da!
Sam je htio takvu nekakvu...
napisali smo nesto tipa pobrisao 35.
Kaze da je na poslu bila kombinacija smijeha, gadjenja i uzivanja....
njegov izbor!
Printable View
da!
Sam je htio takvu nekakvu...
napisali smo nesto tipa pobrisao 35.
Kaze da je na poslu bila kombinacija smijeha, gadjenja i uzivanja....
njegov izbor!
hahaha, super je! :klap: i za tebe i za TM-a
originalno!
migulica svaka cast!
a vidim da ce tebi svaki predmet u kuci biti pretvoren u oblik torte 8)
e da je vremena...no ovaj tjedan nista od mene jer tjadan kad su napravljene vile sam imal 40 prekovremenih sati na poslu...+dvije torte, tako da moram malo stati na loptu barem doma...
kad na poslu ne mogu
:klap: :lol: Daaaaaaaaaaa!Citiraj:
migulica prvotno napisa
Ova rola je originalna. :mrgreen:
migulica, ja sam ponya stavila u zamrzivač,jer nemam mjesta u frižideru, a treba mi za 6 dana.ne bude mu ništa bilo kad ga dan ranije izvadim iz zamrzivača?
trenta,super su ti figurice :)
Ja nisata od figurica nisam stavljala nika u zamrzivac, jer ne znam kako ce reagirati kad ih otopis.
Sad ga ostavi i izvadi na dan rockasa.
Inace sve figurice samo zatvorim u plasticnu kutiju i u kuhinjski ormar.
Ne zamrzavati.
evo i moja zadnja torta, ali prva po narudjbi, radjena za djecaka koji je slavio 4. rodjendan
http://public.fotki.com/kolacic/care-bears/
Jupi!!! I izrada!!!!!
to volim...bravo!!!
ma joj, i nema puno fotki od izrade jel tko ce slikavati dok su ruke od secera :oops:
trinity, svaka čast. :naklon:
:klap: trinity!
dal mi recite kad budem stavljala ticino preko torte kako ću izbjeći efekt stolnjaka, želim da mi sve bude ravno.
jel se vama skupe one sitne dlačice po smjesi, izludi me to :x
ja sam se totalno navukla, opet nešto radim, ide to sve bolje i bolje, postajem vam opasna konkurencija :mrgreen:
trinity odlično, super :klap: !
migulica također. Super ideja i super torta!
trenta ako te već nisam pohvalila onda i tebi :klap:!
Ja sam trenutno u fazi stagnacije :lol: . Bliži mi se rođ pa smišljam šta bih napravila.
Trenta, ja radnu povrsinu obrisem alkoholom i nekom krpom koja ne ostavlja mucice, a ruke poslije pranja obrisem najgrubljim, najstarijim rucnikom koji imam za te prigode (jer su sve mucice otisle u 1000 pranja)
Torta ti mora biti jako ravna, znaci punjena kremom pa slojevima tijesta tako da finalno bude sto ravnija. Prije nego sto stavis pokrov, malo je oprasi od mrvica, a sloj prkrivke napravi poprilicno debeo. Kad pokrijes tortu rukama jos od secera lagano ju "gladi" da izgladis sve neravnine....
Samo ti radi figurice i molim fotkaj i dijeli...iako znam kako je kad su ti ruke seceraste.
Ja objavljujem da nema teorije da napravim ista do 15. 11.
Danas mi je dosla obavijest da su mi otvorenje stalnog postava pomaknuli unaprijed za 5 dana. Dijete ce me zaboraviti tko sam i kako izgledam...
ali curke vi samo fotkajte....
Lailah, napravi tortu, te stavi sebe i ono u cemu najvise uzivas, npr. umorna lailah (od sopinga)sjedi, naslonjena na tortu, uokolo kutije cipela, vrecice iz sopinga itd....
ili Lailah je danas odlucila ignorirati djecu, kucu i sve ostalo, pa se izvalila citajuci knjigu dok dijete bijesno urlikuce na drugom kraju torte...
tak nekaj, s dozom humora....
idem radit...
Trinity :klap: Svaka cast, super je
Eee migu, imaš dobre ideje al to treba i napravit :lol:. Tu stvarno treba zasuć rukave. Nešto drugo mi se mota po glavi. Ja inače volim malo drukčiju umjetnost :lol:. Ako napravim i uspije mi ono što mi je na misli, stavim da bacite oko.
Ajme,sad samo mogu molit boga da se na raspadne.Budem probala neki komadić smjese zamrznut i odmrznut da vidim kaj bu ispalo.Citiraj:
migulica prvotno napisa
stella-pametno! da vidis kaj mozes ocekivati.
lailah-to su samo idejice, mozes ti i sama, ne sumnjam u tebe...
inace ispricavam se za sve pogreske u pisanju, malo uvijek zurim....
malo ticina, malo kreme i voila: http://public.fotki.com/kolacic/halloween/
trinity, super ti to ide :*
:D super
:klap: Krasna je! Kako si travu radila?
Citiraj:
Klap Krasna je! Kako si travu radila?[img]
citas mi misli...jel to gnjecilica za cesnjak? Znam da nije ribez....
jako je lijepa... :) [/img]
Play-doh? :mrgreen:
trinity genijalno :naklon:
kokos u boji?
trinity prekrasna je torta :yes:
ja samo svoje figurice konačno dovršila, sutra radim tortu, od nje već imam tremu :mrgreen: , figurice mi nisu bile problem, samo još da mi torta uspije...
stavila sam slike: http://picasaweb.google.com/trenutko/ZaTortu
Joj cure pa ovo izgleda faaamoooznoooo :D . Pokusala bih i ja nešto, ali moram prvo prouciti sve ovo kaj ste napisale. Htjela bih svojim blizancima napraviti torte za 2.rockas ali neznam kak ce to biti sve. Janu sam mislila napraviti onog smjeska jer se stalno smije, ali ako netko ima kakvu ideju ili nesto slicno javite mi se molim vas. Za Katju jos nisam smislila, al neke vile bi dosle u obzir. Ak je netko blizu Koprivnice, javite se, naravno placam ak netko ima volju ili radi torte za novce!!!!
Trenta pa zivotinje su MRAK! Fenomenalne su..., a skejt, a autek...
ides!!!! :shock: ocemo firmu otvorit????
kak su super!!! I ti mislis da ces ih spasiti od djece??? E i to da vidim...
Jako su lijepe....
Ja jedva stignem i pogledat, a kamoli mislit o torti...
samo da prodje otvorenje muzeja eto mene natrag....bacam vam konkurenciju....
ne znam kome bi se klanjala trenti ili trinity
mrak cure, mrak
migulice hvala, to sam od tebe naučila ;)
sutra ih slažem na tortu pa ćemo viditi kako će ispast :/
još moram pohvalit mm da mi je zamjesio smjesu jer meni ruke odpadnu :roll:
krivo si me shvatila, nisam ih ja mislila skladištit, nisam toliko luda :mrgreen:
ma stvarno ih je lako raditi, koliko su mi ove puno bolje ispale od onih prvih, a tek sljedeće...
već sam išla pogledat tko ima skoro rođendan da ga iznenadim, moj stari, a njemu moram smislit neku dobru šalu na njegov račun :mrgreen:
Cure,još jednom pohvale za vaše uradke. :klap:
recite,jel se figure osuše i budu tvrde kao kamen,jer sam ja noćas radila neke ukrase za tortu,ostavila ih u hodniku nepoklopljene,ali nisu onibaš tvrdi.Sobzirom da i ponija danas moram otklopit na sobnoj temperaturi,a u kući nam je jako toplo,bude se to sve rastopilo?
Ma neće, bude tvrdo kao kamen, evo i moji stoje na toplom u sobi samo treba bar 24 sata da tako jako stvrdnu.
Trenta, imamo slavlje isti dan?
Cure; migulica, trenta, trinity :naklon: , figurice su vam mrak.
Ja sam još šegrt za vas, nisu mi tako preeelijepe kao vaše ali vidim da svaka nova sve ljepše izgleda.
Hvalit ću se u nedjelju kad budu na torti. :)
trenta, vidim da praksa čini majstora. ;)
hvala cure, evo sam danas uspila bacit dva biskvita od torte :roll:
sad sam nešto sprčkala, hm, bojim se da će torta samo dobro izgledat, a da neće biti za jesti :/
stavit ću sliku kad bude gotova
ovaj dio kod ticina mi nije jasan. vrećica želatine plus kakva žličica? čega :?Citiraj:
1 vrečica + zličica yelatine u prahu
Jedna cijela vrećica želatine + dvije žličice kavene, želatine of kors :)Citiraj:
ninochka prvotno napisa
čekaj sad, 2 ili 1 :?
znači jedna vrećica želatine u prahu je mlao...na to dodam još žličicu iste iz nove vrećice :/
zbunjen sam
jedna vrećica želatine+jedna žlićica iz druge vrećice, žlica za kavu.
moja torta je gotova, i naravno da nisam zadovoljna :x
ticino s kojim sam prekrila tortu se naravno zgužvao bočno kako sam i mislila da će biti, pa sam nešto isfušarila :roll:
pa crnu nikako dobiti, tek kad sam stavila tonu pigmenta pa se onda počela mrviti :x
ma... bit će bolje drugi put :mrgreen:
na milka tortu, onu s 5 kora od bjelanjaka bi išao ticino bez topljenja? na zadnju koru