Shanti stvarno iz sveg :heart: ~~~~ za vas
Printable View
Shanti stvarno iz sveg :heart: ~~~~ za vas
Shanti :heart: za mrvicu
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za malo :heart:
Shanti, :heart:
Shanti :heart:
Ah, izgleda da ni ovaj mjesec nista od mog FET-a, biologa nema cijeli iduci tjedan. A onda dolazi Bozic i vec smo na knap s vremenom. :(
A kad bi se trebala počet pikat? Ako ti još nije počela M.zašto ne bi stigla ovaj ciklus?!
Sorry, sad vidim da je FET u pitanju.
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart: :heart: :heart:
Shanti :love: :heart:
Shanti :heart: :love: :heart:
Shanti :heart: :heart: :heart:
Svima :*
Tikice :heart:
Shanti~~~~~~~za malog borca koji se ne predaje.
Mimek ako trebaš bebisitericu, ja se javljam, samo da akcija uspije :love:
Evo još malo ~~~~~~~~za sve vaše akcije :*
Mojoj miloj :heart: ,
taca, pa jesi pitala kud je zgibao? ako nije daleko...možda dođe?
pikačice, koje su točno šprice i igle za pikanje menopurima?idem sutra u shoping
Mare41, na mojim iglama pise 0,40x13. Uzmi si jos velike za mijesanje i sprice od 3ml. Btw. biolog ce biti jaaako daleko, u Montrealu na seminaru.
AuroraBlu, nadam se da ce tvoje vatreno krstenje dobro proci.Drzi se. :*
mare41, jedna deblja za miješanje, i tanka za pikanje. Ja dobijem u klinici i te su mi najbolje. Jednom mi je mm kupio, šprice su bile prevelike i to je jako nezgodno.
taca, Montreal se ipak oprašta, mislila sam da ako leži doma da ga potjeramo, hvala za info za šprice,
tiki_a, hvala, imam svakakvih "doma"-na biranje pa me zanimalo vel. i br., kad tebi napeto iščekujemo? nama senilnima treba napisati :)
taca70 najgore je kad se tak' pripremiš na nešto i onda zbog nekog drugog izvisiš... probaj i ti to gledati kao tikica kroz prizmu bambusa ;)
višnjica hvala ti na pomoći, pa ak se dolazite igrati na kukuljac mogla bi ga poslati dole, jer ak' ima društvo onda ne zvoni bar pol sata, a to je u našim godinama sasvim dovoljno vremena :lol:
mare kreativko sviđa mi se tvoja kolekcija avatara
cure :*
Mare, šprica od 2 ml je dosta. Igla za vađenje/miješanje je 0.9x40 mm, neka debela, a ova fina za pikanje je 0,40x13 mm - dakle, duga je svega 13 mm, a 0,40 je debljina. Sretno! Ja sam uživala u bockanju :lol: eto, otkrila sam nešto novo o sebi. Sad još moram otkriti kako je to ići na punkciju :)
Taca70 :love: Tako je to s vremenom u našim godinama, svaki mjesec ko godina (ja sam se prepala sličnog scenarija pa sam potrpala u ovaj mjesec sve što sam mogla i sad je već kritično :mrgreen: ). Ja nekako duboko vjerujem u tvoj mariborski uspjeh (danas sam prijavila nadređenom da me neće biti idući tjedan zbog IVF-a, i nakon par rečenica o zakonu ovdje čovjek me već uvjeravao da bih trebala u Sloveniju).
Mare41, tebe više ne stignem prepoznati, cura tjera modu ;) Sretno s pikanjem, draga, i želim ti jedan pristojan broj stanica (ja se već nerviram misleći gdje ću dobiti štopericu).
AuroraBlue ~~~~~ za bezbolnu punkciju i dobar rezultat :heart:
Mimek, samo se ti baci na posao, makar ugodno ako ne bude i korisno :love:
Tikice, bravo za stav :*
Gričanka, tiki_a ~~~~~~~~~~~~ gdje god i u kojoj god fazi da jeste :heart:
Lilium, višnja, sretna35, cure drage koje nisam spomenula :love:
Vikki, kako mislis da se brines gdje ces primiti stopericu? Samo dodi, ja te bocnem gdje god hoces. Javlja mi se apsinencijska kriza nakon vec 4 mjeseca bez bockanja.
Mimek, ja ne gledam kroz prizmu bambusa ali sam progledala kroz prizmu medice. Fina, istarska, malo jaca... taman za dezinfekciju protiv virusa i ostalih napasti. Mozda bi bilo najbolje da se mi nademo i sve skupa nakljokamo, to bi bila vesela zabava.
Mare41, zelim ti ugodan soping. Joj sto ces se ponoviti, bice puna vrecica sprica i iglica.
tikice draga :heart:
shanti, sta da kazem... ja i dalje od sveg srca vibram i vjerujem u to cudo od borca i da ce sve zavrsiti najljepse moguce :heart:
Taca i ja bih rado malo škicnula kroz medicu, i da ... bilo bi urnebesno vidjeti na hrpi nakljokane koke! :lol:
Mare jelˇti to po defaultu...mijenjaš uz čarape? :mrgreen:
Vikki, AuroraBlu, tiki_a ~~~~~~~~~~~za uspjeh! :heart:
Mimek ~~~~~~~~~~~~~~ za kućnu radinost (izgleda je getriba u dobrom stanju, ha? :mrgreen: )
Shanti ~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Kad (i ako) mi bude trebala štoperica, ja ću se obratiti AuroriBlu koja je nedavno napisala da pika po kućama! :mrgreen:
Što se kavice tiče, mislim da ću doći u petak, ali još javim!
Svim kokama :*
evo, ima prijava za babysitting, za pikanje po kućama, ja nudim društvo za čekanje po bolnicama...grupa za podršku, zar to nije prekrasno?
Aurora, s tobom u mislima...
NK su mi 21%, uglavnom su normale do 15%, vikki ili neko drugi, jel ima to značaja? danke :)
Dr. Duić bi rekao da NK stanice iz periferne krvi i NK iz sluznice maternice nisu isto, pa da ih i nema neke svrhe vaditi, no ne znam, ako su općenito povišene, valjda i to nešto znači (iako se ja baš ne bih obazirala na to, ne znam kako se njihove vrijednosti daju sniziti).
Shanti :heart: :love: :heart:
Shanti :love2: :heart:
Cure :*
Evo mene s punkcije, bilo je super! Najvažnije je da imam 5 j.s.od kojih su 2 zamrznuli (iako ne znam zašto - pitala sam biologa kakva su iskustva sa odmrzavanjem i rekao je da još uopće nemaju takvih iskustva, da su do sad samo zamrzavali). Anestezija je mrak, bila su 2 anesteziologa oko mene, uspavali su me prije nego što sam vidjela tko će mi uopće raditi punkciju, a probudila sam se u krevetu u sobi. Tako da ništa nisam osjetila. u 11.30 sam izašla iz bolnice (držali su nas još oko sat i pol nakon buđenja) i zaključila sam da bi mogla frizeru. Tako da sam i to obavila. Sad me tek probadaju jajnici... Veselim se sutrašnjoj kavici!
Mare, Vikki, Gričanka, Mimek, Taca :bye:
Baš je dobro da je bilo dobro :) , još ćemo sutra ćakulati prije transfera, super :)
AuroraBlu :klap: Baš mi je drago što si sve to proživjela bez traume i super je rezultat ... 5 JS !!!! Nadam se da će i daljnji tijek biti tako plodonosan! :heart:
Mare41 :* ... danas nisi promijenila avatar? :?
Shanti draga :heart:
Koke drage :* i vidimo se sutra
E jesi me zeznula :lol:Citiraj:
gričanka prvotno napisa
Promijenila si ga upravo sada dok sam slala post :lol: :lol:
:) gričanka, pa ne dam se ja tako lako (niko ne kuži da mijenjam inicijale za dragog svaki dan), danas su mi ivadili 7 epruveeta krvi, htjela sam svašta zboksati, ne preporučam to jer me ruka jako boli, baš se veselim kavi (ili rakiji-onaj ko nije u pretrudnoći)
:* svima
Mare:
1. kome si dala tih 7 epruveta svoje krvi? (pretpostavljam da je to za Reša, ali zašto tako puno)
2. neugodno mi je pitat, ali moram: kako se uopće ti avatari postavljaju, odnosno, gdje pronalaziš te sličice?
3. zašto se igraš s inicijalima tvog dragog? Možda bi to njega moglo uznemiriti :lol:
Aurora, vidi se da sam otkrila nedavno avatare :) , ko malo dijete... :) , proguglaš pod slike, provjeriš veličinu slike (veličine avatara je ograničena), pod profil pod browse uneseš sličicu i eto ljepote :) , inicijale dragog mijenjam u zlato, srce, ljubav, najdraži :)
Ahaaa... :lol:Citiraj:
mare41 prvotno napisa
Sutra ću se na poslu baviti avatarima :)
kad su ti nalazi gotovi?
E pa mare41, baš ti zavidim što tako možeš mijenjati inicijale tm-a :) ...betu vadim iduću nedjelju, zapravo je ne vadim, radit ću testove. Ovaj puta tako.
AuroraBlu jako dobro to tebi ide :D
Koke :heart: