Ja bi njoj složila takvu priču,da bi mi ih još i kupovala!!!
Moji svekiji su super,nije uvijek bilo tako,ali sam ih skužila i sada ih obradim na 3,4. Bilo je trenutaka kada sam na svaki svekrov pogled cvilila kao napušteno i gladno mače koje traži da ga udomite.Što god da je rekao (tim više ako se to meni nije sviđalo,ma i kada bi me pogledao ja sam mu cvilila i pravila patničke izraze lica).Oni imaju dva sina,jedan je moj,HA;HA;HA,pa ne znaju sa curama.Kako on kaže tako je,osim ako ta odluka dodiruje moju sitničavu i dosadnu malenkost.Tada se mora mene pitati da li ja nešto želim.Platnene pelene su u naš život ušle,jer su jeftine! :lol: Moj sveki obrađuje sam,uz malu pomoć prilikom vrećiranja kukuruza,33 jutra zemlje.Novac mu je izuzetno bitan.Nije škrt,ali svaku kunu teško zaradi.Možeš zamisliti ponosa na snahu kada je uštedjela kupovinom Kamarisova paketa.Ostali mu ne žele kvariti sliku o snahi,pa se samo lijepo nasmješe kada me hvali...
Dakle,ako mama misli svojom glavom,tada ne bi trebalo biti problema.Ako sveki pravi problem tada joj treba napomenuti da je ona svojih 5 odgojila koristeći platnene,a ne pampersice i zato "joj podići spomenik".