čestitam sretnoj obitelji. maloj curici želimo da raste zdrava i sretna uz svoju veliku seku. Neka obje budu ponos svojih roditelja. pusa od sunčeka :heart:
Printable View
čestitam sretnoj obitelji. maloj curici želimo da raste zdrava i sretna uz svoju veliku seku. Neka obje budu ponos svojih roditelja. pusa od sunčeka :heart:
Čestitam!!!!! :heart: :D
Čestitke cijeloj obitelji! :D
Mare mala, dobro došla! :heart:
Jos jednom iskrene cestitke :heart:
:heart:
Ima li kakvih novosti? Kako su mama i beba?
:love:
Čestitke od :heart:
:heart: samo da te kušnem i na ovom tvom topicu.
mislim da će cure danas doma :D
:D :D
Živjele cure!
:D :D :DCitiraj:
mamma san prvotno napisa
Cestitam od :heart:
čestitam od :heart:
Čokolada, kako si ti, beba i familija?
Došli smo doma :D , oporavak nakon sekcije dug i bolan, priličan babyblues u kombinaciji s okolnostima u rodilištu (neke zaposlenice tamo stvarno bi morali na edukaciju iz ljudskosti, da ne kažem - stručnu edukaciju...a da mi nije divne liječnice, ništa me ne bi tamo natjeralo). Malena je preslatka mala kornjačica...imamo dosta početničkih problema (previše spava, premalo jede, nije ljubitelj cice, gubi na težini) koji me izluđuju, ali proći će valjda i oni. Seka je oduševljena, naravno da i ona sada doji bebe, crta pelene i gole guze, sutra sva ponosna nosi u vrtić oblizeke za svoje frendove...
Učimo svaki dan, oblačenje benkice ide nam sve bolje :mrgreen: , a tata sterilizira sve živo i neživo čega se dotakne :mrgreen: .
:D :zaljubljen: :heart:
:*
Jupi, čokolada, čestitam, glavno da ste doma :heart: !
:*
čokolada :heart: !
Čokolada, neka ti malena što prije uhvati ritam :love: .
Zamišljam seku, mora da je preslatka u ulozi velike sestrice. A tata 8) za vrištat.
:* :heart: :D
Za cure :love2:
Da beba što prije počne bolje papati
:heart: :heart:
Čokolada, :heart:
Čokolada :D :heart: .
:) :D :heart:
:heart: :D
Nek početničke muke brzo prođu!
a ja vam zelim da uzivate :heart:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
ovo mi je jako poznata situacija. pozdrav tati :bye:Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Čoksa :bouncing: :bouncing:
Čokolada, kako ste ti i beba?
Čoksa :love:
Guramo, uz veliku pomoć ( :heart: ) pokušavamo riješiti probleme s klopom - rodilište nas uništilo 7-dnevnom bočicom s kraterom na dudici :( , pa mamina cica nije baš jednostavan ručak. Izdajanje ide "na kapaljku"... kombiniramo svašta.
Mala je mirna i uspavana ljepotica, ćori 24 sata, osim kad je mijenjanje pelena ili kupanje u pitanju, a klopa ionako u polusnu.
Moram pronaći/otvoriti topic o pospancima da mi bude lakše.
Velika je u fazi (kako je, mislim, Pinocchio jednom napisala) "Me, I & Myself", privlačenje pažnje je vrlo preslab izraz :mrgreen: . (Srećom, u vrtić se vratila relativno bezbolno.)