Svaka vam čast! :love:Citiraj:
dupla duplica prvotno napisa
Printable View
Svaka vam čast! :love:Citiraj:
dupla duplica prvotno napisa
da, baš...trebala bih dodati - i bez sna (za mamu :lol: ). evo, sad su prehlađeni, N se ne skida s cice 24h/dan, a i ja sam bubana pa sam u banani....ali isplati se trud. :* hvala na podršci.
:heart: za duplu duplicu i brzo ozdravljenje..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe, duplica, i tvoje dečke, da brzo ozdravite! Ja imam samo jednu sisoholičarku pa sam neispavana, mogu mislit kako je tebi s dva takva! :love:
Da se i mi utefterimo 8)
U rodilištu je dudao, doma nije htio ni čuti, bočicu je još koji puta povukao ali od 2. mjeseca života je i bez bočice, sunce malo..
Evo nam sedam mjeseci "za vratom"!
:D
bjuma & emma- bez bočice i bez dude :) (55 dana)
Luka (nikad bočica, od nedavno ponosno bez dude)
Ivan - bez bočice i bez dude - 34 mjeseca :)
Karla, bez boce, duda se duda u kriznim trenucima ali s druge strane!!!!!!!!!!
Sara - bez bočice i bez dude, čak ni čaša s kljunom ne prolazi, pa pijemo iz šalice male ili sportskog čepa :D
bez boce i dude,nekwd joj dam dudu da se igra s njom....pa gurne onaj plastični dio u usta,..i tako
i moja curka (6 mj) je i bez dude i bez bočice
iako, moram priznati, rado bi da hoće dudicu i to zbog iskustva s prvom curicom koja je kad je prihvatila dudu prvi put sama zaspala po danu a s dojenjem nismo ni poslije imali nikakvih problema
bez boce i dude otpočetka; na bocu ni ne zna jesti :mrgreen:
Bez bočice i dude od početka.
David - bez bočice od 5.mj - kljun potegne u šetnji samo kad je jaaaako žedan.
- bez dude samoinicijativno od 10 mjeseci!
uopće to nisam planirala :P
cice su zakooon!
V. bez dude i bočice do odlaska u vrtić (1 god.). Onda se naučio na kljunašicu da olakša tetama.
M. bez dude i bočice sve do danas. Polazak u vrtić smo riješili čašom, a ne kljunašicom k'o s bracom.
isto tako i mi,cica je jos uvijek zakon:))Citiraj:
M.a.r.t.a prvotno napisa
bez dude i bez bočice,što ću sveki mi je stvorila pritisak,rekla je da je rodila 4 djece, a da ni bočicu ni dudu nije koristila,hehe.nisam ni pokušavaala s dudom, bočicu sam kupila za svaki slučaj al ništa od toga... :*
moja curka ima 10,5mj,
ponekad duda- rijetko,
cika -stalno,
a za vodu - već 2,5mj čaša ( ispočetka je bilo prolijevanja, a sad pije kao velika, čak je ponekad uzme i sama za ručkice , nagne i pije bez prolijevanja
Gea - bez bočice i bez dude
Rando isto koristi samo siku.Sad su mu narasla dva zubića tako da mu ponekad dam da grize dudu,ali ga ne zanima previše,radije trpa prste u usta(par puta se rasplakao jer se ugrizao)
I mi bez umjetnih zamjena, lavićev mudri izbor a mama sretna! Dudicom se malo poigrao a bočicu koju smo dobili s izdajalicom odlučno gurao iz usta!
Naravno da ga nisam nagovarala iako to znači da još uvijek pijemo na žličicu
:mrgreen:
ma gdje si našla takvu sveki :D svaka čast :naklon:Citiraj:
sanda:)la prvotno napisa
ni bočica ni duda :D
lara-bez bočice i dude
Stefan-bez dude i bocice :D
Leona kao i njen braco (već postrojen), bez dude i bočice ;)
Sara, 8 i po mj. bez dude i boce
baka nam je kupila dudu povremeno je stavi u usta i onda zove da je vidimo pa je opet baci na dno kutije sa igrackama i iskopa ju svakih par tjedana
o bocica imamo samo kljunasicu za vodu i i to ne ljubi ali ju imam da joj mogu dat piti kad smo vani