I ja to mrzim. Pa onda posegnem za neekoloskom mjerom mrvljenja kruha prstom do dimenzija s kojima je u stanju proci kroz odvod. :oops: :mrgreen: Ako je komadina prevelika, hebiga, sto se mora, nije tesko, odnesem u smece.
Printable View
I ja to mrzim. Pa onda posegnem za neekoloskom mjerom mrvljenja kruha prstom do dimenzija s kojima je u stanju proci kroz odvod. :oops: :mrgreen: Ako je komadina prevelika, hebiga, sto se mora, nije tesko, odnesem u smece.
Ja ko mazohist: još cijedim rukama pa onda u smeće :mrgreen:
pa zar nije lakse sprijeciti da se doticna hrana i smece smoci i lijepo sve (suho i kompaktno) skupi na radnoj ploci i drito u smece?
nije, zorana, ovo je vrlo vazan egzistencijalni problem :mrgreen:
Mi za to smeće, tipa kore od krumpira i sl. kad nešto čistimo, koristimo jedan veći pladanj, jednostavno ide sve brže i higijenskije. Krenem peći kolač, izvadim sastojke i to... poludila bih da mi se useli jedan takav koji prljave pjate stavlja u sudoper i sl. :P :P
XXXCitiraj:
Felix prvotno napisa
Felix, znaci propustam puno toga jer nemam kvacice za robu? :mrgreen:
Molim da mi netko objasni, pa kaj vi to povrće, meso, krumpir i to sve kaj vam se gadi guliti i čistiti u sudoperu ne perete prije čišćenja u tom istom sudoperu?
Ovako i onako sudoper poslije moram oprati.
Ja nisam od skupljača smeća i ako gulim u sudoper odmah pokupim i bacim, hrana na tanjurima nikad ne ide u sudoper već u smeće drito, a tanjuri u sudoper, to mi je ko dobar dan, pa kaj ću sama sebi raditi dodatni posao :mrgreen:
Kavin, baš sam danas mislila na tebe kad sam gulila krumpir.
Ne, ne perem povrće prije, jer mi se onda to mokro lijepi po rukama i po gulilici itd.
Operem poslije, istrljam (kao i ti neoguljeno) pod tekučom vodom i ne vidim potrebu prati 5 puta.
U stvari dođe ti na isto ;)
:*Citiraj:
kahna prvotno napisa
Pa da možda i imaš pravo, mislim da je u tome svemu veliki dio stvar i navike.
Meni je problem kad mi je onako suhi krumpir i prašina po rukama pa se sva ježim ko neko od stiropora.
A mislim da sam i shvatila bit gađenja ( npr kod Felix - ispravi me ako griješim ;) ) gađenje se odnosi na dodirivanje toga ili vam stavra osjećaj ko da kopate po smeću, jesam u pravu?
Ma meni se niš ne gadi 8)
Stvarno, da znate kakvih sam sve čuda radila/dirala.
Nisam mislila persirati Felix, ako se tako čini, već sam se obratila onima koje imaju odbojnost prema "smeću" ;)
Ja to radim-jer mi je tako lakše, u prvom redu-samo iskrenem u smeće.
A gadljivost-nisam baš nešto gadljiva (niti uredna-to nisam), više ljuta :mrgreen: na neke ex cimere kojima bi to smeće stajalo danima (a to je, onda, ravno kopanju po kanti), uf