dobila sam m i test mi je negativan. to je moj završetak nakon transfera :cry:
Printable View
dobila sam m i test mi je negativan. to je moj završetak nakon transfera :cry:
Nataša suosjećam s tobom - drž se :love:
... ja pak imam još uvijek 'smeđi icjedak' na gačicama i zabrinuta sam :(
prem članku kojeg sam postala par upisa ranije odogovara opisu 'implantacije' ali me svjedno brine i mislim da ću sutra nazvat doktora...
ß vadim tek u četvtak - do tada je normabel moj tic-tac
danas mi je 9 dan nakon transfera ili ti 11 od začeća - bradavice su mi osjetljive i boli me desni nepunktirani jajnik ...
Ja sam još tu kao čekalica. Danas je 17 dpt, sutra ß. Osjećam se dobro čak sam bila malo splasnula, ali danas nakon jako loše prospavane noći grudi opet nešto bolnije i stomak napireniji. Uglavnom u toku dana se osječam dobro samo me više puta na dan uhvate na kratko grčevi. Jedino svaku noć osječam stomak kao nekakav balon tvrdi koji u svakoj pozi smeta i lagano boli.
Sve u svemu sutra čemo riješiti nedoumicu.
Šta je sa vama koje ste u petak trebale vaditi ß? Obradujte nas!
Moja bol i slabost je prestala.Na kraju sam zaključila da je to bilo zbog promjene vremena-kiša i grmljavina.Sada sam kao nova-čak sam više ispuhana nego napuhana-jedino što spaaaavaaam-čim popijem utrić-nakon pola sata-gotova. :coffee: jedna kavica za sve-već mi je postala navika piti i jesti uz računalo.
evo ovako, imala sam punkciju 27.06. , a transfer 29.06., prvih 4 dana boljeli su me jajnici i sve dolje, naravno od punkcije. transfer je bio nakon dva dana jer je moj muž imao zamrznuti uzorak nakon tesse. biologica je rekla da su lijepi i vraćena su mi dva komada.
Meni je ovo prvi transfer, neznam baš puno o tome, nego ono sto pročitam tu na forumu. 5 i 7 dan nakon transfera radila sam test i bio je negativan. Šta to znači? Daa stvarno nije uspjelo? Nemam više nikakvih :( :( simptoma osim što me jako bole bradavice i grudi na dodir. i jučer i preključer imala sm strraaaaašššššnnnnuuuuu želju za sexom toliko da sam dvije noći za redom doživjela org. u snu. Šta mislite o tome, molim vas napišite mi iskreno jer ću prošvikati, neznam šta više da mislim. Vi sve tu imate neke simptome, implatacijska krvarenja a ja ništa.
E da negdje treći dan od transfera, osjetila sam dva puta unutar trbuha otprilike ispod grudi kao da me neko opekao kratko. Pomagajte ako iko išta zna reći o mom slučaju. Pusim Vas. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
prerano si radila test-u pravilu se 14 dan nakon transfera vadi ß.Cure ponekad dan dva prije ß naprave test.Nemoj se bojati što ti je pokazalo negativno-prerano je.I mislim da su simptomi individualni i svaki puta drugačiji.Ja sam prošli puta svaki pokret tijela osjetila na jajnicima,bila napuhana,dobila 4 kg,a sada izgubila 5 kg za 18 dana.
Što ovo dobra stvar sa org. u snu-ja to nikad nisam doživjela. :mrgreen:
pčelice nemoj da me zezaš ja sam se živa usra...., nikad ovo nisam doživjela.... :lol: :) :)
mora da tebi vrijeme ovulacije duuuuugo traje :lol:Citiraj:
sissy prvotno napisa
dok je takvih snova samo ti spavaj ;)
e da i ovdje javim kako je 'moj smeđi iscjedak' ipak samo posljedica utrogestana, a ne implantacijsko krvarenje kao što sam se nadala :(
.... pusa svim čekalicama.....
I ja sam u zadnjih 3-4 dana imala groznu želju za sexom. Moram izbjegavati gledanje sexualnih sadržaja na tv-u jer mislim da bi mogla svakog trena doživjeti org.. a kod stavljenja utriča moram jako paziti i biti brza da se ne bi dogodio :oops: :oops: :oops:
osijek super si! :lol: :lol: :lol:
u šta se pretvori ovaj topic :lol:Citiraj:
osijek prvotno napisa
Citiraj:
Ogla prvotno napisa
Ogla, šta to znači? Radila si test? Još uvijek se javlja?
A možeš zamisliti nas koji stavljamo crinone gel sa aplikatorom :P
Blago vama :mrgreen:Citiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
evo još jedne s istim" problemom"
U četvrtak sam imala transfer a u subotu me ujutro probudija O
nakon toga se nisam mogla dignit jer me sve bolilo a temperatura mi je bila 37c da bi popodne skočila na 37,4
bila sam isprepadana jer mi se to nije dogodilo još od pubertetskih dana :lol:
drage forumnašice....eto, evidencije radi - 14. dan nakon transfera - beta preko 1000..ja trudna :)))))))))))))))))))))
sve vas puuuno ljubim i držim fige!!!
nova beta je predviđena za 2 dana....nadam se da će se pravilno duplati....
LP
:D :D :D čestitam, da bar hoće i kod mene tako :D :D :DCitiraj:
mummywannabe prvotno napisa
suuupeeer :D
hvala, hvala....još ne vjerujem.... :) :) :)
Citiraj:
osijek prvotno napisa
Potpisujem!!!!! :D :D
ja sam noćas sanjala da sam saznala da sam trudna.....jel to znači sad da niš od toga :/ ? Obično vele kontra je od onog kako sanjaš.....
Samo mi nemoj biti praznovjerna. To što si sanjala znači jedino da ti je podsvjest preopterečena ishodom!
Citiraj:
osijek prvotno napisa
Ma, nemoguće.....hahahahaha....užas, pokušavam ne misliti puno o tome, ali očito se to ne može izbjeći :/
:love:
osijek,kada ti vadiš ß?
Sutra ujutro! Bit će ili :) ili :cry:Citiraj:
pčelica2009 prvotno napisa
Citiraj:
osijek prvotno napisa
Držim fige da bude :)
Ili ovako :D :dancingfever:
Hvala curke na podršci, daj bože da bude tako. Ja sam do danas bila uvjerena da će biti tako, ali danas se osječam nekako nikako pa sam počela malo sumnjati u rezultat! :/
Kuži li netko tu logiku oko orgazma i implantacije?
OK, jasan mi je onaj dio da nije preporučljivo nakon transfera da ga ne bi stezanje maternice istjeralo van prije nego se implantira. Ali implantacija je ionako u cca prvih 4-5 dana nakon transfera.
I šta nakon toga, ako se implantirao, šta mu zbilja orgazam može naškoditi???
:?
To i mene baš zanima!
Pa ne znam... mene je mm čim smo došli kući nakon transfera pitao-A da se jednom...A ja sam odmah nagonski:Bjež od mene 14 dana :x
U mb brošuri piše da nema sexa do vađenja ß
a jel dozvoljeno bar maaaaalo seksa....ne mora rezultirati orgazmom...(nakon bete, mislim, ali prije prvog UZVa...)..bar maaaaalkec seksa.... zna li tko to za sigurno????
... ovako počela sam 'curkati' u subotu - ništa strašno, pa malo u nedjelju i danas isto - s da je isjedak postajao sve tamniji - jutros sam nazvala sestru u klinici i sve joj lipo izreferirala i rekla mi je da je to od utrogestana. Ondnosno ako je implantacijska krv onda je to najčešće krv - par točkica ali crvene boje - moža biti i smeđa ali ne ovako kao što je kod mene.... :(Citiraj:
BubaSanja prvotno napisa
svejedno se tješim - nikad ljepšim tenom, jutrašnjim okusom olova u ustima (pa sam ko krokodil zajpila otvorenih usta, gledajuži se u ogledalo, da bi bila sigurna da nije neka ranica u pitanju) - sise - bombon - nikad ljepše... aaaaaaali raspoloženje pravo PMSačko... kda me kolegice pitaju 'šta ti je, šta si ljuta' - a ja odgovaram 'ma nije mi ništa i režim' onda znam da trebam dobit :(
haaaah... u Božje ruke pa šta bude
cure,šta ima novo?Ogla-stanje kod tebe?
zaboravila sam i na :* osijek
mene je sinoć tako počelo boliti u križima, ko kad mengu dobijem, srećom je prošlo nakon sat-dva.
Danas mi je 7 dpt.
danas 6dnt
(.)(.) malo bole na dodir a stomak me vrti ko da ću dobit
imam i laganu,laganu vrtoglavicu
Evo mene upravo sam se vratila sa nalazom ß.
ß je pazite sad veća od 5000! :D :D :D
Malo sam u šoku i presretna nadam se da je to sad to!
:D :D :D :D
uuuuu koja ß
ČESTITAM!!!!!