Hvala vam cure moje......bez vas bi sve bilo teže....
Printable View
Hvala vam cure moje......bez vas bi sve bilo teže....
strašna :-D:-D najbolje moguče vijesti!Nek se tak nastavi!
strašna :sing:
strasna super :) kako god se zacelo nek se zacelo to je najbitnije :-D:-D
uh mogu misliti kako ti je bilo ovih dana , sad samo cuvaj mrvu ;)
strašna prekrasno i vibram za jedno treperavo :heart: idući uvz
Strašna čestitam, predivno :-D
Strašna,čestitam !!! bravo !! :-D :-D
Strašna :-D:-D:-D
Strašna, za 15. dpo beta je malo veća, ali nije alarmantno. Kada je sljedeća kontrola?
Strašna prekrasno! Čestitam!!!
Nismo se razumjele :-). Ako si imala odnos 13. dnt, onda ti je danas 15. dan nakon odnosa, odnosno ovulacije ako se dogodila na dan odnosa. Međutim, vidim da si zadnju betu vadila 24. dnt, a to bi bio 11. dpo, tada to fakat je jedna ogromna beta.
Strašna čestitam od srca!
Ma da...premala je za transfer...a prevelika za odnos.....
svasta....
strašna :-D,neka samo dalje bude sve školski!
Strasna :-D:-D
Kameleon :love2: :love2:
kameleon :love2:
Strašna čestitam, stvarno čudo kod tebe :-)
Kameleon baš mi je žao...
strašna, super vijesti!! :-D
hvala cure.. borba se nastavlja.. ;)
nisam vadila betu, zvati ću sutra dr-a da pitam mogu li je ranije izvaditi budući da je napisao betu 23..?
svima malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više travanjskih trudnica!!!!
Ma daaaj kameleon.... Pa ne vjerujem... Ufaaa... :-(
Strasna, tvoja mrvica je stvarno pravo cudo... Nek samo lipo nastavi rasti i nek imas mirnu trudnocu...cestitam!!
Jutro! Moji večerašnji utrići su se jutros iscijedili u smeđem tonu :-(. Vadila sam betu, nalaz oko 10, do tad ležeći položaj i "čupanje kose".
jutro.
muma i meni je slično bilo na dan vađenja bete. otišla poslije vađenja na vc i imala što vidjeti. lađe mi potonule, a ono beta 227 i curka samo što nije došla na svijet. želim ti isti scenarij. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Strašna, super :-D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da za tjedan dana prokuca maleno srce !!!
Muma, ne brini, mislim da ovdje ima vise onih koje su smedjarile u ranoj trudnoci od onih koje nisu....
Muma, brljavljenja su skoro pa normalna na početku trudnoće, zato ne brini! Evo malo ~~~~~~ za današnju betu
Kameleon, ipak izvadi betu.
Strašna, lijepe vijesti, ~~~~~~~ za dalje
~~~~~~~ za lijepe vijesti u ovom prekrasnom proljetnom danu!!!
Muma draga, ja sam na dan vađenja bete ujutro ustala, kad na gaćicama roskasto narandžasti iscjedak, umrla od straha, posebno jer nije bio ni smeđi, nego baš onako svježa krv, odmah napravim test, kad test više nego pozitivan, izvadim betu, beta 4452, i taj dan mi dr. Alebić dao normabele da se malo smirim, i više nije ništa bilo do 7+5 kada mi je puknuo hematom, i poplava bila, ali bebe su to sve izdržale. Samo jadne na kraju nisu izdržale moje trudove i otvaranje :-(.
Zato samo miruj, to smeđe ništa ne znači, meni su dr. rekli sve dok traje implantacija, i dok se posteljica razvija, pucaju sitne kapilarice, i normalno je smeđarenje. Ja sam nakon pucanja hematoma sa 7+5 imala smeđarenje i roskaste iscjetke sve do 15+2 TT. Zato nebrigaj, probaj se opustiti i miruj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vam cure, vi ste trenutno moj normabel pošto nemam baš takvih tabletica doma. Jučer navečer sam imala takvo hormonsko cmizdrenje na gluposti - poslije sam se nasmijala jer sam do sad samo slušala o tome, baš mi je dobro došla ta potvrda da se ipak nešto događa. A danas se probudim sa sumnjama. Ah, nadam se da će biti ok. Strah me uopće na wc zavirit dolje. Samo da sve stane i da je beta lijepa i dalje...
Muma cestitam na predivnoj beti!
Za smedarenje su ti cure vec sve rekle, a ja cu ti jos samo reci da ce strahovi i sumnje odsada biti stalni pratioci jer si MAMA!
~~~~~~~~~~ za betu i trudnocu kao iz snova!
Strasna i tebi ~~~~~~~~~~~~ za urednu i ugodnu trudnocu!
Tuznicama veeeliki zagrljaj i puno, puno snage da se dignu i dodu do naaajsladeg cilja!
Matt, kameleon :love2:
Muma, Strašna :-D i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se beta lijepo poduplala, a što se tiče smeđarenja ja zaista ne znam ni više ko ga nije imao. Meni se pojavilo u 5 tj. i bila sam uvjerena da je sve gotovo, zvala dr. Alebića koje me umirio , pila duphastone jedno dva dana dok je stalo i evo sad smo 11 tjedana. Sutra kontrola pa ćemo vidjeti da li je hematom konačno otišao.
Velika pusa svim friškim trudnicama i svim ostalim koje će to uskoro postati, rijetko pišem ali vas svekodnevno pratim :-)
Stigla beta 625.51. Sad sam mirnija. Hvala vam! :* Samo da ne bude više smeđih šokova.
Vidiš da je sve ok :)
Samo polako i bit ce super!
muma bravo za betu, strašna navijamo kod tebe i dalje za super scenario!
muma :-D :-D :-D
u petak kad trebas sluzbeno vaditi ce to bit beturina i po! ima da nam doktor na dupe padne.
Izgleda da je moj način funkcioniranja "sve ili ništa". Koja razlika između zadnjeg postupka i ovog. Nek samo tak sve nastavi.
Sad sam dovoljno prisebna da zavibram svima za današnji dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, strasna vibram vam do neba da dalje sve ide kako treba
muma i strašna i ostale puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-D
Muma drago mi je da je beta porasla i da je sve ok ~~~~~~~~~ za srceko
I strasnoj ~~~~~~~~~ za srceko
Ja moram priznati da sam skroz cool, ne osjecam jajnik kao u prijasnjim ciklusima, valjda nije puknuo..ali bas nisam neka opterecena...
Svima saljem ~~~~~~~~~~~ za sve i da bude lijepih vijesti
muma super beta cestitam ti od srca
strasna tako sam sretna zbog tebe cestitke i tebi :-D