super vijesti, uzivaj u setnji :D :D
Printable View
super vijesti, uzivaj u setnji :D :D
Bravo za lucu :D
Super kako napredujete, uskoro će vas dvije Luči i na rafting poslati :lol: .
bravo :D :D
:D :D Za Lucu i šetnje! :heart:
Za šetnju ive_Luce/Lovra :D :D
BRAVO :D :D
:sing: :D
:D :D :D bravo Luce, samo tako nastavi :love: :heart:
:D :D :D :D
:*
:D :D :klap: iva_luca
sretno nek bude i dalje :*
:D :heart: :*
Pa baš rafting ne bih (voda nije moj element :/ ) ali, na jedno planinarenje bih vrlo rado (sad mi fali smajlić kojem cure sline!) ili jedan dobar đir, recimo na Svilaju sa endurom... Ajme lude mene! A do jučer sam maštala o odlasku na plac :lol:Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
Svilaju prepusti meni :mrgreen:
Cure super za Vas dvije. :love: :love:
:D :D :D :D
Na ovo sa Svilajom i meni sline cure :P (ovo je kolko' tolko' slično), a kako smo motor prodali jel' bi nam ga posudili, ma barem malecko na kratko dok ste u fazi šetnje.......... pretpstavljam samo do slijedeće kontrole kod Lučija :lol: :lol: :lol: .
Garažiran u Splitu.... ;) i vozikamo se samo kad smo dolje.....Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
Ovdje smo posuđivali od šogora 8)
:D :D :*
Iva Luca :D
Bravo za setalice! :D :D
:heart: :D :D :D
sjetna i ti bi na dobitni motor ha?! :lol:Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
dobitni motor da, bit će prije ili kasnije, a budući da iva_lucin garažiran u Splitu kaj mislite da pitamo Lučija za posudit :lol: njegov je još više dobitan (kaj mislite koliko trudnica broji :? )
To je kraj i moga dide :)!Citiraj:
sjetna35 prvotno napisa
Aaaaaaa :) jelda znam izabrat lijepe krajeve za skituljenje... Posebo je lijepo u jesen! Od Vrlike, preko Maovica u pravcu Drniša prije par godina je proširena i asfaltirana nekada loše održavana cesta. Time je olakšan prostup planinskim proplancima i vrhovima... :*
Dok vi o Svilaji i ljepotama lijepe naše, ja ću pohvaliti tu tvoju ljepoticu!!! Baš je lijepo narasla, želim vam da i dalje ovak odlično napredujete!
Čestitam :D :D :D
Čestitam :D :heart:
Bravo za naše cure.
:D :D :D :D :D :D
Bravo iva_luca :preskaceuze:
Cestitke :heart: !
Drage moje djevojčice, mamice, koke...
Luca i ja smo danas (9+6) bile na kontroli: Luca je narasla, ima 3,6 cm i još uvijek ima veeeliku glavu :zaljubljen:
Ja sam dobro i živahno :P što i nije neka novost (bar ne za one koje me poznaju). Dobila sam 1 kg na što nije bilo primjedbi...
Ovo nam je prva kontrola na koju sam išla mirna i bez straha - nekako, osjećala sam da je sve u redu.
:heart: !
:D :*
Joj micek mali suprer :heart: a tebi :* za 1 kg :mrgreen:
:heart:
Super, bravo za mamicu i za Lucu! :D Nek se tako i nastavi, sve lijepo, kao po spagi. :*
:heart:
:heart: :love:Citiraj:
iva_luca prvotno napisa
bravo za lucu i tebe! :D :D :D :D :D
:* :love: :heart:
Neka i statak trudnoće prođe opušteno :D :saint: