imam ih i ja i jako sam zadovoljna
Printable View
imam ih i ja i jako sam zadovoljna
Super onda! Onda vise nemam dvojbe...mucilo me malo to sto mi nitko nista nije mogao reci iz prve ruke jer nitko oko mene nije niti cuo za tu marku..reviewi na amazonu su pozitivni,ali ipak mi je trebala potvrda...
Ti si ih Ginger isto preko Amazona kupila?to je ta cijena?ili da kopam dalje?
evo mene opet.
kako vas služe vaša cosatto kolica?
stoji mi onaj supa s jednorozima već mjesec dana u košarici na amazonu, nikako da stisnem buy.
nema ih nitko oko mene pa ih ne mogu uživo vidjeti, a svuda na netu nalazim usporedbe njih i maclarena i uglavnom maclaren pobjeđuje :-|
a ja ne bih njih jer su bezvezna i radije bih gledala jednoroge dok se šetam :mama:
Cosatto su za mene nekako klimava. Imaju ih cure oko mene, ali nisu bas zadovoljne. Vise daju na izgled a ne na prakticnost.
Ako vec kupujes iz vana, pogledaj marku Silver Cross jeftinija su a mogu podniti tezinu do 25 kg. Sto nihe zanemarivo.
Ja ne mogu ocijeniti jer meni skoro nevozena stoje u garazi vec 8 mjeseci,mala se ne zeli voziti,ali ono sto sam primjetila i smeta mi malo je to sto u najvisem sjedecem polozaju dijete nekako cudno sklizne tj. ne moze ravno sjediti nego nekako zavaljeno bude...moguce je da u te tri voznje nisam skuzila kako treba nastimati,ali sumnjam...Inace istina,malo su klimava,ali su tako krasna da im je oprosteno.
ja imam supu i pezadovoljna sam
sad cekamo saznati spol pa da vidimo jel ostaju ova ili cemo naruciti u muskim bojama
imala sam i maclaren i abc design od kisobran kolica i ova su mi najbolja (maclaren najgora)
s kosarom sam imala pp skate i isto sam bila prezadovoljna
red, sva kolica su ti malo nagnuta prema iza
bar ja nisam vidjela niti jedam model koji ima skroz okomit polozaj
mislim, to je skroz i razumljivo, jer bebama se i ne bi bilo zgodo tako voziti :-/
mislim, a i nije da je taj najvisi polozaj bas jako nagnut
meni nisu klimava
tj. nista vise od drugih kidobran kolica koja sam vozila
Trudna si?! Sta,gdje,kako? Idem nac,sigurno pise :D ...cestitam!
:mrgreen:
vidi tamo na zalomljenicima :lool:
sta, gdje, kako - znam odgovoriti samo gdje LOL
GINGER TI SI TRUDNA?!!!! :zaljubljen::tele:
ajmemenikojasreća :klap:
čestitam od srca! :heart:
zašto ti se nisu sviđala maclaren?
inače, mi trenutno vozimo peg perego. i ona su dosta klimava. tako da vjerujem da ne bih ni primjetila.
melange, koja pp kolica imaš?
Mi smo s prvim imali (nama) grozna pliko p3, sad imamo skate i skate su mi odlična.
annie, book plus imamo.
nismo nezadovoljni tj nisam ja klimavost oznacila kao losu osobinu ili da mi smeta :mrgreen:
Ima li netko Bebe Confort Mila ili Loola kolica? Razmatram da svoja trenutna zamijenim necim slicnim. Krenulo je s 3u1, onda sam ih zamijenila za sportska s velikim kotacima na pumpanje, a sad razmisljam o tome da njih zamijenim nekim kisobran/sklopivim. Nosac sam 95% vremena i mislim da mi je za takvu upotrebu bitnije da su kolica sklopiva nego da su bas za sve terene, pa malo istrazujem.