jkuntic dal mi nismo bile skupa u sobi ?:roll:
vidim da ti se kcerkica zove Dora,a po potpisu pretpostavljam da jesi ti...:-)
Printable View
jkuntic dal mi nismo bile skupa u sobi ?:roll:
vidim da ti se kcerkica zove Dora,a po potpisu pretpostavljam da jesi ti...:-)
Imam pitanjce; vi koje ste friško rodile vaginalno, dal na krevetu/stolčiću svejedno...
Što ste imale obućeno? Spavaćicu znam da jeste, zanima me dal se sad smije imati podkošulja za dojenje ili grudnjak za dojenje ispod?!
Jer je meni oba puta sestra na prijemu rekla da mogu imat samo spavaćicu, niš ispod....
jkuntic, čestitke na bebici!
Ako ti to nesto znaci, ja sam imala grudnjak na porodu ... zasto nemam pojma :) ostao je na meni, nitko me nije gnjavio da ga skinem.
Upravo sam na tv-u vidjela;
Donacija Hrvatskog telekoma za čakovečko rodilište, za nabavu uređaja za fototerapiju!!!:-D:-D:-D
Moji su oboje imali žuticu, pa su ti uređaji bili super jer su bili skroz samnom (nisu ih odnosili na sunčanje..)!
Tak da sve pohvale!:klap:
I moja je imala žuticu i sunčali su ju tim aparatom u našoj sobi u svom krevetiću.prednost tog aparata je što djete možeš normalno primiti na ruke i dojiti,jer ima cijev koja seže do kreveta...
super!
Cheerilee..i naša beba stiže u listopadu :)
:)
Ima netko da je nedavno ležao na odjelu nakon 32.tj trudnoće?
Zanima me dal se ide na ginekologiju ili na porođajni odjel?
ja nisam ležala na odjelu,ali znam dvije žene koje su ležele u rodilištu jedna je bila 34tt,druga 36tt.
prva sobau rodilištu je "rezervirana" za trudnice pred sam kraj :)
Moja iskustva od pred godinu i nešt sasvim ok, štoviše super...Pa me pomalo iznenadio članak... Sve skoro pa mamice...Držite se...Pozzz
http://www.vecernji.hr/regije/istrag...-clanak-189418
I moja su iskustva dobra,
ali nisam iznenađena člankom, nimalo....
Pa priča se o tome već godinama samo što se ništa ne poduzima. A trebalo bi :/
moja seka rodila pred 3 mj, užas užas živi samo zbog babice i to neke s kratkom plavom kosom mislim da ima više od 40... bezobrazna do bola!!!! zbog nje sestra pada u nesvjest i malome padaju otkucaji!!!!
prvi porod, još doma puknuo vodenjak, i čekala da trudovi budu svake 3 min, i vozimo ju u čk bolnicu, zaprimaju mladi škvorc i stari škvorc, i ta babica!, odmah pregled, ct i ležite od 02:30 do...
oko 8 uj seka po 3 put nekoga zove jer ju ostavili samu od kad je došla, i dolazi ta babica i veli nismo gluhe kaj zvonite kaj ludi, seka veli mislim da mi beba ide van!!! ova se nasmije i natrag na kavicu, i mrmalja to si ti misliš.... i da za oko 3-4 min seka pada u nesvejest i počinje cviliti aparat za djetetove otkucaje, ova nije znala di joj je glava di noge, ta babica.... i svi doktori dotrče al svi jer se baš smijena mjenjala.... i nakon 10 min izlazi škvorc stari, valpatic, topličanec, i ta babica.... i da se nakon toga čuje dernjava na putu do njihove prostorije za kavu!!!!!
zbog njezinog ponašanja prema pacijenticama, i problemu koji je onda vec bio kolko sam čula 4... onaj tj... al hvala svim doktorima a najviše najboljem marku!!! koji je nov, mlad, a nadseve jako dobar doktor kaj se tiče svega!!!! svaka mu čast!!!! želimo još takvih, a čim manje takvih babica kojim treba uzeti istog trena licencu!!!!! zato djevojke sretno ak naletite na...... sve su ok i dobre al ova!!!!!!..... neeeee
Upravo sam pročitala sve vaše postove na temu rodilišta u Čakovcu, jer i meni je termin kroz 2 tjedna, pa iako imam već bezbrojne informacije, opet me idalje sve zanima :-).
I odlučila se registrirati i sve vas lijepo pozdraviti, korisno mi je čitati vaše priče i iskustva.
Ovih dana idem na zadnji pregled i uzv k gin. i jedva čekam da čujem što će mi reći...
I pitanje ...kako si složit slikicu tu?
Lucky pozzz...
sretno!!!!!
curke koje ste bile na carskom rezu...
moja kolegica je rodila lani CR,i sad prije nekoliko dana ju je posjetio USKOK vezano uz mito u čk rodilištu...
da li vas je ko kaj ispitivao u svezi toga.naime ja sam rodila isto CR srećom nisam nikoga mitila(ipak je to njihov posao),ali njoj je dotični dr.(neću ga imenovat) otvoreno rekao da CR košta toliko i toliko.naime "navodno" (nije pouzdan izvor) da su se javile 83 žene koje tvrde da im je dotični naplatio CR...ako je to off topić slobodno me moderatori izbrišu,neću se ljutiti.:-) samo me zanimaju vaša iskustva i komentari...
Mislim da svi znamo o kojem se doktoru radi......:yes:
I baš mi je drago da će se napokon stati na kraj svemu tome (barem se nadam...),
pogotovo njegovoj aroganciji....:klap:
no pa kaj je Cheerilee ti si još 2u1???:-)
slažem se u potpunosti s tobom.
Jesam,jesam......:lol:
Sad sam 36tj..... Ne pijem više nikakve tablete, ne mirujem neš previše pa može krenuti svaki čas....
Mada nemam baš nikakav osjećaj da bum skoro krenula put Čk rodilišta......8-)
Jedino se nadam da budem ipak probala porod na stolčiću......:yes:
ej draga želim ti da čim duže ostanete 2u1,da sve prođe u najboljem redu i sve ostalo kaj si sama želiš!!!:yes:
Kojem? Može inicijal? Ne mogu nikak stkontati tko bi to bio....
ajd drage pustite bapske priče i razglabanja...Ima i tračak nade u čk rodilištu. Ja vidim puno pozitive, zato mislite i vi pozitivno!
Zna li netko da li dotični doktor radi ili ne (pošto je pod istragom..)?!
Ja svima predlažem da zaboravite na doktore i da svoje želje oko poroda kažete primalji.
Ionako je porod najbolji kad je prisutna samo primalja, a doktori su čim dalje.