:heart:
Printable View
Hvala svima koji ste sa Leonardom u mislima. Leonarda raste sretno. I brzo. :) Četvrti razred će na ljeto biti iza nje, a što je najveća fora broj noge naginje ka 37 tako da konačno možemo početi tražiti cipelice i na ženskom odjelu, a ne samo na dječjem! :mrgreen: ;)
Najljepši pozdrav svima od cijele obitelji. :heart:
Pozdrav velikoj djevojcici. :heart:
pozdrav i vama, čokoladice, čuvajte nam našu djevojčicu :heart:
čokoladice, piši nam još malo...
da čokoladice, piši
:heart::heart::heart:
Pišem još... Sutra je veliki dan. Prvi koncert. Zato držite fige da violina napravi sve kako treba, jer mi smo se uvježbali! :) U školi sve odlično, vrijedna kao i uvijek, a kada odraste biti će možda veterinarka, možda kuharica, ali nikako ne ginekolog jer kako bi samu sebe pregledavala jednom kad bude trudna? :lol:Trenira odbojku. Veseli je kolekcija kapitalaca iz časopisa Kukci. Izrazito kreativna i maštovita. Obožava čokoladne kolače i losos na tostiranom kruhu. :) Cura nježno plave kosice, tatinih očiju i maminog osmijeha, vesela i razigrana, baš kao i sve njezine vršnjakinje.. Podsjeća svoju obitelj svakim danom iznova kako život ipak može biti i čudesan i lijep.. :heart:
Laku noć, drage Rode..
cokoladice, tnx, ovo je divno :heart:
rasturi te žice danas, Leonarda :heart:
(i, možda bi bilo najbolje da i budeš ginekologinja... nekako nam trebaju doktorice s osmijehom tvoje mame)
imam knedlu u grlu
i sretno danas Leonarda!
sretno :)
Leonarda :hug:
Leonarda :heart:
čokoladice, hakuna...
priprema li dijete neki božićni koncert?
kako ide muziciranje?
broj cipele je već blizu 38; možda da i prve štikle obuje :-)
:-*
:-(
tuzan dan, a jos kad sam vidjela drugi post od nase marival :cry:
covjek treba shvatiti da je zivot krhak i da se cijeli moze razbiti u tren
još jedna godina prođe...
kako nam je Leonarda?
pišite nam opet...
<3
Zadnji post prije 3 godine.. Ne znam kako, ali malo mi je vrijeme prebrzo odlepršalo. I sada, dok paniram meso i tikvice za prvi vikend na barci kome se jedna plavušica vrlo veseli, misli su mi odlutale k vama.. U nadi da cu uspjeti s mobitela poslati ovaj post i da cu imati za to dopustenje s obzirom na dugu odsutnost, javljam se s nekoliko redaka. Leonarda je naša buduća osmašica. :) Odlična, vrijedna, marljiva kao i do sada. Violina super napreduje, jos da bi se ponekad sama i izvjezbala bilo bi savrseno. :D Kosa duga, šišanje provjerava skoro pa s ravnalom. Voli Starke. I muziku. I cita OK. Voli putovanja, dr.House-a, peglati robu... Hm.. ili se bar pravi da voli ovo zadnje?! : D
Kada sam ja bila u njezinim godinama, mislim da sam bila upravo takva. I nadam se, nista vise sretnija. Svi dajemo sve od sebe da upravo tako bude.
Pozdrav od cijele obitelji! Nona, nonića, cija, cijeta i malenih bratića.
Lijepo spavajte.. ♡
Hvala ti na javljanju, čokoladice, baš mi je uljepšalo ovo ljetno jutro! Pozdrav vašoj djevojci!:heart:
Divno... hvala cokoladice :heart:
draga cokoladica, puno, puno ti hvala na ovom postu
tema je stala, ali puno nas često misli na Leonardu na našu Virgo 30
želim vam prekrasan vikend na barci, i puno puno sretnih trenutaka
Kako vrijeme leti....
Sretno Leonardi i cijeloj obitelji.
Pozdrav djevojcici i svima vama... prekrasan post! :heart:
Hvala na ovome, čokoladice :heart:
Tako me obradovao tvoj post čokoladice. :heart: Uvijek se sjetim svih vas kad se vozim prema Istri kroz tunel, ali sad prije par tjedana kad sam prolazila tamo prostrijelila me spoznaja da je Leonarda već 14-godišnjakinja, osmašica, velika cura (generacija je s mojim sinom, u vrtić su išli zajedno).... i sad čitam ovo. :heart: Jako mi je drago da ste svi dobro, uživajte u plovidbi. :)
Leonarda ima 13 godina
krenula je u školu sa 6
Cokoladice tvoji postovi u nama pobude sjecanja i radost zbog novih vijesti.
Hvala ti i pozdrav veliki Leonardi.