kinki legendo vratila si nam se!!!
kako si? kako zdravlje?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ugledas ogromnu beturinu!!!! :* :heart:
Printable View
kinki legendo vratila si nam se!!!
kako si? kako zdravlje?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ugledas ogromnu beturinu!!!! :* :heart:
kinki, moze ;)
Mislim da je Charlie vadila 7. ili 8. dan i imala je betu oko 50...koliko se sjecam
Aloooooo. Ma zdravlje dobro, nema promjena ;)Citiraj:
Pinky prvotno napisa
A šta ću, opet sam u prometu haha.....Kako si ti?
[quote="tikica_69"]kinki, moze ;)
Mislim da je Charlie vadila 7. ili 8. dan i imala je betu oko 50...koliko se sjecam[/quote
NEMOJ SRAT?????AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Šta mi uradi! Tribala si lagat haha! To znači da bi ja sutra mogla ujmeeeeee. Il da čekam? Ono, ako pljunem pare pa dobijem mengu iza toga, osjećat ću se ko debil. Šmrc! Najbolje mi da popijem svoj normabel i prespavam još par dana
:lol:
Kinki najveće fige na svijetu .... da mi bude iznenađenje malecno :)
Ja odmaram ovaj mjesec a vjerojatno ću i sljedeći pa bih onda mogla na Vinogradsku....lijeno mi počet sa svime...hehe
Ja bila jutros.....ja i jos jedna teta i odmah dosle na red ;)
Samo da vam se na brzinu javim. Bila danas na drugoj folikulometriji, 9 dc dva folikula 14mm i dva 11mm. Slab endometrij, pa dobila Estrofem 3x1. U nedjelju idem na novu folikulometriju.
Totalno sam zbunjena nakon što sam pročitala upute od Estrofema ( pijem ga prvi put ). Ove ,meni propisane, doze nigdje, a svakakvih loših stvari koliko hoćeš...
Pozdrav :*
tikica 69ja bila jedina oko osam i dvadeset, a nisam stigla niti do wc, već bila na stolu. Obožavam to ne čekanje !
Si vidla a? :DCitiraj:
tikica_69 prvotno napisa
Ja kad sam prvi put došla mislila da je skrivena kamera hahaha!
evo i ja se upravo bodem za 1. stimulirani ivf ili icsi, vidit cemo. dugi protokol, oko 45 inekcija, trenutno na 9. :lol: al konacno smo pocele :D :DCitiraj:
kinki prvotno napisa
A draga tako ti piše na svakim tabletama...Većina ih nema veze sa ženinim ciklusom, pogledaj samo na Femari šta piše, da ti se pamet smrzne. Al očito da imaju neke nuspojave koje su dobre za nas....Zna Tomić šta radi, ne brini!!! Meni je kod endometrija jako pomogla i matična mliječ :love:Citiraj:
kofer prvotno napisa
:D :D :DCitiraj:
Pinky prvotno napisa
čovječe, 45 ampula? Ja potrošila samo 15 menopura i blaga hiperstimulacija :? Jesi ti još na CITO-u ili????
je, cito, supresija sa 21 decapeptylom pa stimulacija sa gonalima - 21 (u 45 sam uracunala stopericu i one 2 u dupe sto cu valjda dobit prije punkcije :lol: :lol: )
kofer ovo za gužve tj. nema gužvi je stvarno SF po čekaonicama i super da je tako.
A za ljekove ne čitaj što piše jer se samo uzrujavaš dodatno.
Sretno.
Onda smo se vidjele mozda...si ti imala nesto zeleno gore? Vestu ili kosulju?Citiraj:
kofer prvotno napisa
ako misliš na nešto zeleno i opet zeleno sa očalama i šmrcavo to sam bila ja 8)
Evo cure da se i ja javim. Danas sam i ja bila na konzultacijama kod dr. Tomića, nismo ništa čekali, odma nas je primio.Čini mi se skroz ok čovjek, stručan, miran i što je najvažnije odgovorio je na sva moja pitanja. Dao nam je i uputu za imunološke testove i rekao da možemo u prirodni ciklus već idući mjesec, ali ja neznam da li da idem ili ne. Na IVF možemo poslje ljeta, pa sam mislila do tada napraviti još neke pretrage.
Super je tamo i ništa se ne čeka, još kada bi bio i dobitan postupak. Neću puno hvaliti da sad nebi svi navalili :/
E onda si sjedila preko puta mene a ja sam usla neposredno prije tebe ;)Citiraj:
tisa prvotno napisa
:lol: :lol: :lol: :lol: kasno, ja ih nahvalila po svim forumima!!!Citiraj:
kate32 prvotno napisa
I imaju još jednu trudnicu btw, javila mi cura koja je bila na transferu kad sam ja bila na punkciji :D
hej Kate bog... reci mi samo kako je došlo do toga da vadiš imunološke pretrage jesi sama tražila il je on rekao?? I ako mi možeš reć koje su to pretrage ja nekako razmišljam da isto napravim najosnovnije prije sljedećeg Icsi-a...Citiraj:
kate32 prvotno napisa
Evo, Tisa i ja danas malo pocavrljale dok smo cekale dr. Tomica :mrgreen:
Kod mene situacija ovakva. Danas 10 dc, folikul 18mm, veceras stoperica, srijeda punkcija.
Kakvo je stanje kod Tise ne znam jer je bila iza mene, pa se nadam da ce se uskoro oglasiti ;)
držim fige .... :)Citiraj:
tikica_69 prvotno napisa
thegirl25, ja sam to tražila objasnila dokturu zašto i on mi je samo na povijest bolesti napisao da se preporučuje imunološke pretrage i da odem kod dr. Duića u Merkur, nije radio nikakav problem. Sad moram po uputnicu i naručiti se u Merkur pa će mo vidjeti što če mi dr. Duić reći.
dokturu=doktoru
Tikice ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan lov na stanicu :*
tikica_69 :D :D za folikul ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu dr.T ima laku ruku
tikica 69 - i ja sam u srijedu gore, na AIH. Jučer, 11 dc folikul 20mm, štoperica večeras. Jajnik me rastura i sve se bojim hoće li biti prekasno večeras... Tko ti daje Choragon?Ja se planiram prepustit u ruke MM, valjda ću i to preživjeti.
Tebi držim fige, nadam se da ćemo se zajedno veseliti....( pratim te još od kad sam skužila da smo zajedno kod dr.Škvorca :) )[/quote]
tikica ~~~~~~~~~~~ za srijedu i uspješnu punkciju :heart: :* .
eto i mene da proglasim stanje čekanja
punkcija u četvrtak brrrr ......
tikica 69~~~~~~~~~~~~~~~~uspješan lov i pogodak :heart:
[/quote]Citiraj:
kofer prvotno napisa
Sama ti se ja pikam :mrgreen:
Kad si gore, u koliko sati?
Imam dogovor u srijedu, u devet.
Preživjela sam pikanje,a da li ima smisla - nisam sigurna. Uvjerena sam da mi je folikul pukao i sada dvojim : da li zamoliti dr.da mi napravi uzv prije postupka? Da li je moguće da mi je veći folikul puknuo danas, a da će manjega "uhvatiti i srediti" Choragon, pa da će biti spreman za srijedu?
Mislila sam kako znam sve o AIH, ipak mi je ovo peti put, a ono........
kofer, onda se vidimo sutra u devet ;)
tikica_69 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan lov i kvalitetnu j.s
kofer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni AIH
Dobili jajnu stanicu :D
A sad znojenje do sutra ujutro :lol:
bravo tikice :D :D ~~~~~~~~~~~~~~ da super turbo dobru oplodnju :)
tko te punktirao?
i daju li išta protiv bolova?
dr. Tomic i u prirodnom ne daju nista, ali ima tako njeznu ruku da ne boli nista....vise mi je islo na zivce ono dosadno ispiranje :/
dobro je znati da si doma drmnem nekaj :mrgreen:
jel vas bilo više na punkciji?
Drage moje, kod mene ništa.....
Nisam ni išla vadit betu jučer jer sam rano ujutro dobila mengu. Danas krvarim ko luda, doslovno sluzavi prozirno-crveni komad je ispo iz mene. Užas...A boliiii, ni ketonal mi ne pomaže. Sva sam bljak.
Uglavnom, sve je bilo dobro do subote, kad se desilo ono sranje sa manijakom i bebom u Splitu. Naime to je beba od moje prijateljice. Jako me pogodilo i nisam mogla da se ne stresiram...U nedilju sam bila još gore čitajući glupe vijesti po medijima(koje hvala bogu nisu istinite), u ponediljak mi pala temp za crticu i sise se odjednom smanjile :? , to mi je bilo čudno jer čak i da se radi o pms-u ne bi se trebale smanjit. I onda u utorak prokletinja dođe, taman sam se spremala ić vadit betu...A bar nisam još i na to novce bacala...
Najgore od svega je to što ja nikad nisam pitala doktora ni biologa šta je bilo sa ona moja dva preostala embrija koje su pustili da se dalje razvijaju. Tek sad su mi rekli da su propali, i nemam ništa smrznuto. Sestri je bilo jako žao, baš joj se čulo u glasu, i Tomiću isto. Nisam ga od muke ništa ni pitala, reko mi je da se vidimo na jesen.....Opet stimulirana.... Pozitivno je jedino to što će mi sad moć bolje pogodit terapiju jer je vidio kako reagiram. Valjda će bit bolje idući put.
I tako, moj prvi besplatni pokušaj je pao u vodu. Još dva su mi ostala....
Znate šta, nakon prvotne tuge, udahnila sam duboko i pomislila-mila majko, a šta bi bilo da sam morala dić kredit i platit ovo 17 000kn, kako bi se tek onda sad usrano osječala.....
Nemam pojma sad, jel trebam na jesen vadit opet sve hormone i briseve, kako to ide nakon stimulirane :? Da napravim to u 8. mjesec pa dođem u 9. s tim u vinogradsku, ili prvo idem kod tomića na pregled pa onda vadm sve nalaze, pa u 10. na IVF?????Ufffff, muka mi ga je zvat opet i pitat, ionako sam izgnjavila one jadne sestre tamo :oops:
Držim fge vama koje ste sad u postupku, pogotovo mojoj Petri koja betu vadi u ponediljak :love:
tikice_69, držim velike fige ~~~
kinki, žao mi je.