Onda ovih 4-6 tjedana odbrojavamo tek od sutra (ako Bog da), je li tako?Citiraj:
egemama prvotno napisa
Printable View
Onda ovih 4-6 tjedana odbrojavamo tek od sutra (ako Bog da), je li tako?Citiraj:
egemama prvotno napisa
sa uvoznicima sam u stalnom kontaktu, oni su u niskom startu tako da cim uplatimo odmah krecu u akciju i bit ce u najkracem mogucem roku, mozda i manje od 4 tjedna.
nazalost ne ovisi sve o nama jer da je tako taj bi inkubator vec odavno bio na SD.
sutra cu imati vise informacija, pa odmah javim.
Hvala, egemama :* Sad mi je već lakše.
danasnje vijesti su jako dobre - cekamo jos termin za potpisivanje papira od ravnatelja SD.
egemama jupi :D :D za dobre vijesti.
Šuška, imaš pp!
Pozdrav!
Ima li možda kakvih vijesti vezano za inkubator?
Ne znam ti za inkubator, ali znam ako ne bude ništa u travnju (a po svemu sudeći neće), možeš zaboraviti i na svibanj, jer dr.B-a neće biti skoro cijeli mjesec, osim ako ga ne bude mijenjao dr.U, a koliko ja znam ne mijenja ga skoro nikad, najbolje ti nazovi, pa vidi sama.
pa ja ću stvarno poludjeti :cry: . znači, dr.Baumana nema u svibnju :? :? ? pa kad ćemo onda svi mi doći na red?
Ajme meni :cry:
Šuška - ja ti idem gore 24.04. pa ću probati saznati što više informacija od dr.Baumana.
svaka cast uplatim nesto kasnije
ja sam se naručila za 24.5., nadam se da ćemo sve stići, navodno se kreće žestoko s postupcima :lol:
cure, svi ćemo stići na red jer će gore raditi cijelo ljeto, tako da nema frke :D :D :D .
postupci startaju u lipnju :D :D :D
Ej drage moje! Ja danas idem kod dr. B. s MM, i nadam se friškim infrmacijama za SD, IVF, inkubator, početakpostupaka, godišnji odmor itd.! Javim vam sutra! Držite mi fige! Prvi puta idem kod njega, i malo me frka... :mrgreen:
:*
Isabel, samo hrabro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabel ~~~~~~~~~~~~~~ da sto prije uspijes dogovoriti akciju! :heart:
Hvala :love:
Isabel - sretno danas :love: :love: :heart: :heart:
Jutreko!
Eto mene sa reaportom od dr. B.:
Po njemu on još nikako ne bi išao na IVF, jer još štošta prije toga moramo "proći" (mislio je na inseminaciju). Obzirom na relativno dobar spermiogram i na "samo" moje anovulatorne cikluse, primarno nam je dobiti ovulaciju, jer tu leži problematika! Kad ju dobijemo, pokušavati ćemo prvo sa AIH, pa ako ne ide onda ćemo na IVF. Htio je da nastavim sa jačom dozom Klomifena, ali ja baš nisam bila za to, jer sam nevjerojatno rezistentna na sve te ljekove. Izabrala sam drugu soluciju (htjela sam na jače, jer mi se neda više gubiti vrijeme i živce): prvo jedan ciklus - ovaj sad koji mi počinje u nedjelju (točnije 28 dana) idemo na supresiju (kontracepcijama Yamin) da mi se sve "resetira" i smiri, a onda sljedeći ciklus od 2.-6. dc Gonali (uz njih od prvog dc kontinuirano uzimati onaj lijek sa D.- nisam zapamtila :oops: ). Supresija je vrlo bitna, jer može biti odlučujuća za moju reakciju na Gonale, odn. ako bi odmah radili stimulaciju bez supresije, mogla bi ponovno jako loše reagirati i biti primorena uzimati puno veću dozu.
Radili smo odmah i Papu i dogovorili da se vidimo na folikulometriji 7 . dana onog drugog ciklusa. Ja računam da će to biti cca početak 6.mj.
Eto drage, trenutno mi je raspoloženje :D :cry: :) :? ali sve u svemu kad sagledam čini mi se ok. Malo ću se odmoriti ovaj ciklus uz kontracepciju, i pripremati za turbo stimulaciju.
Što se tiče SD: točno je da bi tjekom 6.mj. trebali početi sa postupcima, jer ovih dana novac sjeda na rn., i treba još "samo" pričekati isporuku. (sve to nije nimalo jednostavno...) Nadaju se da bi inkubator mogao stići do početka/sredine 6.mj. Onda počinju punom parom!
Hvala vam na svim vibricama i toplim riječima, volim vas!! :heart: :love:
Isabel hvala na friškim informacijama!
Vidim da se 3.travnja čekao termin za potpis dokumentacije oko inkubatora na SD.
Evo prošlo je mjesec dana i inkubatora još nema!!? :shock:
I sada se više ne govori o kraju travnja, niti kraju svibnja nego o sredini lipnja!?
Kako je to žalosno da se novac prikupio a da birokracija otežava realizaciju!
Vidim da se 3.travnja čekao termin za potpis dokumentacije oko inkubatora na SD.
I sada se više ne govori o kraju travnja, niti kraju svibnja nego o sredini lipnja!?
Sorry na ovim kopijama!
Molim moderatorice da višak izbrišu!
Ima li SD odjel psihijatrije? Mislim da će mi zbog ovog stalnog odgađanja bitipotrebniji od potpomognute.
pa sigurno ima :lol: :lol: :lol:Citiraj:
Neti prvotno napisa
mogli bi početi primati rezervacije :lol: :lol:
draga neti strpljen - spašen :/
Isabel - glavno je da ti imaš plan ! Samo hrabro naprijed. I bez svih onih drugih smajlića, samo :D
Koliko sam ja shvatila sve je to, kao što nam je i Rvukovi2 rekla, jako komplicirano i zamršeno, pa treba malo strpljenja sa se realizira i dođe... Ja prva znam da mi nemamo previše strpljenja, a ova država i birokracija su koma... Ali, cure moje drage, bitno je da je novac sakupljen, da je inkubtor kupljen i da DOLAZI!! Sad da li će to biti 15 dana prije ili kasnije, je manje bitno. Doći će!! :love:
Neti, sorry nema psihijatrije na SD, ali eto, ipak se kreće, pa ti nadam se neće biti potrebna! 8)
Ah, lako vama djevojčicama* pričati! :)
Ja bih bila totalno kul da imam 10 g. manje ili da bar mogu ići na prirodnjake. Ali kako sitno brojim do 41., a od prirodnjaka nikakve koristi, živci su na hozentregerima!
______
* Djevojčice su sve mlađe od 40! :)
SVEČANO ZAKLJUČAVAM TOPIC :D