Čekaj samo da ja napišem da sam svog sina vodila u salon kad sam išla na pedikuru.Možda se prebacimo na druge kozmetičke tretmane... :)Citiraj:
flower prvotno napisa
Printable View
Čekaj samo da ja napišem da sam svog sina vodila u salon kad sam išla na pedikuru.Možda se prebacimo na druge kozmetičke tretmane... :)Citiraj:
flower prvotno napisa
nedavno smo pozvani na svadbu na ljeto, bebačica će tada imati 8,5mj
svadba će biti u restoranu udaljenom nekih 60km od nas
kako bi vi to izvele? mislite da je u redu povesti bebu pa biti skraćeno na svadbi'
imam ju kome ostaviti, ali nisam se nikad razdvajala od nje (najdulje oko 3h iz zdravstvenih razloga)
sad ima 5mj i može ju se uspavati samo uz siku, iako spava od 10 navečer do 5 ujutro, mogla bih ju uspavat i u 10 otić na svadbu, ostavit ju s bakom, ali što ako se probudi, ok, nazovu me, ali meni treba 1h do doma
samo da još napomenem da mi beba bez problema spava uz buku, ako mi je na rukama, a ja sam naravno spremna držat ju cijelo veče/noć, ako bi ju vodila, a ne stavit ju u kolica
računam i na to da će tad opet bit zabranjeno pušenje
tina55, evo da ti ja napišem naše iskustvo, i mi smo išli na svadbu kad je Ema imala 8,5mjeseci, nikad se isto nisam od nje odvajala, ali mislim da je ipak premala bila za svadbu, samo bi se mučile i ja i ona, pogotovo u vrijeme spavanja, tako da je ostala sa bakom, zaspala je bez cice, a kad se u noci probudila (isto nismo bili bas blizu), to je bilo oko 3 ujutro, baka je mislila da ce ona nju uspavat i bez cice, ali nema sanse, nije plakala samo nije mogla zaspati, pa je baki bilo zao da se muci i nazvala nas je i mi smo dosli, i mislim da je do 3 bilo cisto dosta. Sad ima 15 mjeseci i sad bi sigurno isla sa njom, jer sad i hoda i plese pa bi i ona uzivala, bas imamo svadbu u 9 mjesecu i veselim se tome.