ja imam neki drugačiji problem koji ni meni samoj nije baš jasan.
mene nije strah, sad baš volim voziti, nemam grč kad krećem, dok vozim, neke stvari čak radim automatski.
pukne me samopouzdanje i elan i ima osjećaj da sam spremna, da znam, da mogu. da nema nikakvih problema.
(ja sam nakon osmog odvoženog sata sjela kod kuće s mamom u auto i odvezla se do bake, koja je udaljena 5min vožnje.
pri skretanju sam skoro lupila u zid jer uopće nisam imala osjećaja koliko brzo vozim i koliko moram okrenuti volan, najahala sam živicu jer mi je auto cupnuo naprijed, odvalila joj retrovizor jer sam prebrzo istjeravala auto iz dvorišta :nope: )
i onda kad dođem na neki dio rute s kojim imam problema,
oko kojeg se moram misliti i kojeg ne mogu automatski,
onda bih najradije to nabrzaka riješila, praktički zatvorenih očiju,
samo da prođe. recimo, jučer sam trebala ići na kružni tok, i ja prilazim i ono JBTE KRUŽNI TOK diši diši diši, i samo gledam taj kružni tok i kako ću ući, koga moram propustiti, koji žmigavac, diši, sve će biti ok, uopće ja nisam vidjela da je ispred tog kružnog toka i jelte pješački, da po tom pješačkom idu pješaci, da bi bio red da im stanem. ja ko grlom u jagode na taj kružni tok. i instruktor na kočnicu, ja se trgnem. onda smo još stali na uzbrdici, pa kretanje pod ručnom :( iza mene auti, ja ne mogu krenuti. totalni meltdown.
i u takvim trenucim skužim da uopće nisam spremna za samostalnu vožnju, da ima još puuuno grešaka koje moram otkriti i ispraviti.
al brate mili. to traje. i košta :/
babyboys, super je što si možeš raščlaniti što te muči i to vježbati.
ja sad samo mogu vozati se po zagrebu i nadati se da ću negdje nešto pogriješiti s instruktorom pa da poslije sama neću.