I mi smo isto na nultoj tarifi. :lol:Citiraj:
Imam je kao onu opciju "za 0 kuna"- to je bilo najbolje rješenje!
Printable View
I mi smo isto na nultoj tarifi. :lol:Citiraj:
Imam je kao onu opciju "za 0 kuna"- to je bilo najbolje rješenje!
:love:Citiraj:
BusyBee prvotno napisa
I ja.Citiraj:
Eci prvotno napisa
Moram ispričati priču o mom bratu i meni. Ja imam 34 god., a on 23. Uvijek smo se obožavali. Ja sam išla u školu, a njega vodila u vrtić. Zajedno smo pisali zadaće, ja u prvom srednje, a on u prvom osnovne :lol: Moj prvi izlazak u kino bio je sa prijateljicama, ali naravno i on klinac je bio sa nama. Uživam kada se sjetim tih dana. Da ne govorim o tome kada me je na telefon zvao dečko, a on se javio. Došao je u boravak po mene i svečano rekao- treba te prijateljica. Branio me je pred strogim tatom :lol: A isto tako, razbio nam je novi auto. Dečko je napravio totalku. Prvo je bila reakcija- samo neka je on živ, nema veze. Kada su se stvari malo sredile, a onda frka, zašto, kako, pa na kraju kazna. Žene nemate pojma kako sam ga branila- kako kvočka piliće :lol: Sada mm i ja očekujemo svoje dijete. I pretpostavljate- moj brat je presretan! Obožavamo se :D :D
Moram ispričati priču o mom bratu i meni. Ja imam 34 god., a on 23. Uvijek smo se obožavali. Ja sam išla u školu, a njega vodila u vrtić. Zajedno smo pisali zadaće, ja u prvom srednje, a on u prvom osnovne :lol: Moj prvi izlazak u kino bio je sa prijateljicama, ali naravno i on klinac je bio sa nama. Uživam kada se sjetim tih dana. Da ne govorim o tome kada me je na telefon zvao dečko, a on se javio. Došao je u boravak po mene i svečano rekao- treba te prijateljica. Branio me je pred strogim tatom :lol: A isto tako, razbio nam je novi auto. Dečko je napravio totalku. Prvo je bila reakcija- samo neka je on živ, nema veze. Kada su se stvari malo sredile, a onda frka, zašto, kako, pa na kraju kazna. Žene nemate pojma kako sam ga branila- kako kvočka piliće :lol: Sada mm i ja očekujemo svoje dijete. I pretpostavljate- moj brat je presretan! Obožavamo se :D :D
klia kao da pričaš moju priču :heart: :love: I između mene i brata je 12 god razlika i uvijek smo štitili jedan drugog, a danas se čak ponekad ponaša kao da je moj stariji brat, brine se, zove, štiti me, bori se za mene kad treba :heart: , a kolika je moja ljubav prema njemu, nebo nije dovoljno :heart:Citiraj:
rena7 prvotno napisa
i ja i moj prvi mlađi se sad obožavamo,
skupa smo u zg, skupa na ručkove, sad je sve super.
ali kad se samo sjetim kako smo se znali mlatiti dok smo bili mlađi,
prije puberteta. ko mačka i pas, dva dana sve super i onda dva dana pokolj.
bilo je perioda kad jedno drugo nismo mogli smisliti ni nacrtane.
nakon puberteta su se fizički obračuni pretvorili u verbalne,
sad se svađamo ko odrasli ljudi, ako do svađe dođe.
i više se ne tučemo :mrgreen: majka nam je odahnula.
Meni je uvijek bilo žao što nemam brače, pa čak ni bratiča. Sigurno je prekrasno dijeliti djetinjstvo sa nekim. I imati nekog tako bliskog kasnije. Zato ih ja imam troje. :mrgreen:
Phillis,kako je,što ima?
Mučno!
Phillis75 :love: :heart: :*
nisam nikad bila pretjerano bliska sa mojom sestrom, mada smo se kao djeca super igrale. sa svojih 7 godina čuvala sam jednogodišnju seku dok bi mama otišla u dućan (tup - sad pola forumašica pada u nesvjest). za vrijeme škole je svaka imala svoje prijatelje i svoje društvo.Citiraj:
Anci prvotno napisa
što smo starije oslonac smo jedna drugoj - posebice kad nas starci (tj. sad samo mama) počnu nervirat :mrgreen: :roll:
:love:Citiraj:
Phillis75 prvotno napisa
Nadam se da je to ono što mislim da je. :*
Izmedju sestre i mene je 4 godine razlika. Od kad sam krenula u skolu sam nju i sestricnu redovito cuvala :/ . Valjda je to bilo normalno onda. Posebno bi mi bilo tesko kad su se dvije petogodisnjakinje udruzila u maltretiranju :P.Citiraj:
mama courage prvotno napisa
Sad imam odlican odnos sa sestrom (valjda zato sto vise ne zivimo zajedno).
Phillis75 :love: :heart:
XCitiraj:
bfamily prvotno napisa
i ja :DCitiraj:
Zdenka2 prvotno napisa
i još jedan :DCitiraj:
malena beba prvotno napisa
Imam osječaj da vam dugujem svoju odluku iz razloga što ste u tolikom broju i tako zdušno se trudile pomoći mi. Moja odluka nije bila laka, ali je moja i kako će ona utjecati na mene to ćemo tek vidjeti.
Činjenica je da što god odlučila ja moram to proći a ne vi. Ja moram procijenti što mogu podnijeti a što ne. Stoga sam odlučila da ne zadržim to dijete.
S trenutnog stajališta ja nemam više snage za još jednu trudnoću (u ovim okolnostima). Već sada se mrzim kad nemam dovoljno snage da se izigram s njima do navečer. I kada se svako jutro budim kao da me pregazio teretni vlak, i još mi se spava a moje ptičice me zovu da donesem mlijeko. A to je tek početak, gdje je tek geganje i veliki trbuh.
Kao što je Litala rekla da čovjek mora sagledati svoje mogućnosti i želje.
Hvala vam.
sretno :love:
upravo to.Citiraj:
Činjenica je da što god odlučila ja moram to proći a ne vi.
drži se, phillis!
Upravo tako, ma kakva odluka bila , nije lagana.
Drži se.
Hvala na iskrenosti i sretno tebi i tvojoj obitelji :love:
drzi se :heart:
hvala na iskrenosti i drzi se :love: :heart:
:cry: tvoja odluka, tvoje dijete - ja to ne bih mogla- čuvat ću se ovakvih tema ubuduće.
temu cu zakljucati da ne ode u neke krive vode.
zacetnici teme :love: