Arkana :love:
vjerujem da će vam upoznavanje biti čarobno
Printable View
vjerujem da će vam upoznavanje biti čarobno
:heart: :love:
Draga moja Arkana10 želim vam najljepši susret. :* :love: :heart:
:love:
Sretno! :heart: :love:
:love: :heart:
Arkana... nije patetično što si napisala pismo....
To je divno jer te osjećaje koje gajiš, koje živiš svaki svoj trudnički dan, svaki udisaj svog zraka i treba napisati kada si trudan..
Da, sad se budi svijest da je trudnoća pri kraju i da se sprema jedan novi početak a to je početak života malenog princa...
jer znaš... on je tvoja ruža i ti si za njega odgovorna.. a on je tako slab.. i tako je bezazlen.. ima samo četri bijedna trna da ga štite od svijeta...
a što je trnje??? ništa.. ono je čista zloba cvijeća..
zato za to postoji mama
draga sretno :love: :heart:
kako lete naš trudnićki dani ,kao u snu... diveći se svakom trenutku i događaju ...
sretno :love: :heart:
sretno :heart: :love:
*Quote:
Originally Posted by Pliska
Prvo hvala vam od :heart:
vasi postovu daju mi neverojatnu snagu.
Sinoc sam bila sa svojom doktorkom, koja mi je btw prijateljica i pricali smo o trudnoci i porodu. i ona mi daje nevorjatnu snagu!
*
Pliska, pisem i dnevnik, i to pre trudnoce i u trudnoci. Nadam se da cu skupiti hrabrost da ga procitam u nekoj buducnosti.
Tebi najdraza Wewa uskoro zelim da osjetis sve to i da zajedno pricamo o svemu sto nas interesuje :love:Quote:
Originally Posted by wewa
Sretna nadam se da ces napisati i ti svoje pismo. Mislim da nasa djeca zasluzuju da znaju sve to.Quote:
Originally Posted by sretna35
Maxime draga na tvoje rjeci sam zasuzila od srca. Tvoja podrska mi jako puno znaci, znas i sama.
Lambi, prebrzo nam ljete, ja jos uvijek nisam svjesna, kako je sve prebrzo proslo.
i zato svaki tjedan, kada obelezimo novi, sjetim se i prvog testa, prvi susret na pregledu, kucanje srca, prvi dodir iznutra :heart:
Mackulina hvala ti na napisano, predivno je :love:
Drage zene jos jednom hvala vam sto ste tu za mene... idem sada malo plakati od srece :*
i sorry sto nisam poimenice zahvaljila na svaki post i poruku, previse je to emocija.
:heart:
sretno :love:
zelim ti brz i lak porod
draga, veselim se s tobom :love:
hvala vam jos jednom :love:
posebno mi je drago da sam vrativši se zatekla ovu prekrasnu vijest, arkana :love: :heart:
:heart:
evo ovakve priče daju snagu. Superička!
Dajte cure kojima je uspjelo pišite!!!!! Nama koje još nismo to nam je hrana
:*
draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što lakši i bezbolniji porod i skoro upoznavanje s malenim :love: :*
Arkana :heart:
sretno draga :heart:
Draga Arkana, sretno! :love:
Arkana,
tvojoj maloj obitelji želim svu sreću, zdravlje i ljubav ovoga svijeta!
arkana.. porod se bliži... i ja sma bila sva plačljiva.. plakala sma svaki dan na obične stvari (rasplakala sma se na LAssie se vraća kući dječiji film).. sve je to normalno..
Znaš ima jedna priča koja je mene jako jako ganula
.. prije poroda dođe pred Boga i Bog joj kaže :' ti ćeš na zemlji imati svog anđela čuvara'
Beba ga pita:' odista, a kako ću ga prepoznati?'
Bog joj odgovori:'nećeš ni trebati ga prepoznavati.. prepoznati će on tebe'
Beba ga nadalje pita:' kako ću znati da je on uvijek tu pored mene?'. Bog odgovori:' kada god otvoriš okice on je tu, kada ti je teško on je tu'
Beba pita:' a kako li će izgledati?'
Bog odgovori:' tako je to nebitno a za tebe će biti najlijepši anđeo na svijetu.
Beba na kraju pita..:' a kako li će se zvati?.. Bog odgovori:' to je tako nebitno kako li će se zvati.. ali ti ćeš ga zvati MAMA'
ma ne mogu da ti još jednom ne pošaljem :love: & :heart: & :*
jedva čekam priču s poroda ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam na početku trudnoće kupila predivan Anne Geddes trudnički dnevnik, i tamo pisala sve moje misli, strahove,sreću, ljubav koju osjećam tokom trudnoće...
Mislim nastaviti i dalje pisati,jer sve to jednog dana naša malena će pročitati i to je već sad blago i uspomena :).
Nadam se da će uživati u tome kao što uživam ja pišući o njoj dok je još bila u mom trbuhu i sad nadaljee...
Arkana draga, vibram od srca da tvoj pupoljak sretno stigne i da uživate do neba :love: :heart: !
:love: :*
:* mogu samo ovo poslati svima, jer cu poceti sa suzama.
od srece, od uzbudjenja, od svete emocije koje su se skupljale godinama...
Arkana sretan porod i da konačno primiš svoju bebicu :heart:
Arkana, sretno do sinčića! :love:
Arkana, neka porod bude bezbolan, a susret velicanstven!
Sretno! :heart:
Draga, uživaj u ovim preostalim danima trudnoće, još malo i ti ćeš imati svoje SF čudo u rukama!
Tebi i tvom malom princu želim nježan susret :heart:
Draga Arkana, vašoj maloj obitelji želim sretan prvi susret! :heart:
Arkana :heart: želim ti brz i lagan porod i da što prije zagrliš svoje SF čudo!
draga arkana zelim ti svu srecu ovoga svijeta i da sto prije zagrlis svoje malo cudo :heart: