danas mi je prvi dan i divno se osjećam :)
Printable View
danas mi je prvi dan i divno se osjećam :)
prvi dan i za sada je ok! Amo dalje! :*
ja se bome ne osjećam divno!Citiraj:
white_musk prvotno napisa
osjećam se gladno i prevareno: nakon 7 dana strogog pridržavanja, samo 600g manje.
nego, što se tiče tog "gubitka tekućine"...
ta sintagma se provlači uvijek i svugdje, a zapravo je prilično nelogična. kakav gubitak tekućine? odakle?
ako u našem organizmu ima cca 70% vode (6-7 litara krvi), 2 litre čega gubimo?
pa pokrepali bismo kada bi to bilo tako...
jel se vi znojite?
ok, više se mokri, ali se i puno više pije?
jel pljujete?
Može li mi netko to objasniti?
Ne znam ti stručno objasniti, ali mislim da se gubi nakupljena međustanična tekućina. Kod mene je to sigurno slučaj jer sam izuzetno sklona nakupljanju tekućine i evo u 8 dana dijete izgubila sam 3kg i dosta na opsegu dijelova tijela gdje mi se tekućina nakuplja (npr. bedra). Kod mrsavijih osoba vjerojatno nema tog gubitka jer nemaju tolike nakupine tekućine.
U trudnoći sam dobila 26 kg a izašla iz bolnice 18 kg lakša jer sam imala enormne količine nakupljene vode.
apri :love2: , tak se i ja prevareno osjećam od Montija. svi mršave, ja niš :cekam: tak' da sam odustala. ne mogu bit gladna i bok... uf... a niš, probat ću opet nemasno jesti...
ali kako se rješavaš te tekućine?
Kroz što ona izlazi?
Kod mene je mokrenje i znojenje. Baš se i ne držim onog 2l tekućine dnevno a puno više mokrim. Sad se već stabiliziralo ali prva tri dana je baš bilo očito.
Ja se dizem recimo preko noci bar 3x piskiti. + vjezbam i vise se znojim.
i ja se dižem, ali sada pijem i po 3 l tekućine dnevno, a inače... možda pola litre.
ne znam... Neki internist je to jednom objašnjavao i sad ne mogu pronaći...
ma to sam ja samo ljuta što mi ne ide :evil:
Evo, ja znam kako dolazi do gubitka tekućine: kad stalno papaš, jetra i mišići imaju zalihe glikogena. Kad dođe do gladovanja, to je prva rezerva koja se troši (nema je puno, za 1 sat aerobica otprilike). Taj glikogen veže na sebe nešto vode.
Drugi izvor je voda koju natrij drži u krvotoku i međustaničnim tekućinama, kad ispiranjem (ispijanjem 3 litre vode dnevno) ispereš natrij, ode i nešto te vode.
Ali to sve skupa nije više od kile, možda dvije.
pa ku` ćeš više?
Apri, a kao bi ti sa svojom kilažom mogla gubiti jednake količine kila kao ja sa svojom? Pravedno je da tebi ode 600g dok meni 2 kg :P
i ovo stoji!
:/
vagala sam se i 1 kg je otišla :D
volim ovu dijetu :love:
Potpuno normalno pa se ne brini.Čest je slučaj da se prvih 10 dana dijete ne izgubi ništa a onda naglo krene prema dolje :*Citiraj:
osjećam se gladno i prevareno: nakon 7 dana strogog pridržavanja, samo 600g manje.
Ja sam jučer bila u shopingu cijeli dan i jedva sam izdržala,ne želim frendicama reći da sam na dijeti pa sam se cijeli dan pravila da nisam gladna i pila sokiće dok su one papale fine sendviče sa raznim krasotama :roll:
Prvi dan prosao bezbolno i jutros DVA kila manje! Znam da je to samo voda , ali lipo je vidit da se nesto dogadja.
A Apricot duso ja sam ti TESKA kategorija i normalno je da na redukciji puno vise gubim jer sam i PUUUNO vise trebala za pomaknuti svu tu masu sa mjesta. Samo pomalo i ne odustaj! :love:
još 16 to go
kad skontam da mi je prije dva mjeseca bilo 30 to go :dancingfever:
wow, super!
Svaka cast ! Dizes mi moral , danas je bljaki vrime pa se tako i osjecam!
-2 kg :D
12-ti dan i -3,5kg :D
-15 8)
U koji dan spadaju njoke?
ni u jedan, jer ide krompir i jaje, dakle ništaaaaaaaaaa
Bok dijetalke!
I ja bi se priključila ako me primate. Danas mi je treći dan i za sad se osjećam o.k.
Visoka sam 168 cm, teška 57kg, cilj 50kg.
Kao i mnogima, cilj mi je nosit svu silu odjeće koja stoji u ormaru i skuplja prašinu. Čitala sam malo vaše topike (malo=sve) i nekako izvukla zaključak da svi koji imaju više kila za skinuti mršave brže od onih koji ih imaju manje. Možda je i to jedan od ciljeva dijete, da mi sa manje kg budemo duže na takvoj prehrani ne bi li se organizam navikao na nju i poslije ne tražio trpanje svega i svačega u sebe.
Svim curama BRAVO za skinute kg, a nama koje smo na tom putu jedno veliko MI TO MOŽEMO!
Joj, Mrki, ja bih tebe na dijetu za debljanje...
i ja...Citiraj:
apricot prvotno napisa
mamazika - tom logikom, možeš izgubiti i kilu-dvije samo pijući puno vode? :mrgreen: uz to, ako puno piješ ipak ćeš malo manje i jesti...Citiraj:
mamazika prvotno napisa
...samo mali pozdravic..ne javljam se ali vas pratim..i bodrim, he he..ja bas i nisam na toj UNki..kao sad cu sad..al'..eto..provodim neku "svoju" dijetu.....al' se možda vratim soon..-WM:ma svaka čast!!!!!
pozdravic. :love: :heart:
Mrki pa na ovu visinu a želiš si 50 kila,pa zar nije to malo premršavo?
Nemoj me krivo shvatiti ali ja sam visoka 168 a imala sam 50 kg prije neg su mi cice počele rasti :lol: Meni tvojih 57 zvuči fantastično pa čak i koja kilica gore ne bi bila ništa strašno.
i ja vam se pridružujem..danas mi je drugi dan i veselim se što ću izgubiti ove suvišne kilice...dobila sam volju kad sam pročitala vaše dobre rezultate...svaka čast cure...imam jedno pitanjce..voćni dan je četvrti da li opet jedem u paru voće ili ne?kako vi rješavate taj voćni dan što i koliko jedete(od voća naravno)..?
pozdrav
dobrodošla :*
ja si ujutro složim zdjelu voća na stol i tamanim dok nepotamanim sve :mrgreen:
i taj dan pijem čaj za pročišćavanje organizma ;)
o hvala ti...jel to znači da mogu jesti voća koliko hoću i kad hoću ?
vjerojatno ne?
može li mi tko reči gdje mogu naručiti knjigu o un dijeti....?
hvala
Mrki duso biti kostur ne znaci biti i lijepa! Na tu visinu sam svojevremeno imala 55kg ( prije dvije trudnoce) i izgledala ocajno. Same su kosti strsale! A kako ces ti tek izgledati s jos 5 kg manje :shock:
Nije na meni da ti bas ovako solim pamet , ipak je u pitanju tvoje tijelo i zdravlje pa ako sam malo neugodna oprosti! :*
Nemojmo tako, svi smo mi drugačije građeni i svatko od nas drugačije doživljava svoje tijelo. ;)Citiraj:
bebelina prvotno napisa
Mrki, samo naprijed do željene kilaže (pa makar to bilo i +5) :lol:
U potpisu: ja ljubomorna!
pozdrav svima.citajuci vas foru uspjela sam se natjerati na dijetu a uz mene je i muz tako da se od nervoze grizemo kao dva psa ali nadam se da ce i ovu kusnj nas brak da izdrzi ;) sutra nam je prvi vocni dan a ja mrzim voce imala sam veceras problem sa vecerom u UH danu kolaci mi padaju kao kamenje na gladan stomak imate li kakvo rijesenje za taj problem.nadam se da cu prezivjeti sutra :)
Ej Apri u nastavku se izvinjavam! nisam bas tolika vjestica :*
ne znači, ali ja tako radim :mrgreen:Citiraj:
dodolina prvotno napisa