bebeto kako se danas nejavljaš, pretpostavljam da je krenulo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno :*
Printable View
bebeto kako se danas nejavljaš, pretpostavljam da je krenulo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~sretno :*
bebeto drzimo figeeeeeeeeeeeeeeeeee!
trudnice moje drage, znam da vam je ovdje lijepo i voljela bi da to tako i ostane. pokušajte se držati teme ovog topica i ne ćakulati, oftopičariti i pisati o svemu i svačemu jer će onda i ovaj topic postati još jedan kružok kakve smo ukinuli prošle godine. pliz, ne razmjenjujte iskustva i info na teme koje su već započete na drugim topicama već se uključite na te postojeće. kad nam se pridruži novi bebač otvorite čestitarski topic, linkajte ovdje, ali čestitajte tamo tako da se i drugi mogu pridružiti čestitkama. nemojte se začahuriti i svu svoju potrebu za forumskom komunikacijom upražnjavati ovdje jer mi onda ne ostavljate baš puno izbora :/
ajd sad natrag na kolosjek :)
ups, nema frke ;)
ma trazila sam ja neki topic gdje se iscekuju bebe ovih dana, ali ga nisam mogla naci...
nego, rado bih otvorila jedan takav topic jer je izgleda krenulo... :D :D evo, drage moje novi topic otvaram
a sad se vracanje na pravu temu ovog topica...
za svaki dan koji je prosao preko datuma, sve sam vise ljuta i neraspolozena. Sve me boli ali ne onako kako treba da boli...
medjutim, danas je drugaciji dan... :D
mene svaka sitnica sad rasplače,o bolovima da ne govorim.po noći me boli kićma i trbuh a po danu samo trbuh a termin je sutra.svi me nazivaju dal sam rodila a ono još ništa.danas opet na ctg samo treba se probit do bolnice po ovom vremenu koje me još više deprimira)
ja danas na kontroli, i sve u redu tj zatvorena...al moram svaki dan sada na ctg
danas sam iznimno bila loše pokretljiva i sve me boli...cijeli trbuh...desna strana gdje malecka pritiska nogama, a još zaredali i neki grčevi dolje i probadanja....nakon pregleda još gore, a pojavio mi se i krvavi iscjedak pa me malo uhvatila panika....al nakon tuširanja više nema ničeg tako da je vjerojatno od pregleda :? (nije mi se to nikad do sada pojavilo, ali moram priznati da su mi ovi zadnji pregledi sve neugodniji)...sad sam malo bolje..bolovi se smirili...a u međuvremenu sam malo nadopunila torbu za rodilište... :mrgreen:
Samo da vam se javim, trudovi su za sada otprilike svakih pola sata pošto mi je bolnica blizu još uvjek doma šetam ali mislim da ču ujutro odmah u rodilište (ako ne i prije)!!!!! :)
Cure hvala vam na vibrama za mene, samo da vam se javim i zazelim srecu onima koje jos cekaju ! Ja sam rodila 13-og u 12.08, prelijepu curicu Viktoriu, porod je bio induciran ali predivan i brz. Tipkamo se na topicu od 0-1 !
Evo i ja dosla do kraja! 15.01 rodila sam predivnu malecku Noru. Porod je bio puno laksi nego sto sam ocekivala. Danas vjerojatno idemo doma. Pusa svima,a detalji kasnije...Zelim vam svima lagan i predivan kraj trudnoce !
Čestitam svim curkama koje su friško rodile!!! :D :heart: :D :heart: :saint: :*
Ja još bauljam u komadu, jučer sam se preko 1h namakala u toploj vodi i niš od trudova... :/ Inače, malička se primirila već skoro 4 dana, okrene se, osjetim ju, ali nije više to ona gimnastika ko prije...
A i mm i sin su već na rubu, jedva čekaju da me se riješe izgleda... :x
Čestitam Željka na curici,ja se bas pitala gdi si nestala a ti u rodilistu..
..ja sam sada u36-tom tjednu i osjecam se super samo sto me spavanje muci..
Evo mene opet...
Jučer oko 18 h krenuli trudovi, u kičmi ko struja, u trbuhu ko dosadni grčevi, baš onak kak treba; ali nepravilni i prestali oko 23h (a tak sam se poveselila...). Bebačica se primirila, moje tijelo se isto priprema, nadam se da neću još dugo čekati...
16.01 NA SVIJET JE DDOŠLA NAŠA MALA LUCIJA.DETALJE ČU JAVIT
podižem malo temu jer me danas po prvi put počeo loviti nekakav strah. Kako ću ja to? Koliko će boljeti? I naravno da li će sve proći u redu?
Ima li vas još koje se tako osjećate??
ja sam se isto tako osiječala :mrgreen: sasvim normalno kad ti je nešto nepoznato....i na kraju je bilo puno puno lakše nego što sam očekivala i sve je prošlo...a kad ugledaš malecku/og :saint: zaboraviš na bol......zato opusti se i uživaj u slatkom iščekivanju...ne boj se možeš ti to :*Citiraj:
dundo prvotno napisa
Željka iz tvojih usta u božje uši :* :*