27+, cca +7,5kg
Printable View
27+, cca +7,5kg
Evo mene opet,sad sam u 32.tjednu i nisam se navodno ništa udebljala ZA NEPOVJEROVAT Dakle i dalje sam u plusu onih 16kg
Ali pitanje ako netko zna koliko je to (ne)bitno-> Udebljala sam se znači 16kg ali u trudničkoj knjižici mi se vodi kao da sam u plusu samo 9kg jer kad me prvi put vagala ginićka imala sam već 60kila(bila 3 mj. trudna) i ona je to upisala kao početnu težinu jel
Pa sad,koliko je to bitno? a glupo mi je da ja prepravljam to u trudničkoj jer ipak nju moram nosit na porod i dati liječniku na uvid................
26+2, +4kg
20 tj + 2.5 kg
30 tjedan + 11 kg, to je stanje otprije dva dana prežderavanja, ne usudim se ponovo provjeravati :mrgreen:
ja sam u prvoj trudnoći dobila sramotnih 32kg (iako sam i sad na jako dobrom putu da ponovim tu sramotu) i nisam bila u nikakvoj zabludi. mene je bilo svugdi, pa čak i u visinu.Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
nakon poroda sam izašla iz rodilišta ista kakva sam i ušla. ko da nisam rodila. debela ko prasica.
u slijedećih 7-8 mjeseci skinila 34kg (bez ikakve dijete, nejedenja, samo šetanjem i šetanjem. a i nespavanjem) i izgledala bolje nego ikad prije. ko pravo žensko :mrgreen:
sad se tješim da bi se možda, ali možda sve to moglo ponovit i da ću opet izgledat "normalno". samo ne znam kako ću riješit celulit koji se doslovno u misec dana nagomilao za svih priješanjih 36 godina koliko ga nisam imala.
i ja sam tako brzo smršavila, al kad sam rodila i izašla van, skužila sam da ono sve nije bilo u trbuhu, ma koliko se činilo da jest :mrgreen:
Tri dana pred porod bila na kontroli: udebljala se 23,5 kg. 6 dana poslije poroda izgubila 12,5 kg, iduća 4 dana izgubila još 3 kg, za sada imam još 8 kg viška i stojim na toj kilaži, ni gore ni dolje.... :)
Pričala mi moja draga kozmetičarka kako se igrala s nekim curicama i počele joj skakati po trbuhu i ona da ih se riješi kaže "a nemojte skakati, tu je beba", a one njoj mrtve hladne "nije to beba, to ti je debelina :mrgreen:"Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
:lol:
E takav je slučaj i kod mene, koliko god se ja tješila :mrgreen:
35 tjedana: +8.5 kg :)
16. tjedan + 0.5 kg :)
29 tj +11 kg, ima li neko kome su kilice usporile zadnja 2 mjeseca? ja ako nastavim ovim tempom uhvatit ću +20 i više
26+4. Kile variraju o mom odlasku na WC. Uglavnom je + 7-8 kg, ali sam eto ušla u klub 100. Ne brinem jer sam jaako visoka i u trudnoću sam ušla sa 92 kg. Ne kuži se na meni da sam teškašica, ali pitajte MM koji me na dan kad smo se vjenčali NIJE prenio preko praga iz inih razloga! :lol:
A tih 7-8 kg se ljepo raspoređuje u bušu, guzu i cike. Uredno mjerim i omjer istih- čisto zabave radi- to je ustvari zadatak MM koji uživa u napredku pogotovo gornjih dijelova- trenutno obujam 114 cm. Nek se veseli!! :mrgreen:
24tj , +8kg, blizanačka trudnoća....cice ne prepoznajem... :cry: to više nisam ja.....ali mm se veseli :lol:
33 tj +7kg zadovoljna, ali moram priznati uz dosta odricanja, ignoriranja trudničkih želja i naporan tempo života
27 tj + 6 kg. meni sve otišlo u cike i guzu :mrgreen: .
21 tj + 4 kg...nekako su se počele prikupljati :mrgreen: a jedem normalno kao i do sada.
31 tj.: +5,5 kg :D
Niceg se ne odricem, jedem sve, vise puta na dan manje obroke. Jedino sam jako aktivna, vjezbam i dosta hodam.
Ja sam sad 25 tjedan i dobila sam samo 3 kile... iskreno me jako strah zasto tako malo jer puno papam svega i svacega kazu mi da je s bebom sve super i da odlicno raste i razvija se, a ja nigdje dobila ni grama nego samo u trbuh i nesto malo u sise...
Beba ne brini, bitno da je sa bebom sve uredu :DCitiraj:
BebaBeba prvotno napisa
Ja jedem malo i nemam nikakvih želja, ali pošto moram strogo mirovati kile su se samo počele prikupljati i to se vidi na buši, rukama i guzi :mrgreen:...veli MM da ću sa guzom uskoro prešišati J.Lo :mrgreen:
37 tjedana, +12, tako negdje...
25 tjedana i +8 kg
Ja sad imam 24+3 i oko 73kg, oko nove godine sam bila na 68, znači 5 kg za 4 mjeseca, mislim da sam ok.
29+5, +8kg.
ja u 28 tjedana po jednoj vagi 6 po drugoj 4,5 a zaista jedem
U prvoj trudnoći 15 kg.
Sad sam trudna 12 tjedana i zbog silnih mučnina sam smršavila 1 kg.
Za sad smo dakle u minusu, a do kraja ko zna....
11 tj. +2,5 kg bez obzira na mucnine (blizanacka trudnoca)
u zadnjih godinu dana na stimulacijama sam prikupila 8 kg pa sam u trudnocu usla s 65 kg iako mi se u trudnickoj vodi kao pocetna 67,5 kg jer mi je tek prosli tjedan otvorena
21 tjedan +0kg
(vratila sam se na nulu nakon gubitka nekoliko kg usljed tromjesečnog povraćanja)
Ja sam tek pred kraj 4. mjeseca trudnoce pocela lagano dobijat na tezini, nisam nikad imala mucnine ali sam imala dvaput virozu pa sam izgubila 2 kile, znaci ako racunam i njih dobila sam sve skupa 5 i pol kila... pa i nije to bas tako malo :)
evo u prva 3 mjeseca smo bili u minusu 1kg s obzirom na pocetnu kilazu jutros sam se vagala i skuzila da sam u zadnja 2 tjedna (napokon sam pocela normalno jesti) dobila 700g, sto znaci 16+5 = +0.7
U 23. sam tjednu i dobila sam 4,5 kg sa čim sam prilično zadovoljna jer sam u 1. trudnoći dobila 18 kg ;)
a ja koliko toliko zadovoljna što sam sada +18 jer sam u prvoj bila +25 (a moglo je biti i manje da si nisam sad pred sam kraj dala malo više oduška...)
Danas točno 33 tj i u plusu sam 7 kg.
Meni sutra točno 37 tj. i nabacila sam 13 kg.Nadam se da će tako ostati do kraja.
U utorak je bilo +11,5kg..a danas sam tj:39+2....+kutija keksi od sinoć...možda 12 (sveskupa 74kg...) 8)
Kao u 1.,samo sada nisam ispovraćala 8-9kg u prva 3mj. :roll:
24.tjedan, +7 (dosta, al sad sam ukupno 60 kg pa je to valjda ok.)
evo mene da vam pokvarim prosijek...
12 tjedana + 4 kile :/
mrsavica sam cijeli zivot i zadnjih godina nikako kila dvije na mene.
i onda - ostanem trudna i u roku mjesec dva vise ne mogu obuci niti jedne hlace!
nadam se da do kraja necu biti preko +15
uuu ja sam ovaj mjesec dobila 4 kile!!! :shock:
Jucer na pregledu skoro pala u nesvjest kad sam vidjela!!
Sad sam sve skupa 26.tjedana + 7 kg
ja sam 15+1 i u minusu 1kg
u 12tj mi je rađen OGTT koji je bio povišen i stavili su me na strogu dijetu,a još k tome sam bila i u bolnici 3tj,i to je to. od početka sam se udebljala 1kg,a sad sam smršavila 2kg. u trudnoći nisam imala nikakvih mučnina i ničega i mogla bi vuka pojesti,ali ne smijem :mrgreen:
stvarno se pazim i stvarno rijetko si priuštim mali zalogaj nečeg što mi se trenutno jede.vidjet ćemo kako će biti do kraja.