~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odličan nalaz amnio :heart: :heart:
Printable View
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za odličan nalaz amnio :heart: :heart:
Vibram iz sveg srca ~~~~~~ :heart:! Ako te zanima bilo što oko amnioa, javi mi se preko pp-a (ja sam imala loš double test - 1:84 , kombinirani je bio OK i UZV je bio OK i isto išla na amnio).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ma MORA sve bit ok :love2:
bebomanka, nadam se da to što se vidjelo ipak nije tako crno i da će tako pokazati i amniocenteza. Držim fige za uspješnu amnio i super nalaze. :heart:
draga moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sigurno je sve u redu :heart: :love:
Bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ biti će sve ok.
bebomanka vidjet ćeš da će sve biti u redu samo se ti drži i nedaj da te takve prognoze bace u bed. Vjeruj u svoju bebicu :*
Hvala vam drage moje.. :love:
:* svima redom!
Bas me to danas psih. izmorilo...jedva sam vam se javila,malo pocela citati o amnio po forumu i u jakoj glavobolji i nekakvom bunilu sam zaspala i spavala cijelo poslijepodne..Inace proslu noc nisam skoro nista spavala..kao da sam predosjecala..
Hvala vam...da vas nema stavrno ne znam sta bih.... :heart:
Neka sve bude u redu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: Vibram iz sve snage da se taj crni oblak sumnje raspline k'o da ga nije ni bilo ~~~~~~~~~ :heart:
bebomanka bit će sve u redu, napravit ćeš amnio i to će te smiriti, a ja ~~~~~~~~ da do kraja sve bude kako treba.
Draga bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~iz petnih žila da sve bude u najboljem redu i BITI ĆE! Misli pozitivno i misli na svoju bebicu koja treba tvoj mir ! Pusa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da amnio bude u redu :heart:
Draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu :love: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
bebomanka!
i mi smo to prosli i nije bilo tako strasno. vjerujem da samo najjaci embrici prezivljavaju sva ta tumbanja po laboratoriju, stoga kako bi moglo biti nekih problema!!! :heart:
Draga, svim srcem se nadam da će te rezultati amnio obradovati. I sve nas.
:love:
Draga bebomanka, sve će biti u redu, uvjerena sam u to!
šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
xCitiraj:
mala garava prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:love: :*
Bebomanka, njemacki lijecnici su mojoj mami dok je nosila moju sestru (jednu od moje dvije sestre ) govorili da ima neki (e sad bi ti lagala koji) ostecen kromosom i da dijete nece biti sasvim normalno, te su joj predlagali pobacaj dok jos nije kasno. Moja sestra danas ima 33 godine, frizerka je, u sretnom braku, samo jos djece nema jer kaze, jos nije spremna na majcinstvo, al sad ce skoro ;)
Tako da ja vibram da bude sve u redu i da su lijecnici nesto krivo vidjeli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusa tebi i tvom mrvuljku :*
~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~
Bit će sve dobro :love:
~~~~~~~~~ :heart: ~~~~~~~~~
Bit će sve dobro :love:
Bebomanka puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~za tebe :love: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malog pišulinca da sve bude u redu :love: :heart:
Draga bebomanka, želim ti iz sveg srca da amnio prođe dobro i da nalaz bude uredan. Ipak je to samo statistika i prognoza (prijateljica sa sličnim nalazom i rizikom 1:23 rodila je zdravu bebu).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:love:
Bebomanka :love:
Drži se hrabro i dopusti samo pozitivne misli.
Držim fige svim silama da će te amnio umiriti i da će ti onda ostatak trudnoće biti pravo blaženo i spokojno stanje :heart: .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Eh..ne zna se sto je gore..Radila sam kombinirani probir upravo zbog toga da bi eliminirala ciste savijesti AC i nakon sto je ta prva pretraga prosla vise nego dobro, niti na kraju pameti mi nije bilo da bi naknadno pri "Anomaly Scan-u" nesto moglo iskrsnuti....toliko o pozitivnom razmisljanju :(
Sad imam crva sumnje u sebi i na sve to se moramo odluciti za AC..uh....
Citala sam puno i na nasem i na austrijskom forumu razno razne dozivljaje i vecina ih, hvala Bogu sretno zavrsava! Mozda da sam odmah otisla na AC bez ovog dodatnog crva sumnje, nebi toliko brinula.......
A sad, sto je- tu je....
:* vama drage moje od mene i mog borca :heart:
Bebomanka, bit ce sve u redu. Znam par zena koje su dobro poplasili a na kraju su rezultati ac ispali skroz uredni. Saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve dobro prodje i jedan veliki virtualni :love:
Ma baš sam išla tražit jesi li radila kombinirani.Citiraj:
bebomanka prvotno napisa
Ako je on ok onda je stvarno najvjerovatnije sve ok.
Kombinirani je stvarno dosta precizan. Na amnio te šalju baš iz predostrožnosti.
Jasno mi je da si jako uznemirena i da te tuđe riječi teško mogu umiriti.
Ali probaj umiriti sama sebe što više možeš. Uvjerena sam svim :heart: da će sve biti ok.
Draga Bebomanka, ja znam da će sve biti ne samo dobro, nego odlično!
Obavi to, da si ukloniš tog crvića i uživaš dalje u isčekivanju svog mališana.
Mislim na tebe :heart:
Ma bebomanka sve će to biti super!!!! Mrva je jaka i ne da se, a ja jedva čekam da dođeš u Zg... :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love:
mila moja, evo ja do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude ok
probaj se smiriti koliko možeš, a mi ćemo misliti na tebe :* :love:
a kad će ti biti gotovi nalazi?
Ma sigurna sam da će sve biti u najboljem redu :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo ih malo da sve bude i brzo zaboravljeno, a ti da uživaš u daljnjem tijeku svoje trudnoće i maloj mrvici kad dođe :heart: :love:
....divna prica... evo da ti i ja cestitam: :D :heart: :saint: :love:
Divnooooooooooo...
bebomanka, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i malenog borca! :* :*
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
:heart: :heart: :heart: :love:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabre roditelje i njihovog dječačića.
Mora biti dobro, jednostavno MORA
:heart: :saint: :heart:
bebomanka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: