Hvala ti što nas obavještavaš o vašim okolnostima i životima i emocijama...
Očekujem nastavak i želju da što prije budete zajedno! :heart:
Printable View
Hvala ti što nas obavještavaš o vašim okolnostima i životima i emocijama...
Očekujem nastavak i želju da što prije budete zajedno! :heart:
:heart:
s nestrpljenjem čekam nastavak priče
:heart: :heart: :heart:
Ajme, kako je lijepo prošlo :heart: :heart: :heart: !!! Želim vam da čim prije budete zauvijek zajedno :heart: !
Hvala ti što pišeš i dijeliš s nama svoje doživljaje i emocije. Vaši doživljaji su mi uljepšali cijeli dan. S nestrpljenjem čekam da dečki dodu k vama zauvijek. :heart:
Prelijepa priča koja me u pola sata čitanja nekoliko puta nasmijala i rasplakala :heart:
Nek' samo vrijeme prođe što brže i nek vaši kikaći zauvijek dođu doma svojoj mami i svome tati
:heart: :*
sretna sam zbog vas i vaših :saint: :saint: :saint: ,samo da što prije budete svi zajedno ,jer djećici je upravo to potebno ljubav,sigurnost i topli dom :love: :heart:
Joj, divna divna divna priča!
I to sa sretnim krajem!
Želim vam da vam dječica čim prije budu doma! Kako je divno što se nisu morali rastati jedan od drugoga! Da bar ima još takvih slučajeva!
(gle ovo: sve rečenice s usklučnikom :) )
Sretno i uživajte zajedno! (eto ga još jedan)
Jako se veselim vašim dogodovštinama, ma kako mamile suze!
:love:
da što prije budete svi zajedno :heart:
mala Ina,priča je stvarno dirljiva,puna emocija i ljubavi.
Želim vam od :heart: da što prije postanete obitelj zauvijek i da nestanu ti bolni rastanci.I ja čekam nastavak.... :D
evo jedan potpis ko kuća :heart: :*Citiraj:
MIJA 32 prvotno napisa
:love: hvala vam curice moje
Hej pa sutra petak 13
Tocno mjesec od poziva iz centra ! Aj popijmo jednu u to ime !
:coffee: evo kava, kad nema nista jace :mrgreen: !!
"A kad mi dođeš ti i osmijeh vratiš mi, Sva patnja i bol života mog će proć' hej stara, nems pojma sta te sve ceka... Procice ti sva patnja i bol ali i zelja za zivotom :lol:
Ja ti ih imam troje, 2 (cure bioloske)+1(donela ga roda) :preskaceuze: Dok su se one igrale u parku ja sam bila na klupi i citala knjige, a sad sa njim ni ne pomisljam da sednem, ma ni ne pogledam klupu, zapravo ne smijem gledati ni u sto drugo osim u njega i spasavati ga od njega samoga. Ono sto si pricala o spavanju, pored koga ces leci, pa da kod nas je to klasika. A cuj ovo, ako odlazak u krevet prodje normalno, citaj svako ode u svoj), ja sam beskrajno tuzna pa celu noc (citaj 3-4 sata) provedem u setanju od kreveta do kreveta jer mi je najsladje da ih zagrlim poput jastuka i tako, ne znam gde bih prije. Blago mamama jedinaca :mrgreen: nemaju nedoumicu.
Zaboravi normalnu ishranu, odlazak u WC kad ti je sila, (ja za to cekam stariju kcer da se vrati iz skole i preuzme nadzor), to znaci da probavu rihtam prema njenim skolskim obavezama)....
I, jos nesto jako vazno, u jednom trenutku kad ti prosvira mozak od obaveza, nesanice, njihovih zezalica (uh kako sam blag izraz upotrebila), sigurno ce ti pasti na pamet zasto ti je sve to trebalo...Ne, ne, ne reci da nece, jer to je normalna i uobicajena misao koja proleti SVAKOJ )BEZ OBZIRA ,BIOLOSKOJ ILI NE )mami pre ili kasnije. To shvati kao sastavni deo radnog mjesta ~mama~ i nemoj da te bude sram od sebe same ili da osecas griznju savjest. Bes prodje brzo a ti ces gledati svoje voljene veverice, preplavljivace te ljubav odasvuda, i pitati se kako neko moze ziveti bez te zajebancije! SRETNO :heart:
evo i ja cu s kavom :coffee: nazdraviti za petak 13!!!!!!
Petak 13. je zahvaljujući ovim prekrasnim dečkima i njihovoj hrabroj mami i tati naravno, dobio sasvim neku novu dimenziju!! ;) :heart:
:D :heart:
Lijepo je čitati o vašim susretima, a tužno o rastancima. Zajedno s vama jedva čekam dan kad ćete ostati na okupu. :love:
A tvoj opis malog I koji sve razumije podsjeća me na našeg starijeg sinka, kakav je bio kad je dolazio - iako je on tada bio već mnogo veći.
Ja sam plakala ko kisa citajuci tvoje predivne postove i ne mogu docekati nastavak tako divne price. :heart: :heart: :heart:
Ma svaka ti je na mjestu ! Ismijala sam se do suza tvojoj iskrenosti. :lol:Citiraj:
bofida prvotno napisa
Svaka ti čast Ina :naklon: i :heart: :heart: :heart:
bofida :lol: mislim da si uspjela kratko i jasno sročiti pravo stanje stvari! :lol:
Skidam kapu do poda.... stvarno ste divni ljudi, ti i tvoj muz.
~~~~~~ da tri andjela sto prije ostanu zauvijek s vama :heart:
Kako sam se rasplakala zbog vašeg prvog susreta.
A zajednički vikend :heart:
Želim vam da što prije budete zajedno :heart: :heart: :heart:
Ja se svaki put rasplačem kad ovo čitam :oops:
Silno mi je drago da ćete postati jedna prekrasna velika obitelj i da će 3 mala predivna dječaka imati tako lijepi dom.
Želim ti puno snage da izdržiš pve najteže trenutke iščekivanja do onog konačnog, kada ćete svi biti na hrpi - kako kaže I. - zauvijek :heart:
kad sam čitala retke koje si ispisivala, plakala sam nenormalno i pomislila: Bože, ako nam se ikad išta desi, molim te da moji dječaci imaju nekog ovakvog da ih čuva ...
ima li novosti?kad stizu bez vracanja? :mrgreen: :love:
Prosao je jos jedan zajednicki vikend. Od cetvrtka do nedjelje smo bili zajedno :D
Sve super, sad nekako svi lakse podnosimo rastanke, jer smo dobili papir od centra da ih mozemo posjecivati i da mogu dolaziti k nama kad god mi to zelimo. Odmah se lakse dise. Svaki put smo morali pisati zamolbu centru, kada, u koliko sati i koliko dugo zelimo biti s njima.
Jooj cure kako nas iskusavaju, kako ispipavaju granice uuuh !
Ne smijemo biti prestrogi, ali opet moramo biti doslijedni. Kakvi smo sada, takvi moramo ostati do kraja. 5 puta objasnim sto smiju, a sto ne, e 6 put mi para ide na usi. Zato im je Bog dao 2 uha, da na jedno udje, a na drugo izadje. :)
Danas mi je majstor cijeli dan u kuci, krecimo sobice, za vikend dolaze kreveti, a sutra idemo kupovati ormarice, tepihe i sve popratne stvarcice.
Pitali smo ih u kakvu boju zele da im okrecimo sobe " Flapon u cujvenu boju, a zid u tivu boju"
Flapon !!! :lol:
Ne sjecam se da li sam rekla ali imamo problema sa nekim slovima tako da cemo kod logopeda biti cesto.
Eh eto toliko do slijedeceg vikenda
:love:
super,jako mi je drago :D :D :D
srčeka mala,baš su sretni što vas imaju :heart:
a ovo za uši je genijalno,baš ću zapamtiti :*
predivno :D :D :D ,saljem pusu za svakoga :* :* :* od :heart:
A super, uređujete sobu znači... dečki sigurno uživaju...
moram,naprosto moram napisati ovdje da se iskreno veselim vašoj sreći.
ne znam kada sam posljednji puta ovoliko plakala :heart:
divno, divno draga moja.
Šaljem milion :* :* :* :* za Vas dvoje i male dečkiće.