-
evo da se javim mojim vrsnjakinjama sa dobrom vjestima, dakle stigla M i ja napravila hormone. znate kakva je bila situacija, velike stimulacije, izostanak folikula.... nista dobro, doc se bojao da je menopauza i da napravim nalaz hormona i da se ne nadam nicemu ako je FSH iznad 15 ili nedajboze 20. stigli nalazi FSH 4,67, LH 5,38, TSH 1,95, prolaktin 418,7. a jos sam prosli ciklus imala menopure, nemogu vjerovati. sad cekam da dodje doc pa da ga pitam sta dalje. zadnji put mi je napisao preporuku IVF u Letrozolskom ciklusu. neznam sta je pomoglo od sveg onog sta sam pila. od cajeva, vitamina, dodataka, al hvala Bogu za ovakav nalaz. ipak se mogu jos nadati. inace, javili su mi se iz Praga da se dogovorimo za konzultacije za donaciju js. javila sam im da cu jos malo pricekati, pa cemo im javiti.
:* svima
-
Sekice, wow! Iskoristi te dobre nalaze :)!
-
Sekice, bravo!
Moji nalazi (doduše 5 dc) nisu ni malo obećavajući.... Danas sam bila na endokrinologiji, radila bazalni test prolaktina (šeterosatni), imam još sutra tri sata a onda: rezultati će bit kad labos dobije reagense.... trenutno ih nemaju i svi uzorci krvi uzeti u kolovozu čekaju bolje dane.....
Bem mu mish (kako bi rekla ina33), kud baš sve mora ići naopako :evil:
-
I_L, :heart:. Takva je faza, vjerujem da će biti boljih faza :heart: !
-
Ne sumnjam ina :love: Samo sam danas u outhu: morala sam biti natašte.... Lako bez jela... Al bez kave me glava počela boljet negdje oko 11,30 a do 14,00 kad je test završio, već sam imala live nastup afričkog obrednog bubnjarskog društva društva na platformi malog mozga!
-
Ajme! Ali, vidim da ništa, niti glavobolja, niti laboratorijsko cirkuliranje ne mogu slomit tvoj humor i mašem ti sa svoje tastature i iz svog tornja :bye: !
-
sekice bravo :D
iva_luca :evil: za nalaze, tebi :love: