Citiraj:
Zorana prvotno napisa
M. courage, Prve tri su najvaznije nije moja nego, ako se ne varam, UNICEF-ova podvala. A mozemo se odmah i zapitati tko kome tu sta podvaljuje, kome smeta i u cijem je interesu ta podvala? Sumnjam da bi ijedno dijete imalo nesto protiv. A ti i dalje propagiraj ispunjavanje djetetovih potreba uz tate i boce adaptiranih. Idealno bi bilo valjda odmah nakon poroda uzeti pilulu koja ce zaustaviti laktaciju kako bi se unistio ikakav trag koji bi nas zene podsjecao da smo zene. Sigurno su te jako obradovali i oni kvazi tekstovi po novinama o prvom "muskarcu" koji je rodio dijete :mrgreen: , hura, jos smo korak blize do ravnopravnosti.
dobro veli seni, ti to sve na osobni nivo ?! :? znam da je UNICEF lansirao tu kampanju i kad ju se pročita, nema tu nekih zamjerki, osim da stvarno ne razumijem zašto je tako teško bilo u reklamni spot - koji se vrtio po televiziji i koji neučenim i polupismenim ljudima vrijedi više nego tisuću riječi - pored majke koja uzima dijete iz kreveca, zašto je o tako teško bilo nakeljiti pored matere još oca! posebice kad se u tim letcima spominje "odgovorno roditeljstvo" (ako se ne varam).
ostatak tvog posta ne mislim komentirati. bezveze mi je. naročito nakon što sam pročitala članak christiana nuernbergera koji zamišlja očeve koji mogu roditi. :mrgreen: a onda bi se pisalo o trudnom šefu Daimler Benza koji bi do tjedan pred porod radio, a pet dana nakon poroda dolazio na posao. al veli on (s pravom ?) bi tad bila bolja infrastruktura u poduzećima i postojale bi vrtići unutar firmi i sl. cake.