zutaminuta prvotno napisa
To je plitko shvaćanje posla. Ljudi imaju milijarde pa opet biraju raditi. Isto tako, kad se dvoje ljudi nađe i seksa, ne gledaju na to kao da su razmjenili robu već iskustvo, valjda.
Ne znam kakve mogućnosti imaju prostitutke, ali čitala sam blog jedne žene koja je bila valjda dobro plaćena novinarka, odvjetnica, ne sjećam se, ali je odlučila baviti se ... kako to nazvati, seksualnim radom? Kako i kada njoj odgovara, i s kim. E sad, mislim da je prva stvar koju ta neka središnja struja feminizma ne može pojmiti je da uopće postoji ženska osoba koja izbjegava te društvene konvencije, da svjesno izabire ne ići kroz društveno prihvatljivo flertanje, izlaske, da bi došla do seksa, i da ustvari uopće može voljeti seks s različitim osobama, tako frekventno, a onda kada upletemo novac i tako proračunato. Ako može zamisliti reći će da osoba ima neki poremećaj osobnosti i da ju je oblikovalo teško djetinjstvo.
Ali to sve možemo zamisliti za muškarca. Da ima web mjesto na koje mu se javljaju žene, on izabire, kada i kako, i još bude plaćen.