uf znam al sad mi je predalekooooooooo!
Printable View
Ma ista stvar svako malo virkam jesam li procurila :( premda mi je tako bilo i u prvoj trudnoći pa neka mala nada još postoji. Možda u nedjelju napravim test bit će mi 12 dan, ti oces ga radit?
Cekalice, kako se nosite sa ovim cekanjem koje traje i traaaaje? Da li imate kakve simptome? Kod mene neka napetost u donjem dijelu trbuha i povremeno neko blago pikanje malo ispod pupka i malo me bole (.)(.). Ova neizvjesnost me izluđuje. Svima nam zelim puno srece i velike bete!!!!!!!
Cekalice, kako se nosite sa ovim cekanjem koje traje i traaaaje? Da li imate kakve simptome? Kod mene neka napetost u donjem dijelu trbuha i povremeno neko blago pikanje malo ispod pupka i malo me bole (.)(.). Ova neizvjesnost me izluđuje. Svima nam zelim puno srece i velike bete!!!!!!!
Joj čekanje izluđuje... ja još nisam načisto dal bi radila test.. bojim se da se ne rastužim ili poveselim prerano...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
I ja tako bojim se minusa jučer sam odlučila da ću danas radit test i bila sam ga kupit i evo nisam ga jutros napravila.
Aurora079 jos nista nije gotovo. Izvadi betu. Ona ce ipak najbolje pokazati
Betu vadim u srijedu a test je jeftini kinez. Mislim da je oko 15 osjetljivost a s obzirom na 10dpt očekivano je da pokaže više od 15
Aurora ista stvar bas sam ljuta i tužna, ujutro idem vadit betu da potvrdim neuspjeh.
12 dan, mrzim ovaj osjećaj kad se osjećam bespomocno!
Jesam , sutra više neću
Nije ništa zato ću i prestati s njima da može doći, jeli imaš smrzlice?
Sara hvala ti! Evo beta nula bas me dotuklo ovaj put.
Aurora i Zeljkice bas mi je zao :-(
Žao mi je cure, neznam uopće što bih vam rekla....:(
U svakom slučaju teško je, ali što je tu je, držite se i hrabro dalje, nema nam druge, svima nama...
Željkica :love2:
Hvala ti sara!!!
Curke što znači beta 8 na 12 dpt??? :(
aurora079, biokemijska,žao mi je :(
Autora nažalost biokemijska morate ćeš ponovit betu za dva dana, ja sam imala biokemijsku u 10 mj moja beta je bila 50.
Aurora zao mi je,drzi se!
I ja sam imala dvije, male na početku, na drugom vađenju je rasla da bi na trećem krenula padat. I krvarila sam oba puta.
Ponoviti betu još dvaput!
Drage moje... Evo mene po, najizglednije, posljednji put na ovoj temi. Od mojih 4 stanica na ledu, dvije su se uspjele odlediti i jedna oploditi. Dobili smo 3dnt 3-stan. embrij i sad cekam betu 29.02.
Snekica zelim ti puno puno srece da vam mrva ostane. :-)
Sneki neka bude zadnje javljanje sa happy endom :-)
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Curke, imam pitanje..
Bila sam dvaput na ET i sad zadnji put na FET-u..uvijek je bilo 5.dan..danas mi je 7. dnt i prvi put do sad primjećujem rozu sukrvicu na wc papiru..nosim i dnevni uložak, i na njemu sam primjetila neku rozu mrlju..i to je sve, ništa više..i nije krv, nego baš onak rozo..a danas mi je 24. dc..M dobivam 25.-27.dc..bojim se sad što bi to bilo..čitala sam i prije o implantacijskom krvarenju, ne znam što da mislim o tome..što vi mislite?
Fuksija tako je i meni bilo 8dnt isto fet blastocista i bingo ;-)
Sent from my iPhone using Tapatalk