Oooooooo, evo konačno i zeljane, čestitam mamici :-D :-D i :zaljubljen: za dečkića.
Printable View
Oooooooo, evo konačno i zeljane, čestitam mamici :-D :-D i :zaljubljen: za dečkića.
Charlie :cekam::cekam:
zeljana čestitamo :-D i brz oporavak tebi, a prilagodbu na ovaj svijet malom dječaku :heart:
Žao mi je da upadam u ovaj lijepi niz čestitiki, ali moram: Andram, ajd počisti inbox. :)
enya22 za najljepšsi susret s malenim momčićem br. 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
željana iskrene čestitke na malenom princu :-D:-D
andream ;-)
Charlie sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Krenulo je... napuknuo vodenjak i cini se da uskoro upoznajem svog sincica!
ajde enya22, drzi se! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja ću ovdje za Enyu - rano ujutro već je bila na pripremi na SD, otvorena 3 cm... vjerujem da će susret biti brz i naravno predivan ~~~~~~~~~~~~~~~~
Zeljana mamice čestitam!!!
Enya ~~~~~ još malo i David je tu!
Kod mene su na vidiku 3 folikula, znači nastavljamo! Iskreno bilo me strah da će biti nula. Tiki, da brza sam, ali to je - na žalost...prošli ciklus samo 18 dana :-o
Ti si danas na UZ? Sretno!!!!
andream ~~~~~~
Enya, ~~~~~~!!!!
Željana iskrene čestitke :zaljubljen::zaljubljen:! (sjetim se tebe, termin nam je trebao biti u isto vrijeme.....)
Enya ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:!
Željana i Enya, čestitam! :-D:-D
Enyin David brzinski stigao u 9:50 :heart: !!!
Enya, pa čestitam :-D ovo je stvarno bilo brzinski
Vibrice svima za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Enya, čestitke!!!!!!
evo da i tu čestitamo enyi na prinovi :-D
brz oporavak :zaljubljen:
Enya, čestitam od srca!!! :-D:-D
enya bravo za ranojutarnje javljanje i Č E S T I T A M :-D:zaljubljen:
Charlie :klap: za tri, jel' femara u pitanju?
andream, kad će ta beta?~~~~~~~~
Moj uzv sutra je upitan, s mamom danas nije bilo dobro tako da ću vjerojatno odustati od prirodnjaka.
tiki, žao mi je zbog mame, ~~~~~~~~~~~ da bude sve kako treba.
Betu ću vaditi jedino ako test bude pozitivan, a kad će test.... hmmm, ne znam. Trebao bi u nedjelju, nadam se da ću imati hrabrosti navečer.
Enya, čestitam i zavidim na brzini.
Ja jutros nakon skoro 3 sata čekanja na UZV saznala da imam cistu na desnom jajniku što je uz kontracepciju prilično neobično tako da je moj postupak opet pod upitnikom. Trebam 2.dc doći na kontrolu pa ćemo valjda biti malo pametniji.
Taco, držim fige da sve bude po planu. :heart:
enya čestitam :-D:-D:-D
taca70¸za dobar razvoj situacije
Charlie za veselu trojku da ti donesu uspjeh
:mrgreen: Moj plan se odavno više ne može planirati. Već sam imala sličnu situaciju, prvo dva puta odgoda zbog ciste pa onda u pola postupka prekid zbog ciste na drugom jajniku. Rekla sam da ću nakon svega tražiti dg PTSP. Bez uvrede, ali ima nas još ovdje koje smo zrele za tu dijagnozu.
Taca draga :love2:.
Vjerujem da si već luda od svega. (Ja bih bila na tvom mjestu.)
Pa nikako da dočekaš taj postupak! :-x
Drži se!
Taco, po planu ili van svakog plana, želim ti, kako Tikica kaže "mirisni smotuljak" koji će izbrisati sve dg. osim hipersretna mama. :heart:
a joj taca i ti imaš cistu:-(. Meni se isto pomaknuo postupak dok ne rješim cistu -također na desnom jajniku (desna strana mi nikad nije bila jaka u ničemu :lol:)
Dobro jutro, eto da i ja ponudim finu toplu :coffee: i ajd još jedna :coffee:
Meni započeo novi ciklus, znači krećem ponovo u krio
Taca, MArnie :love2::love2::love2:
taca70 ~~~ da postupak ipak krene! Ja sam imala cistu isto nakon kontracepcije prije početka MB postupka, morala sam 3dc izvaditi estradiol i budući da je bio nizak krenuli smo svejedno. U ovom sad postupku me nitko nije gledao prije početka stimulacije i nisam pisala, ali uz ova 3 folikula koegzistira i jedna cista i čini se da ne smeta, za sada. U svakom slučaju sretno!!!
Marnie ~~~ da se brzo riješiš ciste i kreneš u akciju
tiki_a žao mi je zbog mame, nadam se da će biti sve dobro. Nisam na Femari nego na Menopurima što se po reakciji možda ne bi rekla ali tako je to kod mene. Koji god input (Gonal, Klomifen, Menopur) output su izgleda 3 folikula. Hvala bogu da ih ima.
andream ~~~~ za pozitivan testić i veliku betu
linalena, može ova druga kavica :-) i drago mi je da si već spremna zadalje, iako na žalost to bude uglavnom samo za odraditi :-xNo ipak~~~~~za iznenađenje.
Charlie, nek' samo budu sva tri vrijedna i to će biti dovoljno~~~~~~ (i suprefact je u igri?)
Jao taca70 :love2:, ali još ima nade za nastavak postupka~~~~~
Ja ću ipak odgoditi današnji uzv iako mi je mama stabilno no jako je slaba, ali meni je od stresa srčani tlak večeras bio na 92, a LH trakica 8.d.c. nula bodova (sad bi se već nešto malo moglo vidjeti) tako da ću odmoriti i čekati naredni ciklus u kojem nadam se krećem sa menopurima. Zadnji pa nek' bude pošteno :-)
Potpisujem Charlie jer je sve lijepo objedinila :klap:
Enya i Zeljana, moje iskrene cestitke na mirisnim smotuljcima :zaljubljen:
Ja se kao i Taca lijecim od PTSP-a pa sam do daljnjega na odmaranju :mrgreen:
Svima grande kiss, a posebno nasoj trudnici M. :*
Taco, pa :evil: a ja mislila da su ciste nemoguće uz kontracepciju... ali, doći će i tvojih 5 minuta, sigurna sam! a možda je stvar u bichonu :-) što prije nabaviš jednog slatkog malog, to prije će i bebica. a horoskopski gledano, preskačeš škorpiju, što i nije tako loše, he he... (sorry andream :-) )
Andream, tebi ~~~~~~~~~~~~~ za malu škorpijicu - ti već znaš kako s njima :-)
Tiki :heart:
Hm...da...napravila sam LH maloprije i druga linija je tu, samo malčice svjetlija od kontrolne. To mi uvijek lijepo izgleda, ali nije garancija za O. U prošlom ciklusu isto tako, a rezultat dva folikula mala i nepravilna. Možda ipak odem. Kako je samo teško propustiti jedan jedini ciklus. Baš sam :-x na samu sebe. I kod mene dijagnoza kao i kod tace i tikice :mrgreen:
tiki, a onda nemoj propustiti?
Kad smo kod ptsp-a, ja sam super i sve ok i ruže cvatu i sve je idilično-dok me nešto ne uzdrma (kao sinoć čitanje Izlazne) i onda shvatim kako je sve to na klimavim nogama (svi smo mi ptsp).