decortin koji daju nekima nakon transfera za to - na recept ide i po vrsti je kortikosteroid... ali to treba dat na humanoj... ali ako se dokaze nalazima valjda da je tu neki problem
jel koja od vas prokrvari prije vađenja bete unatoc utrogestanima i kada jos ne bi trebala doci menga? vec danima imam sve vise krvi i jajnici me rasturaju i mislim da bi sve krenulo da prestanem sa utrogestanima..
Na crinone gel bih prokrvarila na dan, a na utrice ne. Vjerovatno ti ne pase terapija, nisu pogodili dozu . Jesi zvala gore u bolnicu?
Meni bio neki mladi doktor uz Jukićku na zadnjem transferu i nakon transfera rekao pojačati utrogestane na 4x2 u slučaju pojave bilo kakvog krvarenja...
pa ja sam bila na fetu, ista terapija ko i zadnji fet, i opcenito svi su na estrofemima i utricima za fet...pojacala sam ih i ja na 4x2, al eto...
Cure koje vitamine pijete prije postupka vi i vas suprug? Ja sam pila prenetalne vitamine od Solgara,sad sam uzela folacin i omegu3... pa sad kemijam sta njemu uzeti a sta sebi jos nadodati...
Ja pijem Prenatal (NW), a sad ovaj ciklus i matičnu mliječ (iz dm-a)
Ja sam dva mjeseca pila sviježu maticnu,pa sam malo napravila pauzu, a i malo mi skupa....
Pozdrav žene, sutra idem vadit hormone, amh, guk i inzulin, naravno da sam sve zaboravila pitati tijekom narucivanja - dolazim na taste pretpoostavljam, i ponovo gore na 3. kat se javljam? Jel dovoljno doci oko 8? Zadnji put mi je doktorica rekla da ne trebam dodatnu uputnicu za hormone kad sam im ostavila D1..i jos jedno glupo pitanje - to je samo jedno vađenje krvi?
Nismo pili nista u dosadasnjim postupcima od dodatnih vitamina do zadnje negativne bete. Dragi pije od 7mj profertil, omegu, q10,i kombinaciju magnezija,cinka i kalcija. Ja q10,gynositol, magnezi, omegu, kako je korona, beta glukan 500.
Za sto je tocno q10??
Puno ime koenzim q10 kvalitetnije jajne stanice jajnih stanica, dobar bolje plivace. Doza reba bit bar 100 ,200 mg na dan. Proguglaj si. Ima opcenito dobro djelovanje na organizam.
Oki, hvala na informaciji.
Silk - natašte se vadi zbog GuK-a, a ja sam najprije pol sata prije vađenja (zbog hormona) morala mirovati pred laboratorijom jer sam isla po stepenicama...
Jedno je vađenje- izvadi 3 ampule krvi i to je to... vade i do 10 sati, tak da je 8 valjda ok...
Treba posebna uputnica za to...
Evo samo da se javim, nije mi trebala posebna uputnica jer imam D1 od prvog pregleda. Javila sam se po dolasku na salter na 3.katu (kako su mi rekli kod narucivanja), sestra me upisala i spustila sam se na 2.kat, odmah su me zvali u sobu 303, ali me onda posjeli zbog prolaktina na 30 min prije vađenja..sestra mi je rekla da se za 10 dana javim za pregled kod doktorice..ukoliko su mi nalazi dobri sto mogu dalje ocekivati? Muz ima dobar spermiogram,meni papa i brisevi u redu..
Ako su ti nalazi ok onda ce biti dogovor za postupak valjda s kojim kreces s novom mengom, tj.uzv 3.dc i lijekovi kakve dr.odredi...
Cure, kakva je situacija ako klomifeni ne odrade svoje, danas sam bila na prvoj folikulometriji, folikuli još mali.. po meni, reakcija nikakva. Zanima me daju li još nešto uz klomifene ili otkažu inseminaciju?
Dobila sam dojam kao da se možda nešto i dogodi jer sestra stalno ponavlja koje uputnice moram imati spremne.
Ne moraju brzo narasti, bitno da ipak rastu... meni su u lipnju postupak stopirali jer je folikul vodeci prestao rasti 14.dan i poceo dobivati neke sjene... a drugi put je raslo ali polako, punkcija bila 14.dc...
Aha, markere obavezno, a HSG ne znam... tam imaju uzv, sumnjam da imaju rengen.. a s obzirom na koronu mozda ne rade inseminacije pa nije ni HSG potreban onda
Rade inseminacije i traže i hsg i markere. Sve nalaze moraš imati prije kretanja u postupak odnosno kad dolaziš na dogovor za MPO.
Rade sono hsg, ali možeš i u svom gradu ako nisi iz zg.
Ivana2009 jesi zadovoljna odabirom bolnice? Ja cijelo vrijeme razmišljam jesam li možda trebala privatno preko hzzo
Ma ne znam, ne ovisi uspjeh o bolnici kolko o nasem “materijalu”, tak da bi bilo meni kam god isla.. ok su tamo, a meni postupke sad odgodili jer nema uspjeha.. al mozda bolje provjeriti gdje steka nego ispicat 6 postupaka pa morati privatno...
A da..ima i tu nešto.
Pozz.
Jel netko ima informaciju od kad do kad su na VV na godišnjem?
Hvala
Na godišnjem su do 11.01.
Pozdrav, nova sam na forumu.. Trebam u Siječnju u 3 postupak i početkom ovog mjeseca dr. (ne znam mu ime, pošto se na povijesti bolesti potpisao pod imenom dr. Jukić) mi je preporučio da do 6.1. uzimam Jasmin kontracepciju i da kad dobijem mengu da se javim za 3 dan. Nakon koliko nakon prekida pijenja Jasmina dođe menga i dal će sestra biti tamo za narudžbe pošto su na godišnjem od 11.1.?
A zasto ne nazoves na VV i ne pitas. Dobit ces puno vise informacija, za ono sto nisi pitala. Znas li da prije nego sto ides u postupak popunjavas trijazni upitnik, i trebas imat tes na covid koji radis prvi dan ciklusa. Mislim da rade ovaj tjedan. Zovi najbolje su informacije iz prve ruke.
Zvati ću, ali vrlo šture informacije dobijem uvijek od mislim da se zove Đurđice. Da sve znam, već dva ciklusa dolazim tamo i slala sam već trijažne upitnike 2 tj. pred mengu i dolazila s testovima na covid. I uvijek neki razlog nađu, prvo njihovim propustom, sad mi se pojavila cista.
Pomislila sam da možda neka od žena ima slično iskustvo s Jasmin tabletama..
Hvala!!
Zao mi je, sto nisi dobila informaciju , oni su ti na godisnjem Do 11.01,. I ja mislim ici u postupak u 1, osim ako nam se ne desi cudo.