Svečano prijavljujem, danas sam bila na vaganju i imam okruglih 100 kila. što znaći 12.5 kg sam u plusu a 32. tjedan!
naravno da moram opet na dijetu! :cry: :cry: :cry:
Printable View
Svečano prijavljujem, danas sam bila na vaganju i imam okruglih 100 kila. što znaći 12.5 kg sam u plusu a 32. tjedan!
naravno da moram opet na dijetu! :cry: :cry: :cry:
ma-ma, ne uzbuđuj se previše. Bitno je da je s bebom sve ok. Kilice buš skinula ionako nakon poroda. :love:
Danas sam 25+0.
U prva tri mjeseca dobila sam tri kila. A onda u mjesec dana još tri :shock: Dr. me poslao na OGTT i nađen mi je blagi poremećaj glikemije (6.1)... Izbacila sam sve slatko, masno, smanjila voće, uvela veći broj manjih obroka, ne pijem sokove, jedem dosta povrća, najmanje jednom tjedno ribu i samo nemasno meso (piletina ili junetina). Rezultat je vrlo lijep - u ovom mjesecu sam dobila samo jedno kilo! :D Dobro se osjećam i nadam se da ću i nadalje moći kontrolirati dobivanje na težini.
Od zadnjeg pregleda (pre mesec dana) sam dobila 4,5 kg. Do sada ukupno 8 (ali ja mislim da je i više, jer sam na prvo merenje išla u trećem mesecu, kad sam se već bila ugojila)
Sad sam 20+2.
Ja bih volela kad bih ipak mogla malo da se iskontrolišem, jer mi je ovo previše kila, ali ne znam kako.
A vitamine tek treba da počnem da pijem (pa kad mi oni tek raspojasaju apetit :roll: )
Moja dr i dalje uopšte ne komentariše moje kg, a vidim da vas vaši uglavnom grde.
38. tjedan - okrugla desetka u plusu koja mi se tak sviđa da bum na njoj pokušala i ostati :)
evo 38 tj , ja +17. ali beba jako velika i puno plodne vode. ako bude ko pri prvom porodu 10 kg manje, neće ostati sad bač jako puno za skidati ;)
Ja sam 35. tjedan i na +15 kg sam. Ništa mi se ne vidi, sve je u stomaku, moja mala cura sve pokupila sebi :mrgreen:
ja sam u 17 tijednu i dobila sam svega 2 kg
evo da se i ja malo izjadam 25tj+9kg doktor me spota jjakkooo :oops: