Rozić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sve će biti dobro, nadam se da sa svojim mužićem piješ kavu i uživaš u dobrim vijestima :*
Printable View
Rozić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sve će biti dobro, nadam se da sa svojim mužićem piješ kavu i uživaš u dobrim vijestima :*
...i Koko naravno. :*
:love: :* :love:Citiraj:
franica prvotno napisa
baš ti hvala franica! a Koka siročića je ugrizao izgleda neki pauk noćas i cijela njuškica mu je otekla, pred jutro je splasnuo ali onda su poiskakali neki plikovi po cijelom tijelu! baš sam se prepala, kaže doktorica da je imao alergijsku reakciju na ubode! mišić mali tako je bio jadan tak sav natečen, a on tako sićušan! :(
nadam se da će nam se Roza uskoro javiti sa sretnim vijestima! :heart:
ma ustvari sigurna sam da će se javiti sa sretnim vijestima!
Toliko često škicam ovdje jel ima vijesti od Roze - dobit ću otkaz!!
Ona se negdje napila od sreće i zaboravila da mi virtualne prijateljice mislimo na Špiru. :lol:
Evo me :sing:
Ajme cure...koji kamen sa srca mi je pao! Za sad je sve OK!!!! :D Pregled je prošao super, doktorica extra nježna, nisam ni osjetila! Naredila mi je da mirujem, jer sad dolaze neki malo riskantniji tjedni za nas, ali sve je dobro i nadamo se da će tako i ostat! A nekim čudom, sigurna sam da je Bog imao svoje prste u tom, moja dr iz Dubrovnika i moja dr iz Zagreba su se susrele na seminaru prije par dana i puno razgovarale o meni...sigurna sam da joj je moja dr iz Dubrovnika objasnila sve o mojoj paranoji prema doktorima, bolnicama itd. Danas nismo ni spomenule cerklažu :)
Onda smo poslušale Špirekovo srčeko koje uredno lupka, ja se rascmoljila...zahvalila Bogu, izgrlila muža i Rozu koji su me čekali ispred, i dojurila sad na forum da vam javim. I hvala vam moje najdraže, što me bodrite i što postojite...ne bi mogla ni pet dana ove trudnoče izdržat bez vas, ne možete ni pojmit koju mi snagu dajete, i samo se nadam da sad kad se zaredate sa trudnočama ja ću moč isto napraviti i za vas :love: :heart:
Sad idem malo plakat jer mi se ruke tresu i dobila sam plikove od uzbuđenja :oops:
Ps: Bzarice, moja Roza je imala isto nekakav ubod ose prije par mjeseci, prošlo nakon 1 dana, ne brini...on je dosta manji pa možda bude trajalo i 2 dana. Poljubac Kokiću :*
Rozice, navijam za tebe i Špiru ko nekada za Ivaniševića na Wimbledonu.
:love:
Špiro!! Špiro!!! :D :dancingfever:
Malo su mi se zasuzile oči. Kolega me u čudu gleda....
jupi :heart:
baš sam sretna što je sve u redu, sad možeš biti malo mirnija....
mi idemo sutra......
baš me zanima koliki će mi malac biti.......
smiješno mi-vele cure neke da su bile sa 31 tjedan i da im je beba 1800g, kao buca, a moj Vito sa 28 tjedana več bio 1400g :mrgreen:
Ira kad se sutra pregledavate?
Roza :D :D :D
ma nisam ni sumnjala u malog Špireka! znaš da su mi pune oči suza! toliko sam sretna zbog tebe! :love: :* :love:
Koko je bolje, naspavao se, plikovi se povukli, hvala Bogu pa imamo divnu veticu koja je tako nježna prema životinjama! :heart:
ira , za sutrašnji pregled
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da sve bude super! :love:
p.s. nadam se da je zubić bolje! :*
svima šaljem šmrkave puse! :*
u 3 smo naručeni, kad obavimo pregled, tražit ćemo da nam pokažu i rodilište, jer ga nismo vidjeli, uvijek smo dolazili samo u zgradu za preglede,a zanima me kak izgledaju sobe i to sve
zubić je dobro, još je malo utrnut, i još malo imam ljubičastog po zubima :mrgreen: ali je dobro, bolje nego prethodnih dana
Cure drage hvala vam :love:
iirraarraa javi nam koliki je medek! I stvarno je velika beba sa 28 tjedana 1400 :shock: malog diva češ roditi :mrgreen: :heart:
Bzarice veliki poljubac za ozdravljenje :* super da je Koko bolje!
Franice :* a ana kako je krenulo ne bi se čudila da ovaj mali bude a'la Ivanišević, več me cijelu izlopetao iznutra...ne mogu ni zamisliti što če to bit kad naraste :mrgreen:
Bambus :love: nadam se da je južina kalmala i da se osječaš malo bolje...ja sam znala dane i dane proplakat po tom vremenu, užas! Stvarno da čovjeku po nervima :*
Sve vas ljubim i idem leč jer me dan izmorio psihički...ali sve je OK i zato idem spavat sretna :heart:
joj Rozić super za tebe i Špireka :D , samo neka on skakuće, bebolinac mali :* , a ti miruj :*
ira kilaža ti je u stvarnosti najčešća uzv greška, iksić tamo -amo , 20dkg gore-dolje; mene je tako gin isprepadao u 30.-om tj. "koliki vam je muž, ooooo, ovo će biti neka velika beba", a ja prvorotka , do doma sam plakala kako ću ja tu giganticu roditi? sa 38+2 beba je bila 3 1/2 kg; i na kraju kad rađaš najvažniji je opseg glave :lol: ( a mi smo svi u obitelji glavati :mrgreen: )
bzara brzo nam ozdravi
ma uz kile, i sve ostale mjere odgovaraju za + 1tjedan i 5 dana........neke mjere čak i koji dan više........
mislim si da mi možda zadnja menga nije bila več u trudnoći :mrgreen:
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D za špira :D :D ma nitko nije niti posumnjao da nece bit dobro. :D
bzara ozdravi nam sta prije! :)
roza ova me juzina stvarno satrala, cila sam ajme a jos i menga stigla pa me to dotuklo do samoga kraja. al valjda ce mi sutra biti bolje. isplakala sam se danas za cili naredni misec dana. danas sam se bas dala oduška, i pustila da padaju suze u svih sesnaest, a jadnicak od mm, a bas mi ga je milo bilo, sidia kraj mene i samo me gleda. :/ nista ne pita. mogu vam stvarno rec da mi je drago i da sam stvarno sritna sta imam njega takvoga kraj sebe, :cry:
Bambus :love2: sve će bit dobro draga! Znam da ču zvučat ko limunada, ali meni jutros neke suze na oći dolaze, baš sad zamišljam kako čete jedna po jedna javljat sretne vijesti, i kako ču čitat svaki dan o vašim trudnoćama...pored zdravlja za mog Špira i želje da nam on stigne sretno, to mi je druga največa želja, odrekla bi se svih svojih snova za sve vaše bebe...ali znam da to neće bit potrebno jer i bez mene svijet se okreče :mrgreen: i točno mogu osjetit da če se stvari početi kretati nabolje uskoro. Zato lijepo ti isplači što imaš jer skoro više neće bit razloga za plač. Samo još malo snage trebate skupit i cijeli če se život promjenit :love:
Jutro moje drage prijateljice :*
Mandy - moj Špiro glavat na tatu, sve se mislim kako če ta coca izaći :mrgreen:
Umro nam prljavi plesać...ne mogu reč da plačem jer nakon svega u životu teško mi zaplakat kad neki glumac umre, al stvarno mi ga žao.
Evo nešto za ovo kišno jutro, jedan od najboljih filmova IKAD
http://www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM
:*
'jutro!
hvala vam curke na lijepim željama! :love:
još sam doma, temp. trenutno nemam, čak ni oči više nisu onakve suzne i natečene, sada trenutno kašljem kao da ću dušu iskašljati! ali to je znak da ide prema kraju ovo sve! kaže MM da me nikada nije vidio ovako bolesnu! :/
Rozice, da vidjela sam da je umro Patrick Swayze, i jako mi je žao zbog toga, jer mislim da je otišla jedna izuzetno kvalitetna osoba, a tako prerano! :cry:
šaljem veliku :* Špireku, pomazi ga i od mene , tete s foruma! ;)
bambus, imaš divnog muža i ja nekada mislim da mi naše mužiće doživljavmo previše "zdravo za gotovo", treba puno snage i njima u takvim trenutcima a znam da žele biti tu uz nas i biti nam podrška! :heart:
ira, Mandy,i sve ostale cure, šaljem vam veeeeliki :love:
svima želim da dan bude što bolji!
joj Rozić :zaljubljen:Citiraj:
RozaGroza prvotno napisa
bambus jeste vi u akciji ili si čekala M? mene ova rasturila, toliko da sam se budila po noći koliko me bolio trbuh i leđa :( ; MM isto ima konjske živce, jer ja i inače plačem na sve i svašta i kad sam tužna i od sreće i kad se sjetim nečeg i kad je neki film (prije neki dan smo se sjetili kad smo prije 15-20 god. gledali E.T.-a u kinu, jedino sam ja izašla sa suzama iz kina- bilo mi žao što se dečko vratio doma i ostavio ekipu na Zemlji :P ); sad izbjegavam sve što me može uznemiriti : vijesti, drame, posebno obiteljske, ma sve, šteta što nema malo više komedija na TV-u
meni je isto žao Swayzija , ovakve stvari me podsjete da ni novac , ni slava , baš ništa ne važi kad te se bolest dohvati :(
pusica Špireku :*
cure koliko vi imate godina ? (ako se smije pitati, naravno :mrgreen: )
ja 39--, nekako imam dojam da sam sve debelo prešišala 8)
curke ja ću vas pozdraviti sa ovog foruma.........
ne mogu trpiti nečiju bahatost i bezobrazno ponašanje, a kamoli nečije trpanje riječi u usta, ne da mi se........
tako da , svima vam šaljem veliki zagrljaj, žalim vam hrpu sreće i da mi sve uskoro budete mamice i najsretnije na svijetu
ljubim Vas :heart:
Ira, čitam ponovo jučerašnje i današnje postove i malo sam :? . Ne razumijem čime smo te uvrijedile (ili možda samo ja)? I tko je ovdje bahat i bezobrazan? Trpanje riječi u usta?... zbilja sam najiskrenije zbunjena.Citiraj:
iirraarraa prvotno napisa
Ako sam te možda svojim nespretno sročenim postovima uvrijedila - oprosti, nije bilo ni namjerno, ni svjesno.
Uglavnom, ne moraš nista objašnjavati. Želim ti svu sreću ovoga svijeta.
ne brini, nemaš ti veze s time.......
ja samo ne dopuštam da mi netko tako soli pamet.........
ja sam previše toga prošla i jedva se odlučila na trudnoću od straha, i jedva našla nekoga kome vjerujem.......
i onda mi se netko tako bahati riječima "vidjet češ kad rodiš", kao da mi se prijeti, ma fuj...meni to ne treba u životu :heart:
iirraarraa nemoj se živcirat zbog par cura tamo na "onoj" temi. Prošla si previše u životu da te takve stvari toliko uzrujaju. Imaš apsolutno pravo na svoje mišljenje, ignoriraj taj topic al nemoj nas ostavljat :love: A da je grozno kad ti netko kaže to što su tebi rekle, jest...i boli, pogotovo nas...
ma, srest ćemo se mi negdje drugdje ;)
ovo je sekta, to sam znala od početka,samo nisam htjela u to vjerovati, ali ovdje je načelo pljuj, pljuj i samo pljuj...
to nije lijepo uopće....
nemoj ići... :love:
zaobiđi teme koje te uzrujavaju! svaka od nas ima drugačiji doživljaj pojedinog doktora! onaj koji je meni divan ne znači da nekom drugom nije grozan... kužite me što hoću reći! :/
jako ćeš nam faliti ovdje ako odeš, mi smo ovdje ekipa za sebe! i meni je strašno drago da nakon svega što si prošla imaš doktora u kojeg imaš povjerenja, a to je najbitnije! :love:
:heart:Citiraj:
bzara prvotno napisa
:love: :* :heart:
nadam se da ćeš još jednom dobro razmisliti o svojoj odluci, i nadam se promijeniti je! ja se na hrpu tema uopće ne javljam, ali zato ovdje ne prođe dan da nešto ne napišem pa makar samo da vam pusu pošaljem, jer vi ovdje ste mi kao sestre! pa da ustvari mi ovdje nemamo sektu, mi imamo neku vrstu sestrinstva! :) koju ne ostavljam za ništa!
Rozice , predivno si napisala ovo o snovima! ne odriči se svojih snova najdraža, čuvaj svoje snove pa ćemo ih sve zajedno pretvoriti u javu! najljepsšu na svijetu... :heart:
ira, ne napuštaj nas! :love:
ira ,pročitaj malo na pdf T i sve što ona donosi, čini mi se od str. 12., ne znam više točno i ne želim se vraćati tamo i sve to ponovo proživljavati, jer onda samo plačem, jedna forumašica me tako izgadila nakon najtežih trenutaka koje sam prolazila u životu, pa sam opet ostala; ima nas više koje smo ok i zato vrijedi ostati, preskoči ono što ti ne odgovara i dođi kod nas, mi te razumijemo :* , meni je drago što sam tu, jer ste mi vi pomogle da sve što sam prošla prođem lakše, utješile ste me i pružile ruku kad mi je bilo najgore :love: , isto tako s vama želim podijeliti i svoje radosne trenutke, jer samo netko tko je prošao najgore zna cijeniti trenutke sreće koji se nekima "podrazumijevaju"Citiraj:
iirraarraa prvotno napisa
držite se drage moje :*
Ira nedaj se isprovocirati. U zadnje vrijeme ne pratim druge tame jer isto povremeno susrećem skakanje na svaki zarez, al se više ni ne upuštam u raspravu. ALI OVDJE su mi svi puni podrške i vjerujem da nitko ne provocira. Ne znam što su ti na drugim podforumima rekli, ali možda svi nisu upoznati kroz što si sve prošla pa su komentirali ne znajući.
Pa ti fino kad te netko naljuti dođi ovdje i reci:"Cure moje one niš ne kuže!!!!" i vidjet ćeš puno :* i :love:
mandy i franica :love:
mandy, nisam registrirala odmah pitanje o godinama! sorry, promaklo mi! :oops:
ja sam 29 i pol, bilo točno na jučerašnji dan! :mrgreen:
ma šta bi nas prešišala, dobro realno šišaš mene za 10 godina, ;) ali je sve to manje bitno kad vlada ovako divna prijateljska atmosfera! :heart:
ira ma daj, nemoj otici od nas.ne zelim tipametovati ali ovaj ovdi pdf nikad nije nekog drugog izgadia, dapace. uvik sume jedna drugu podizale kad nam je bilo najteže. "tamo" u druge pdf ja i ne zalazim, jer sam se i sama nekoliko puta susrela s uvredama,a i dan danas neznam zašto :?
mandy draga, mi smo ti trenutno u stanju mirovanja. u kratko vrimena smo bili na dvi inseminacije koje su nam bile neuspješne, pa sada jos nebi isli. ma neznamo ni sami. recimo jucer nebi, a jutros možda,......... tako da neznam, triba mi jos pinku vrimena da skupim snage. jer smo sve ovo prosli u tri godine i tri spontana i te inseminacije, pa mi triba da malo stanem na noge da se osjecam stabilo.
[/b]bzara :* da sta prije ozdraviš!
roza ja vjerujem da cemo sve skupa u skoroj budućnosti poceti živiti svoje snove :) :heart:
mandy vrag mi nije dao mira i otišla sam na onu str. 12. Od mene imaš samo :heart: :love: :*
Nego, ja sam kalendarski skoro 34, a u duši 22. :lol:
Opet moj san - bila sam turistički u nekoj špilji i tamo su uprizorili kremiranje bebe. Ja plaćem, a ljudi oko mene ništa ne kuže mi upućuju poglede ova nije normalna. Snovi za :roll:
Ma proći će...
Cure da vas pitam - jeste vi dobile nekakva otpusna pisma iz bolnice? Mi nismo dobili. Da li smo trebali? Nemam napisano što su L. sve radili. Znam samo ono što su me mama i MM izvještavali iz sata u sat. A mislim da mi nisu sve rekli. Nisu mi predstavljali da je tako loše. Znam da su ga reanimirali 4 puta i da je bio na jednoj operaciji.
Ja ima 30 i pol...osječam se puno starija! Mm ima 29.
Mandy AJME MENI 39 TI JE!!!! :lol: Šalim se naravno, moja tetka je prvo dijete rodila sa 39, sad su kao najbolje prijateljice jer je tetka duhom i tijelom zaista mlađahna a rodica je sad dovoljno zrela da se kuže. A tih 9-10 godina razlike među nama se draga nakon svega što smo sve prošle uopče ne računaju...mislim da se sve jednako osjećamo :love:
Ja imam sramotna otpusna pisma, a nalaze su nam odbili dati, iako vjerujem da po zakonu imamo pravo na njih.Citiraj:
franica prvotno napisa
Za Tiju, gdje su mi inducirali porod piše da je umrla u trbuhu par dana prije a bila je živa sve dok mi doktor nije puknuo vodenjak i nije krenuo porod :evil: :( a ni sama ne znam dal se živa rodila, odmah su je odnjeli iz sobe, i rekli su mi da je to procedura :cry:
Za Ivana i Olivera su sramotno lažno otpusno pismo napisali...čak su slagali da sam došla otvorena na pregled, a bila sam zatvorena i zatvorenog UU :evil:
franica, ja imam otpusna pisma iz obje trudnoće!Citiraj:
franica prvotno napisa
sa Z sam dobila veliko otpusno pismo i moje, i njezino i stvarno su detaljno napisali oba. Dr. Stanijević :heart: sa Sv.Duha je stvarno sve u detalje napisao, s tim da je dok sam ležala u bolnici nakon poroda par puta došao k meni, i sve mi objasnio! stvarno je bio divan! međutim PHD nalaz su izgubili :x , kad sam ga došla tražiti nakon druge trudnoće da se usporede, nisu ga mogli naći!
sa M sam išla roditi kod nas u našu bolnicu, i to mogu reći da se baš nisu proslavili, otpusno pismo je izgledalo smješno kao da sam došla vaditi krajnike :/ a obdukcijski nalaz su skroz smrdali, bilo je toliko grešaka i toliko toga smo morali tražiti naknadno da se napravi, ma strašno! :x
a i da godina zaboravila napisati, ja 26 ipo a mm 31 :)
nismo vidjeli rodilište :(
neka cura je rađala, krv, šivanje, kolica, nemam pojma.......
tako da su nam rekli da ćemo sljedeči put........
imam pregled još 5.10 pa dva tjedna nakon toga, znaći 19 i najvjerovatnije, kako stvari sada stoje, evo našeg kenjca 26.10
ima dvije kile, mrgudan je na mamu, veli moj A "pogledaj ga, isti ti kad spava i kad se probudi"....ostalo sve muževo....
Inaće sve je super, on napreduje, raste, tvrdoglav je i tak.......
baš mi krivo što nismo mogli pogledati rodilište, al dobro, valjda ćemo drugi put.....
za porod smo se sve dogovorili, dobili smo popis što sve treba za rodilište i sobu i to je to....kak je dr.Gebauer rekla "to je to, na kraju smo prkatički"
a mene panika još veča :/
ira da te utješim, koliko god puta rađala uvijek će biti frka, to je jednostavno tako, strah za najdraža bića, strah od boli, nepoznatog...kad sve prođe čudiš se kako je moguće da ti je istovremeno najbolniji doživljaj u život i najsretniji ; na kraju je najvažnije da beba i mama izađu žive i zdrave :D ; neka nama Vito raste i napreduje, a ti šetaj, uživaj, pripremaj se za dolazak svog najdražeg :zaljubljen:
Rozić i Špiro :*
bambus i mi smo u sličnim raspoloženjima, ponekad želim da postoji mogućnost selektivnog brisanja pamćenja, baš bi mi dobro došlo
franice probaj nešto navečer popiti za lakši san, kamilicu, topli kakao, možda su ti dani sa dječicom prestresni pa u snu sve ispliva na površinu; jučer sam sanjala kako dojim svoju bebicu, ajme kako mi je bilo lipo, blaženo, spokojno :)
pozz curke, idem popiti kavicu na rivu i uhvatiti još malo boje od ovog nekog škrtog sunca