-
bak prebacila sam ti pitanje ovdje jer postoji tema o spermiogramima i nije potrebna nova
samara uff, ne zvuci bas dobro, meni je isto cudno da nije asthenoterato, ali terato svakako je...no to moze bit i od neke upale ili bakterije i brzo se popravit...najbolje da odete na daljnju obradu i drzim fige da je neki bezvezni razlog
-
samara, ovo je lagana astheno... i teratozoospermia.
Ja vam svakako preporučam nešto od prirodnih pripravaka. Nama se npr. sa 7% (A+B) pokretljivost povećala na 30% nakon neke terapije koju sam ja sama odredila MM, a pročitala na forumu. Odi na potpomognutu, na temu KAKO STE POPRAVILI SPERMIOGRAME. Mislim da nije dugo podignuta, pa pogledaj na 2,3,4... stranici.
-
-
pujice, sandrij hvala na objašnjenju. MM se sad strašno boji tog brisa uretre,jel od nekoga M to radio i da li je samo neugodno ili baš jako boli? Da ga znam pripremiti! :roll:
-
visibaba imaš pravo, krivo sam napisala dijagnozu tu na ovoj temi. Piše Asthenozoospermia. Nego sam ja mislila kak to da nije i terato pa sam to automatski i napisala :mrgreen:
-
MM nije radio bris uretre, ali sam čitala da je dosta neugodno. Samo mu to nemoj reći prije pregleda.
-
MM je radio briseve i zalio se da bole koma, ali ja mu nisam prije htjela nista rec, a to savjetujem i tebi
-
a joj ja sam mu rekla da to samo lagano štapić provuku malo. Neću mu onda ništa govorit,on se svega boji više nego ja. A sad mi ga je tak žao slati. Najbolje da to što prije obavi. :roll:
A šta kad antibiotikom izlječi tu bakteriju,jel onda ponovno rade bris ili je dovoljan spermiogram iz kojeg se vidi jel su leukociti povišeni ili ne?
-
je li netko cuo za sirup DUOANSTER? navodno pomaze u ljecenju muske neplodnosti, imate li kakva iskustva sa njim?
-
Hm... ja sam za svašta čula, ali za ovo nikad.
-
-
je li netko imao iskustva sa tim preparatom?
-
Prvi put čujem ali ne izgleda loše!