super za pregled :klap:
bit ćemo prvi u redu!
kad uhvatim vremena napisat ću svoje iskustvo iz rodilišta koje je bilo pozitivno u odnosu na prvo, uz male zamjerke, sve u svemu mislim da se trude...
Printable View
super za pregled :klap:
bit ćemo prvi u redu!
kad uhvatim vremena napisat ću svoje iskustvo iz rodilišta koje je bilo pozitivno u odnosu na prvo, uz male zamjerke, sve u svemu mislim da se trude...
Sve stoji, ali stvarno nije sve bajno kao na tečaju, barem meni nije bilo. Iako ima puno pozitivnih iskustava, ali moje nije takvo, nažalost.Citiraj:
klia prvotno napisa
Ali mi je drago da se kreće :*
:D :D ajme kako super.... vidimo se i ovaj put...i to baš pred put u Zagreb.. joj kako sam sretna... hvala bebelina :*Citiraj:
bebelina prvotno napisa
a vezano za titulu hm...dalo bi se još ponešto o tome raspraviti..kad klia kaže poticati i samo poticat...rado bih neke tamo prisutne sestre poticala na to da daju otkaz jer im nije tamo mjesto... ili da promjene odjel gdje neće biti djece i ''razmaženih žena'' kojima je sve teško... fuuuj :evil: :evil:
Super za sjedalice, kad je bio pregled u zg bila san tu ili u st, sad kad je tu iden u zg... :roll:
BTW jel neka vridna trudnica bila danas u bolnici na tecaju, da mi kaze koja je tema bila, jer sam ja ,inace ful redovna, to danas nazalost propustila
thx
da li netko zna jel u zadru ima poliklinika u kojoj se može napraviti pregled dojke, uzv me zapravo zanima?
Crvelin , ja bila kod njega.
hvala ti, zvala sam i naručila se :love:
Cure,
moja N.nakon tri godine plesa/ritmike,u DHM bi išla na nešto novo.pili me za ritmičku gimnastiku.navodno da ima neki klub na Višnjiku.
jel imate kakve informacije ili neki kontakt di se mogu predbilježiti.,raspitati...
http://www.zadarskilist.hr/clanci/09...ne-na-visnjiku
Danas u novinama :mrgreen:
Klub ritmicke gimnastike " Sirena"
Mile Gojsalic 4
Kontakt : Iris Miailovic Bulj
tel :321-672
mob: 095-207-25-57
Ma zlatna si.. :D :D :*
nego,ovaj članak nije iz današnjih novina...
pa kako si se dokopala brojeva. ???:D
sorry,nikako da ode post pa otišlo 3 put...muko moja... :oops:
Bila sam u 5 misec na tecaju u bolnici i kako cesto putujem, a sve vucem za sobom izgubila onu brosuricu sto smo dobili. Jel bi ko bio tako dobar pa mi je skenirao i poslao ili nesto. Vazna mi je jel bi tila imat onaj popis na kojemu pise sto sve triba ponit u rodiliste , a sto treba doma za baby, a termin se blizi - 11.07. PLEASEEE
Sory, krivo pogledala datum. :oops:
A br. imam mali popis :aparatic:
1. Minnie - voditeljica Rodine zadarske podruznice
2. memole
3. ninaXY
4. Dia
5. aries24
6. josie
7. dalmatinka
8. tinkie winkie
9. Gemini
10. trenta
11. pale
12. klia
13. nikazd
14. enna
15. džez
16. Rhea
17. bebelina
18. Nomoget
19. pahuljica2004
20. mare78
21. erin
22 Pepe2
23 Katija
24 Bfamily
25. Kajo
26. mamal
Bilježim se za kavu u rujnu ;)
da se prijavim, dugo čitam na forumum (najviše na potpomognutoj) no tek sam se sad uključila.
rodila sam tina, 29.6. (5 tjedana prerano). dojim, s šeširićima, skidanje ne ide. :/
pozdrav svima :)
Bok , cure! :bye:
Nadam se kavi kad malo padnu vrucine.
Malo dobrih vijesti! :)
Citiraj:
Od gradonačelnika, Zvonimira Vrančića, dobili smo tako obećanje da će ove godine svi zadarski mališani naći svoje mjesto u vrtiću. Za razliku od dosadašnjih 1, 800 000 milijuna kuna, Grad će od sada u cijeni privatnih vrtića participirati s čak 4, 500 000 milijuna kuna. Zahvaljujući tome njihova bi se cijena uvelike trebala približiti onoj gradskih vrtića. Što se pak besplatnih udžbenika tiče, naš gradonačelnik ne smatra da su oni potrebni svima. No, socijalno najugroženijima trebaju se osigurati, i Grad Zadar će se, poručio je, za to pobrinuti
Citiraj:
No, ono što Vrančić ističe, za razliku od početka godine kada je prihodovna strana zakazala, stvari polako sjedaju na svoje. A prihodima su usklađeni i rashodi. Rebalans ne zadire u sektor socijale, školstva, odgoja i kulture. Tomu u prilog ide i odluka gradonačelnika o većim porodiljnim naknadama. Za prvo dijete roditelji će dobiti 2 000 kuna naknade, za drugo 5 000, dok će za treće i svako sljedeće Grad izdvajati 10 000 kuna.
:D
samo da ne ostane na obećanju :/
Citiraj:
trenta prvotno napisa
kada je donesena ova odluka i od kad se primjenjuje??
Prijateljica mi je rodila u 7om mjesecu...da li to vrijedi i za njih????
nadam se da će stupiti na snagu dok se rodi naše treće... :mrgreen:
ajmo mi na kavu! pa ćemo mi to sve uživo iskomentirati :-)
tko je za: (dopišite se) - kava popodne u npr. portos-a
1. mamal
jupiii!
Daj zenama vremena da se organiziraju :) , a ja se biljezim.Citiraj:
mamal prvotno napisa
1. mamal
2. bebelina
Pa di već prije popodne... baš popodne ne mogu :(
ma ne ovo popodne :lol:Citiraj:
pale prvotno napisa
ja sam mislila općenito,. pa se dogovorimo koji dan..ipak nas ima dosta pa da vidimo kako tko diše :mrgreen:
javi kad ti paše, dopiši se....
popodne, i arsenal bolje odgovara radi djece, ili subota pa moze bilo kad:
1. mamal
2. bebelina
3. gemini
4. ninaxy
5. ivana2008
znam da su one zainteresirane
Ajde, cure, dogovorite vrijeme i mjesto, rado bih se pridružila :)
1. mamal
2. bebelina
3. gemini
4. ninaxy
5. ivana2008
6. Rhea
1. mamal
2. bebelina
3. gemini
4. ninaxy
5. ivana2008
6. Rhea
7. pale
bok cure, i ja bih na kavicu, da se upoznamo :)
Hej Gemini!
Hvala sto si me nadopisala.
Dakle jel se ta kavica dogodila jutros a da sam je ja propustila?
Meni takoder pasu subote ili nedjelje kroz jutro ili bilo koje kasnije popodne tokom tjedna posto u jutro radim.
Veselim se upoznati bebelinu jer sam s njom prije nekog vremena imala dopisivanje na pp pa bi bilo lijepo upoznati se.
Pozdrav forumasicama!
mislim da susreta nije bilo. i meni paše popodne oko 6 npr...
ja ne poznajem nikoga :/
ivana2008 :*
mamal , nije vazno sto nikog ne poznajes .
Moze kava recimo utorak , 18 h , Aresnal ili Mercator ? Dajte ideju.
Evo i mi se bilježimo za kavicu. Meni paše Arsenal jer mogu pješke do tamo, ali u biti nam je svejedno. :*
bebelina
Moze Arsenal utorak u 18!!!
Ako bude kakva promjena javi, ja cu provjeriti mail jos jednom u utorak prije podne.
Jel ove kavice podrazumjevaju dolazak s djecom ili bez? Naime ja nemam kome ostaviti Kaia, a tata nam radi po cijele dane.
ja ne mogu u utorak u 6 popodne, baš imam nešto zakazano. ostaje za drugi put, a vi se lijepo podružite :)
naravno da se dolazi s djecom
ok utorak 18:00h, zasad nam pase.
nastojat ću doći. mm radi a mali je imao temperaturu jučer
Potrudit ću se i ja doći