mc je bila u crnom, a na standu slatka plava felix
Printable View
mc je bila u crnom, a na standu slatka plava felix
Ahaaaa! (vidila slike do kraja ;) )
kad cemo moc vidjet druge slike, od onog fotografa sta je fotkao?
ja bih te htjela bas vidjet :D :D
zvat cu sutra maxi, to je njen brat
sad sam odgledala prilog nove tv i malo tu cituckam... ma krasno! :love: svaka cast cure :*
moze pitanje: jesu li bebe morale actually dojiti u to vrijeme, mislim, sta ako im nije bilo do toga? jesu li se takvi brojali? sorry, ako je pitanje glupo :oops:
ali ja ne mogu vjerovati da se nije naslo vise zena u tolikom gradu... :? da sam blizu, mi bismo bili dosli. ok, bilo je lose vrijeme, ali toliki grad, toliko zena i beba... :?
bila je to jedna minuta (ok, dvije, tri, cetiri) istovremenog dojenja, a ne sisanja dojke i gutanja mlijeka :)
To je i MM rekao - u milijunskom gradu, da je dosla svaka 10.000 zena bilo bi nas 100 :cry:
Mislim, puno nas je bilo, al mi je zao sto nas nije bilo dosta za zlato...
Usput, cijelo jutro dok smo se pakirali sam slusala radio Sljeme koji su pozivali na druzenje kod HNK za promociju roze vrpce, pa na Bundek za zastitu zivotinja, pa na Jarun za... al nisu nijednom spomenuli Rode niti okupljanje na Trgu... Mozda bi jos tko dosao da je bilo poziva preko radije?
bojim se da ne bi...nažalost :cry:Citiraj:
EvaP prvotno napisa
ispred hnk se isto okupio sramotno mali broj ljudi. :evil:
puntica, jesi ti bila ispred HNKa?
Kako je lijepo ovo čitati...i meni je srce veliko ko kuća kad pomislim na tu dobru vibru koja je tada strujala centrom grada :heart:
A, da se Miro bacio na posao pravljenja djeteta mjesec dana ranije i mi bi bili s vama, sad ću mu to sasut u facu :lol:
jesam :DCitiraj:
Mukica prvotno napisa
evo ovdje nešto fotki: http://s71.photobucket.com/albums/i145/nbelavic/RMK2/
bilo je predivno, makar nam kiša nije dopustila da se duže zadržimo :love:
vau, fotke su mrak!
Slike su super. Hvala!
A radio sljeme sam i ja slušala i baš mi je bilo žao da i oni nisu popratili ovu akciju :(
Oni su kao Zg radio a to im je promaklo :nope:
pričali su o tome cijeli tjedan, sigurno, oni vole Rode!
koliko sam čula i na radio101 su spominjali taj event. ok, u njihovom poznatom stilu :lol:Citiraj:
bilbo7 prvotno napisa
o, fala, fala :)Citiraj:
blazena prvotno napisa
Sve ste izgledale prekrasno!!!
Nažalost nisam dojila duže od mjesec i pol, ali imate apsolutnu moju potporu.
Mislim da treba više ovakvih javnih akcija!
:heart:
Evo ja sam tek danas došla do neta pa se javljam sa zakašnjenjem :mrgreen:
Cure bilo je predivno i stvarno sam sretna šta sam bila dio događaja...štata samo radi kiše šta nas je rastjerala :love:
yorkice, nemas pojma kako je meni drago sto si bas ti, jos jedna splitska roda, bila s nama :love:
bas mi je zao kaj nismo mogle doci :cry:
Čestitam sudionicima! :D
super, blago vama koje ste bile tamo i uživale u ovoj akciji
mi ćemo na prvu sljedeću, imamo ispričnicu
Dali se zna službeni broj koliko nas je bilo?
prebrojane 53 glave na mojim fotkama
ako cemo njih uzeti kao sluzbene
u svakom slucaju preko 50 je bilo
:D znaći bronca!
:D :D
Bilo je prekrasno :heart:
Pitam ja Anu hoćemo li i mi, a ona meni - ma daj, pa vidiš da su samo male bebe.
Prekrasno je vidjeti vas na svim ovim slikicama.
Žao mi je šta i mi nismo bili ali sam nažalost mail vidjela tek u ponedjeljak.
:ups: ja sad tek vidla mail :cry:
oćem i ja
nisam uopće čula za akciju, di ja živim :/
zene drage, osvojile mi dvije medalje na dojilackoj olimpijadi, broncanu za grupno dojenje i zlatnu za sve rodine aktivnosti u tjednu dojenja u 2008. godini
zajedno s klubom trudnica iz splita dovele smo hrvatsku na DEVETO mjesto po aktivnostima u promicanju dojenja u prosloj godini medju zemljama koje su sudjelovale u waba-inoj olimpijadi.
hvala vam svima koji ste na bilo koji nacin sudjelovale, hvala svima vama koje ste dojile tog dana na dolcu, hvala i nasim nezavisnim svedokinjama i svjedocima, emsi i maxinom bratu, vidite kako je lijepo vidjeti nasu zastavu na ovoj listi, skoro pa ko na pravoj olimpijadi :heart:
http://worldbreastfeedingweek.org/marathon.htm
u 2009. mozemo jos bolje i jos vise, jelda :love:
Nisam znala!
Super :)
Baš lijepa vijest :D
bravo :D :heart:
:D
super!
bravo za rode i bravo za klub!
Baš mi je drago :D :heart:
a sta je s onim slikicama sta je bas onaj fotograf slikao?
čestitam :D
Čestitam :D
Pa, koliko ja vidim, osim susjeda, Hrvatska se nalazi u društvu daleko mnogobrojnijih zemalja, pa je time i ovaj trostruki uspjeh slađi!
Čestitke svima koji su sudjelovali!