:zaljubljen:
Printable View
Lili :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
ma lili malo koja beba dođe baš na taj datum očekivani...moje su odužile 9 i 5 dana... :lol:
pusa buši i sretno lilek! :*
:love: :heart:
Sretno, cure!
Lili draga šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i neka ti porod bude kao moj :love: :heart:
Lili draga moja zemljakinjo, od :heart: ti želim što lakši i bezbolniji porod i naljepši susret sa svojom malom Leončicom. Sretno draga. :* :* :* :*
Lili75 bitno je da vas dvije uživate pa tako svejedno jel će puca na vrijeme ili će malo kasniti. :love:
Lili :heart:
čeka lako pamtljiv datum 5.5 mozda :* curi i tebi
sretno cure! :* :heart:
A što se trbuha tiće ... :mrgreen: bit će on tu još neko vrijeme i nakon poroda, ništa se ne sekiraj :lol:
hvala cure na podršci i željama, i šali za trbuh :lol:
mi stvarno uživamo, ja se uopće ne živciram, doći će malena kad treba, možda čeka da nam teta spremačica napravi generalku u stanu u utorak pa onda :lol:
jedino što svi živi stalno zovu i pitaju, pa mi to dragog čini nervoznim...:-)
ja smireno i s radošću iščekujem prve trudove i iskreno jedva čekam da sve počne (kad Leona odluči) ... :D
Mene ko da je netko nadrogirao, ko u nirvani sam :lol:
lili draga dobro vam jutro..je najgora je okolina...mene su svi zezali pa kad će više dijete doći... :lol:
neka bubica mala zna kada želi vani a ti ionako si pod kontrolom
:* buši
pa naravno da se Leoni ne žuri, lijepo je na toplom, u vodici, dobije papati kad poželi, mama ju cijelo vrijeme ljuljuška - pa tkop bi se dao iz takvih uvjeta!
ali ipak svi mi ju nestrpljivo očekujemo, a pogotovo tata i mama, pa će ipak morat izaći - kad tad - ha, ha!
Lili svi čekamo najljepšu vijest!
ajme barbi stavila si novu Lovrinu fotku, ma šećer mali ...vidim tko će mi zavodit Leonu :)
curke velika vam :*
stelitta, ne dam se ja tako lako okolini, ja samo sa smješkom kažem zna beba kad je njeno vrijeme i uživam u ovim zadnjim danima trudnoće kao što sam uživala i čitavu T. , a kako ću tek uživat u majčinstvu izgleda mi nezamislivo !!! :D
LILI sretno draga :*
lilek uvijek me ovo sjeti na onaj vic o Hercegovcima....( dapače nemam ništa protiv jer mm ima te korijene) Kada su rekli u vicu da stave 100 maraka na izlazu iz rodnice pa će dite odmah vani...ccccc :lol:
neka tvoja malecka lijepo još pliva kada je tako supač unutra...moja je trebala doplivati 7.5. a došla je 9 dana kasnije.... :love:
eeeeeeeeee malo je 100 sada :lol: :lol:Citiraj:
stellita prvotno napisa
možda prije 100 EUR :lol: :lol: :lol:
s obzirom na mamine i tatine gene, možda u tom i bude istine :lol: :lol: :lol: fakat se nasmijah...
lili :* bit će to super tajming
Lili nek si ti super, a super je i malenoj i doći će princeza kad ona hoće a ne ostali. :love:
Ja stalno povirujem ima li šta novo :love: Sretno!
i ja čekam vijesti :heart:
i mi.... :lol:
lili navukla si nas.... :love:
:cekam: :*
lili :raspa: :cekam:
:* tebi i maloj vrtirepki :heart:
a kako je tek našoj lili
:* za što prije i ti :* svoju curu!!!!! :heart:
:love:
ima li šta? (i danas je lip datum za bebicu,moja ima danas točno 19 mjeseci)
:cekam:
Maloj je Leoni očito jako lijepo u maminoj buši. :heart:
:cekam: :cekam: :cekam: :raspa:
i željno očekujemo malu Leončicu.
lili75,nadam se da ćemo uskoro pročitati lijepe vijesti o susretu mame i bebice.
želim ti brz i lagan porod.. :love: :*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mamu i bebu :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: Sretno!!!!!!!!!
Cure, sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love: :heart:
Cure sretno od :heart:
lili ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: