sekice, :cekam: izvješće !
Printable View
sekice, :cekam: izvješće !
E, drage moje, evo me - Šime se vratija :mrgreen: Bilo mi je krasno na moretu, ali sve što je lijepo traje prekratko :( No, bude opet možda ove godine kupanja, ali negdje južno, južnije u Crnoj Gori, a možda skoknem sa laky i do CRO primorja, opet :roll: Eh, ko zna!!!
sekice, i ja čekam izvještaj. Jutros sam na forumima od 9h, samo čitam i hvatam konce
Evo samo da vs sve malo pozdravim. Malo vam zavidim na kupanju, ja ne smim ni vani izać a kamoli se kupat. Stalno sam kući u ležećem ili poluležećem položaju. Čak sam i na dijeti jer sam se malo "ubucila" a za ne falit danas sam dobila i proljev pa sam sad na biškotinu i crnom čaju.
Al sve je lakše kada me ove dvije mrvice lupnu nogicama, e onda sve zaboravim.
Svima šaljem bezbroj pusa i vibrica za sreću najveću na svitu!!! :love:
garfy nadam se da si bolje danas... ma di si se ti uspila ubucit a onako mrsava bila ;) uzivaj u svojim mrvicama i ne brini se za kile :)
sekice :cekam: di si?!
jedno brzinsko javljanje da posaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kom trebaju :*
Sekice nisi ništa javila,nadam se da je dobro
Garfy samo se ti čuvaj,znam i meni je ,da mi se okupat,ali ne može pa šta ćemo
Myra nadam se da se dobro čuvaj se i ti.
Svim curama Petrili,Regina,Siky,Pepita,Mvrcelj ,Majolina,Gejsha,Laky i svima drugima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sreće u svemu
Trudnice moje nadda i garfy- čuvajte mi se!
Samo da prođu ove lude vrućine pa će biti lakše.
Meni je pregled u ponediljak i ne mogu vam opisati koliko ga jedva čekam. Inače sam dobro, samo me zadnih tjedan dana često boli glava pa budem malo smantana.
I ja razmišljam o kupanju, do sad se iz opreznosti nisam kupala ali razmišljam da možda i hoću- naravno ako dr. kaže da je sve ok.
Sekica i ja čule smo se preko poruke. Ovaj mjesec ništa od ivf-a. Sljedeći treba napraviti hormone pa ako bude sve ok će u stimulirani. Nadam se da sam vam dobro prenjela.
Velika :* svima!
myra, hvala ti na kratkom izvjescu. nisam bila blizu kompa pa vam se nisam mogla javiti. u kratko: dr.P je super, izravan, iskren, detaljan i covjek u kog mozes imati povjerenje. nakon pregleda, nasao je neku cistu koja je zaostala poslije stimulacija i zakljucio da ovaj mjesec nista, a ionako predlaze da prvo napravim hormone. ovisno o nalazima isli bi u 9. na ivf. ja se ipak bojim da nalazi nece biti dobri. kaze da FSH mora biti ispod 15, ili eventualno 20. inace se sve skupa ne isplati raditii. vjerojatnost uspjeha u takvim slucajevima je 2%. sad iscekujem iduci ciklus i vrijeme za vadjenje hormona. mozda se cak uputim u Bg i napravim kompletene nalaze inhibit B i AM pa da znamo na cemu sam. za cekanje nemam vremena pa se polako pripremam na razmisljanje o donaciji u Pragu. Zelja nam je prevelika da bi odustali, dakle pitanje je samo koliko se i to ceka. curke moje, hvala vam na brizi. svim puno, puno :* . trudnicama nasim dragim naddi, myri, garfi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za urednu trudnocu i cuvajte sebe i svoje mrvice.
pepita, petrili, mvrcelj, regina, silky ~~~~~~~~~~~~~~~~ da se pridruzite gornjem redu sto prije.
zo, ia30, suncem.m, d13, alec, sonja, laky, gejsha, majolina, iva_luca, tiki-a i sve drage cure na forumu ~~~~~~~~~~~~~ :saint:
sekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za dobre nalaze hormona i za uspjesan 9 mj :*
sekice, nadam se da će hormoni biti milostivi!
I meni bi vrijednost ispod 20 bila ;) a ispod 15 :D
E da, meni je dr. L rakao da su mi izgledi 1% ... ti su u prednosti! :lol:
iva_luca pokazat cemo mi njima da se cuda dogadjaju samo treba biti uporan. brinem se jedino dal ce stimulacija koju sam dobivala do proslog ciklusa utjecati na rezultate hormona.
cure svima puno :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kom treba
odo se ja laganini pakirati i dolazim kvama u dalmaciju :mrgreen:
nikakve kave ne dogovaram kad neznam ni ja točno gdje cu :mrgreen: mislim dugi rat al opet tko zna samnom nikad nije čovjek siguran :mrgreen:
cure moje drage, samo da vas sve puno pozdravim i pozelim ugodan i plodan GO ;) . napunite baterije za nove pobjede. puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ svima.
Naddo, myra, garfy puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za savrsenu trudnocu i zdrave male bebice.
petrili, pepita, mvrcelj, regina, silky ~~~~~~~~~~~~~~~~ da bebice dodju sto prije.
zo, ia30, suncem.m, d13, alec, sonja, laky, gejsha, majolina, iva_luca, tiki-a, ina, rikikiki, ..... ma svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro postanete sretne i okrugle trudnice.
nadam se da ste sve na zadatku i u jesen da nam objavite rezultate truda :lol:
:* svima
sekice :love:
sekica :*
Evo svima samo jedan veliki :love:
Ja sam još uvijek doma. Na zadnjem pregledu je stanje bilo nepromjenjeno što je superjer se cervix nije nastavio skraćivati, ali i dalje se trebam paziti. Doma sam znam tv program napamet, sve knjige koje su skupljale prašinu sada ću pročitati... ali nema veze samo da bebe budu dobro
Svima vama želim puno sreće u postupcima i da mi sve uskoro budete ovako debele.
Evo napokon i mene, moram vam priznati da sam se više umorila od širenja optimizma...moram malo misliti i na sebe.
Na godišnjem sam, guzica mi gušta više nego ikada, kupili smo psa Engleskog buldoga i sada mu svu ljubav i pažnju dajemo, psu je ko ličkom medvjedu, gušta :love:
Uglavnom ne idem u postupak u rujnu, za mene prerano, odlučili smo to odgoditi za zimu...nema smisla ići ako čovjek nije spreman, a ja nisam spremna za rujan i neću ići.
Putujem pa mi kompić nije dostupan, a i ljeto je, nisam u kući ni trenutak pa nemojte misliti da vas je Pepita zaboravila.
Mojim dragim trudnicama puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima koji idu u rujnu u postupak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i svima ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GUŠTAJTE CURE U LJETU I VIDIMO SE!!!
garfi, nadda, myra,sekica,petrili, pepita, mvrcelj, regina, silky, sonja, gejsha, zo, alec, d13, laky, ia30, iva_luca,,majolina svima puno :*
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bebice koje su već u stomacima :heart: i za bebice koje će brzo napunit vaše bušice :heart:
Držite se cure i uživajte što više u ljetu :love:
Evo da vas i ja malo pozdravim.
Bebica i ja smo super, rastemo zajedno. Evo ušli smo u 12 tjedan, tj. 11 tj + 2 dana. MM i ja smo došli malo na Brač na GO, njega malo uhvatila zubobolja ali valjda će brzo proći.
Stomačić mi je već dosta narastao i evo moram priznati da se unatrag par dana osjećam kao trudnica. Razdoblje straha je izgleda iza mene i sad se svemu radujem i nadam da će sve biti ok.
Drage moje splitske cure, želim vam da se lipo odmorite i na jesen idemo u nove pobjede. Do malog :saint: u trbuhu, na manje ne pristajemo!
Velika :* :love:
Čestitam :heart:
Imaš pp
evo da vas sve pozdravim i zavibrrrram
myra, cestitam :D
drage moje, sve vas :love: i samo uzivajte u ljetu, moru....,
a narocito nase trudnice koje i bez mora uzivaju najvise.
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ nasim trudnicama naddi, myri, garfi...
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ skorasnjim trudnicama pepiti, silky, regini, petrili, mvrcelj, zo, ia30, laky, gejsha, majolina, suncem.m, tiki_a, alec, d13, ina33, sanja-marta..... ma svima na forumu. da uskoro dodju mali :saint:
sutra idem na put pa cu se vjerojatno javiti za tjedan dana pa se pisemo.
ja sam u statusu cekanja M kako bi mogla napraviti hormone koje je trazio dr.P. vibrajte mi da nalazi budu u razumnim granicama. bit cu zadivoljna i sa 15, 20 FSH. u protivnom nema nista od postupka :/
Cure, Splićanke moje, svima pozdrav :bye:!
ina33 :*
sorry, tebe sam svrstala u krivi red.
dakle, puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ nasim trudnicama naddi, myri, garfi, ini33 .....elli, šukši, ledi, maji, pino...
a ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ :saint:
Jutro cure moje drage!
Nisam se javljala u zadnje vrijeme,samo bi malo ćirnila što se događa.Preuređujemo stan pa me ima na sve strane.
Ja sam vam dobro,već prava trudnica ,ušla u 5 mjesec.Ovu srijedu sam bila na kontrolu,bili muž i sestra sa mnom unutra,cijela vojska :lol: .Zatvorena skroz,jedan muškić i 90% druga curica.Bili smo oko pola sata unutra i gledali ih kako se unutra rastežu i curica gura muškića,rasteže noge i vježba,jedno čudo što želim vama svima da doživite što prije.
Inače vidim da se društvo raspustilo,dosta vas je na GO ili na kupanju i uživanju,neka,pisaćemo se mi ponovo sve kad malo zahladi,kad se bude više u kući.
Svim curama koje su trenutno u postupku i onima koje kreću želim puno,puno uspjeha i da uspijete dobit malog :saint: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super vijesti, nadda!
naddo, kakva sreca, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve i nadalje bude u redu.
nadda, prekrasno :heart:
nado, :heart:
Cure, u kojoj ljekarni u Splitu je najpovoljnije kupiti L-carnitin, L-arginin, cink, selen i ovi drugi vitamini...
Pozdrav :bye:
Jutro cure,da malo podignem ovaj naš topić.Vidim sve smo se razbježale na sve strane i nema nikog,a nadam se sad kad malo zahladi da ćemo biti sve na okupu,ali naravno trudne. :saint:
Siky ti si mi često u mislima zadnjih dana,nisam odavno vidjela da si se javljala,nadam se da su nalazi koje si trebala raditi ok. :heart:
Petrili,nadam se da si se malo odmorila od svega i napunila baterije,cmokić :* Petri
Pepita nema ni naše Štrumfete,biće se negdi sunča,neka draga uživaj
Myra nadam se da je bebač ok i ti skupa sa njim,kad ćeš do Splita?
Sekica draga moja,nadam se da si se dobro odmorila i javi koja je pala odluka za dalje.
Garfy nadam se da se konačno sve smirilo i da je sada sve ok.
Mvrcelj nema ni tebe,uživaj i javi što ima za dalje
Regina nadam se da si se odmorila i da znaš što dalje,javi.
Sve ostale cure,laky,suncem i dr. i vas čekamo na raport.
Rebeca žao mi je,ali ja ne znam za apoteku,ali valjda će ti javit netko ko je upućen.
Svima puno :* i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pozdrav svim curama, ja malo gustam na godisnjem :bye:
rebeca neznam di je najjeftinije al ja sam kupila sve od twinlaba u dubrovackoj i doslo me cca 2000kn, malo prosvrljaj tu po forumu, mislim da se spominjalo koji je proizvodjac najjeftiniji i di :*
alooooooooooo
evo me ,gotov godišnji,radim noćnu ...
30.8 putujem u ZG MM ima kontrolu 31.8 a ja 3.9 kod Lučija
ej cure jel ima još koja cura taj dan(3.9) na VV da imam društvo u čekaonici?
drage moje, puno vas sve :* , a najvise naddu koja nam je poslala tako lijepe zelje.
ja sam trenutno u iscekivanju M kako bi krenula raditi hormone pa da vidimo sta dalje, al vjestica kasni sada 4 dana. poludit cu, cinii mi se da nemam nikakvih simptoma da dobijem, pa se bojim da ne preskoci ko prosli mjesec. ovo mi se do sada nikad nije dogadjalo. imam osjecaj da mi se sve pobrkalo nakon stimulacija.
regina kako si mi ti, imas li planova?
petrili, mvrcelj, silky nema vas dugo pa neznamo sta je svama al ~~~~~~~~~~~~~~ da ste se odmorile za nove pobjede.
garfy ~~~~~~~~~~~~~~ za :heart: :heart:
pepita, uzivaj pa u jesen polako po :saint:
myra draga, kako je tvoja bebica ~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok.
nadda ~~~~~~~~~~ za super trudnocu i porod, i naravno :saint: :saint:
sanja-marta, ina33, alec, laky, suncem.m, tiki_a, iva_luca ma svima puno ~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro dodje :saint:
Drage cure s naše splitske kavice, di ste mi?
Evo vidim da me se spominje pa da se i ja malo javim.
Pročitala bi ja rodicu svaki dan, ali samo na brzihen.
Baby i ja smo super, evo skoro punih 14 tjedana :) , bili smo na pregledu u ponedjeljak i sve je bilo za 5, zatvorena sam, krv i urin ok.
Baš bi rado da se jednu subotu dogovorite za kavicu, pa ako bi mi bilo zgodno i ja bi doletila.
Nadam se da ste mi sve dobro. Pusa naddi i garfy i njihovim srećicama :heart: .
Siky- iskreno se nadam da ćeš skoro u FET i želim ti sve ko što je meni bilo :*
Sekice- da M dođe uskoro i da sa hormonima bude sve ok!
Petrili- hrabra ženo, da uskoro dobiješ drugu nagradu za svoj trud. Pusa Petrici!
I svim ostalima- regina, mvrcelj, pepita, rebeca, suncem.m....... vibrice za plodnu jesen!
Pišemo se :bye:
samo da posaljem :* i vama splicankama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ hrpu laljem :D
Ejjjjjj, cureee morske mile i drage :D :D :D
Šaljem vam hrpu pozdrava i ljubaca do neba i nazad :* :* :*
prije svega da vas sve lipo pozdravim koliko vas god ima a posebno curke sa splitske kavice :love:
ja bih evo prijavila da i ja lagano ali sigurno krecem u nove pobjede. dogovorila sam u utorak kod Dr. Sparca razgovor odnosno dogovor za prirodnjaka u koji cu nadam se krenuti vrlo brzo jer mi M dolazi u srijedu dan iza razgovora. nadam se da ce me odmah uzeti u postupak.nekako mi se cini zapravo toliko sam sigurna da ce ovaj put uspijeti pa se bojim da cu ako bude suprotno biti u depresiji kao i prvi put. jednostavno si ne mogu pomoci to je jace od mene iako sam rekla nakon 1-og puta da si vise necu dozvoliti da budem toliko optimisticna. no kako bude, bude sigurna sam da cu prezivjeti a sto covijeka ne ubije to ga ojaca, zato naprijed 8) 8) 8)
ja to ka sama sebe tjesim :lol: :lol: :lol: :lol:
mvrcelj, ziva si :D , jupi za nove postupke, od :heart: ti zelim da optimizam bude s razlogom.
Mvrcelj drago mi je da krećeš i želim ti uspjeh :heart: