pomikaki prvotno napisa
Dala sam mm-u da pročita ove zadnje postove (istina, ulovio me u pol prepiske s tatekom jer sam morala prekinuti radi davanja cice, ali trebala sam mu poslije još objasniti koji su sve moji postovi :) ).
Dobro se nasmijao i rekao da sam dobro to napisala. Sav je bio ponosan. Mi bi i inače trebali komunicirati preko interneta. Da otvorimo jedan forum za nas dvoje. Kad razgovaramo bez kompjutora između, brzo mu dosadi.
Ima u zadnej vrijeme situacija kad se osjećam kako je opisala koksy, da živimo dan za danom, bez prave komunikacije, ja ganjam dijete i navečer zaspem s njom, on za kompjuterom, živimo privremeno s mojima što nimalo ne pomaže da budemo manje nervozni, bilo je i dosta problema zadnjih godinu dana i nije bilo puno vremena za razgovore... svako toliko on pukne i otrese se, nepotrebno, ja onda hoću razgovarati, ok puknuo si, hajde sad reci da ti je žao pa da se pomirimo, ali šutke preko toga ne želim ići. Niti se dobro pri tome osjećam, niti ne želim da svojoj kćeri pružam takav uzor. On ne uspjeva pratiti više od pet mojih riječi za redom i već se okreće kompjutoru, kaže da ćemo razgovarati kasnije, a ja znam da nećemo. Posvađali smo se i pred malom i napravili joj nepotrebne traume.
Ja u zadnje vrijeme pucam po šavovima, ima dana kad je sve ok, a onda opet dana kad ništa nije. Rado bih da dijete odraste s oba roditelja, ali i da se ta dva roditelja ne svađaju, ne ignoriraju, ne podbadaju, nego da joj pokažu kako idealan brak treba izgledati. Da ne pristaje na manje od toga. U zadnje vrijeme spremna sam na sve.