Mummy_s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nas "neobične pacijentice"!!!! :lol:
Printable View
Mummy_s ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nas "neobične pacijentice"!!!! :lol:
Citiraj:
regina78 prvotno napisa
ja sam tipični vodenjak...
mummy_s nista te vise nesmi sprijecit jer si ti 3,2,1,GO (pa odradit ces uzv privatno, samo jedna mala karika u lancu placanja) :love:
v&v mozda je stvarno hiperstimulacija ka sta kaze ina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nije i da si ti nama T
belinda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplice :*
ivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bestija ode pa da mozes odma u postupak
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za svibanjke :heart:
Pa alo drage moje!
Koliko to zena krece put Praga u svibnju?! :shock:
Ja cekam nalaze briseva (tek slijedeci tjedan) i onda cu znati dijagnozu i kako lijecim CIN pa cu vidjeti idem li u svibnju ili ne. Doc je bio predrag kada mi je rekao - ne bi ja vama sada radio briseve, ostavio bi ja to malo, ali znam da se spremate u Prag pa da ipak sve pozurimo. Divan je!
Mummy_s daj napravi taj test i javi nam da je +. Neka to bude tvoje cudo za ovaj Uskrs!
v&v cekam i tvoju visoku betu~~~~~~~
Ivana odi ipak na kontrolu prije Praga da budes sigurna da je sve cisto. Veca je vjerovatnost da se primi. A ako ja stignem do svibnja sve rijesiti, stignes i ti....
regina, storiatrieste, laky, tia, belinda, keksolina svima ~~~~~~ za uspjeh.
nadam se da cemo sve dobiti barem po dva vodenjaka u 2009.
ne mogu biti skromna, nocas sam opet sanjala da imam bebu pa me nesto pere i pere.
svima :love: i sretan Uskrs!
Sretan Uskrs! :love: :joggler:
Za plodno proljeće! :lol:
Curke moje želim vam da slijedeći Uskrs bude svima baš onakav kako sam si ja jutros zamislila..sve riječi su, pretpostavljam, suvišne! :mrgreen:
Sretan Uskrs!
A di ste curice?! Bit će da ste feštale dugo u noć 8) ....treba iskoristit još ovaj dan odmora i onda natrag u rutinu.
:*
V&v, šta je od tebe? Jesi napravila testić??????
imamo +Citiraj:
v&v prvotno napisa
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Svaka čast!!!!!!!!!!!!!!! :heart:
:D :D :D :D ČESTITAM od :heart: :heart:
ČESTITAM :D :D
Jupiii! Cestitam! :D :D
v&v čestitam :D :D :D :D :D :preskaceuze:
najezila sam se sva, maloprije migullyy a sad ti... koji predivan dan :D :D :D :D a kad si nam to mislila javit :D :D
kad je beta onda?
Pa čim sam napravila test sjela sam za kompjuter! :oops:Citiraj:
regina78 prvotno napisa
Ponovit ću test prema uputama liječnika 26.-og, a idući tjedan, već u ponedjeljak, idem vaditi i betu.
ajde ti odma na betu, necemo moc izdrzat do tada, dosat ti je taj jedan plusic... ocemo betu!!! :D :joggler: :sing: :dancingfever: pa da krenemo sa zvanicnim :tele: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu
ja ne mogu skinit osmjeh s lica a ni stat se jezurit, bas sam ponosna na vas cure :love:
V&V, čestitam :preskaceuze:
Ne mogu virovati! :D :D
V & V tako sam sretna radi tebe! :sing: :klap: :naklon:
Dakle, recept je prokušan! Na tebi (i drugim curama) je red!Citiraj:
ivana0906 prvotno napisa
Jupiiiiiiiiiii
čestitam v&v ,želim ti najdosadniju moguću trudnoću i jedno ili dva mala slatka anđela
cure nemojte ići na inseminacije ivf puno brže dovodi do bebe i skraćuje vrijeme do ostvarenja sna
v&v čestitam i ovdje. :D :D :D
v&v ovo je diiiiiivnoooo!Bravo za Češkiće!!!! :heart: :heart: :heart:
v&v :D :D :D
Čestitam od srca!!! :D :D :D
V&V bravo, bravo, bravoooooooooo...ajde ti odmah izvadi betu..ako je reagirao test mora biti zamjetna količina kojoj se onda možemo još više veseliti!!! :D :D :D
Ma savršeno!!!
CORKE MOJE ŽELIM VAM SRETAN USKRS! DRAGA V&V BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PLAČEM OD SREĆE KAO DA SAM JA TRUDNA AJDE ODMAH SUTRA PRAVI BETU NEMOŽEMO IZDRŽATI. :* :love:
v&v ovo je ludo, ludo, ludo!!!
Ma skacem od srece :D :*
Sada si mi riješila sve dileme oko IVF-A idemo i mi uskoro samo da krenem na nove pretrage.
Draga Ivana0906 za sutrašnji dan bez beštija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i što prije planiranje u Prag :D i naravno još puno puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za naše Uskršnje sadašnje i buduće trudnice da što prije dočekaju rođenje malih anđela :saint:
Hvala ti draga! Sretan Uskrs još jednom!
Sutra ću odniti urin, a nalaz ću znati tek za 3 dana.
AB7 obavi pretrage što prije da nebi i ti u zadnji tren ko ja trčala... :klap:
Curice moje, a što da vam kažem?! Ma ja zapravo još nisam svjesna tog plusa. Sumnjam da ću uspjeti ovaj tjedan izvaditi betu. Imam užasnu gužvu i privatno i na poslu. Jedino ako pod pauzom odem s posla u obližnji privatni laboratorij pa to tako riješim, i to ne prije srijede, drukčije neću moći.
Svima vama koje se spremate u postupak želim svu sreću ovoga svijeta, vi ste ju drage moje zaslužile!
:love:
v&v, vibram svim srcem za betu ~~~!
V&V :dancingfever: jupiiiiiii za plusić!!!!!! :D
Kako predivna vijest!!! Još ne mogu vjerovat!!
Pa draga ti si TRUDNA!!!!!!!!!!!!! :love:
Čestitam i mami i tati!! :*
I navijam da što prije uspiješ izvadit betu!!
Belinda kako nam se ti osjećaš? Još malo brojimo i do tvoje bete..jedva čekam! :mrgreen: :love:
Drage moje tu sam vam ja,ako slučajno mislite da sam zbrisala! :mrgreen:
Nekako mi je lakše dok ne čitam i pišem o simptomima jer ću izludit,i ovako sam di sam tu sam! :lol: (a i nije me bilo par dana kući)
Sad sam konačno upalila komp i odma 2 azoo trudnoće :D ,ovo je najljepši Uskrs dosad!!!
Ne znam šta da vam kažem za sebe,cice su ogromne,jedem ko luda,imam napadaje živčanoće (upravo je MM stradao :mrgreen: ),trbuh je bio ko lopta ali već par dana nije pa ne znam šta da mislim,2 dana mi se samo plakalo,nekad me još zna štrecnut u jajnicima...uuuuh,puna mi glava simptoma,a ne smijem mislit na njih!!!
Čulas sam se sa Lučijem i reko je da počnem uzimat i podnevne utriće i to oralno,al me peeeeruuuuu!!!! 8)
Osjećam se od njih mamurno,nemoćno,spava mi se,imam valunge,ma ko da sam došla s nekog patrya!!
I naravno zabranio mi vađenje bete prije petka i rađenje testova. Moram se u petak nacrtat kod njega da izvadimo krv za betu,nalazi su isti dan ali tek oko 1.
A ja ono,pa doktoreeeee tko će dočekat 1 sat!?!?! :shock: :mrgreen:
Al ipak mislim da je tako najbolje,ipak je u petak 2 tjedna od transfera.
Znači,mijenja se službeni datum bete-sad je 28.03.! :D
Kako ste mi vi cure,koja je prva u vozu za bembija??
Ljubim vas i :love: !
Draga moja po mome filingu čini mi se da ćemo do petka dobiti još jednu prekrasnu uskršnju trudnicu :D za nas sve nestrpljive da dočekamo vaše bete neka nam ovaj tjedan odnosno polovica ovog tjedna što bržije prođe :naklon:
Ma naravno da ću što prije početi vaditi pretrage jer kako je vama svima krenulo odmah imam i ja poticaj za dalje.Drage moje što bih ja bez vas sviju :*
ma njušim te nadaleko..mirišeš mi na trudnicu! :mrgreen:
ja bih trebala doslovno biti prva u vozu za Prahu ali moja M se ne da. Možda se ona to poigrava s rokom trajanja mojih ljekarija..Dajem joj rok od 6 dana a onda ću provokativno napraviti test! Da, da pravi pravcati test..to joj je do sada uvijek bio pravi izazov: npr. ja napravim test nakon što je nema 52 dana i eto ti nje već sat vremena poslije. :x